61

Идиот

преди 10 години

До АнонименРусия е на колене! Без един патрон Украйна е взета от "великата империя" :) ----------На колене е ***. Току що е измила *** на насрана ЕВРО баба и след малко внукът й е ще й го тури в устата като дойде да й плати надника за деня.

60

Анонимен

преди 10 години

АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЕС ЩЕ СЕ РЕШИ ДА ВОДИ ВОЙНА С РУСИЯ ЗНАЧИ Е НАПЪЛНО ПОБЪРКАН И ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА СПЕШНО.

59

БАЧКАТОР

преди 10 години

До Анонимен 33Съгласен съм напълно. Ако не гей то поне евреин или мюсюлманин. Иначе не отговаря на евростандарта.

58

Анонимен

преди 10 години

До чужденец...злобата ти ще довърши първо теб !!!

57

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕВРОИНТЕГРАЦИЯТА КАТО Е ГАРАНТИРАНА КАКВО?

56

Анонимен

преди 10 години

Русия е на колене! Без един патрон Украйна е взета от "великата империя" :)

55

Анонимен

преди 10 години

ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ, СЕГA НОВAТA ВЛAСТ УКРЕПВA ПОЗИЦИИТЕ СИ, A ЕВРОИНТЕГРAЦИЯТA Е ГAРAНТИРAНA. ПУТИН ЗAКЪСНЯ С ДЕМОНСТРAЦИИТЕ СИ, ОТ ПЕНТAГОНA ДОРИ НЕ ОБЪРНAХA ВНИМAНИЕ НA " ФЛОТИЛИЯТA" МУ И 80 ТЯХ РУСКИ БРИЧКИ ВЪВ ВЪЗДУХA! В КРИМ ВСЕКИ РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ СЕ ГЛЕДA ОТ СВЕТA, КAТО AГРЕСИЯ, A ПОСЛЕ...БAМБЬОШКИ НAД МОСКВЕТО, ВAЙ, ВAЙ, ВAЙ *** ЛИЛИПУТЯ.

54

С.С.С.Р

преди 10 години

Украинци , честит ви украински Иван Костов !

53

Анонимен

преди 10 години

До 50Не избирателите, а на теб ти се иска :) Разбирам страданието ти и ти съчувствам. Не би било християнско да ти се подиграва човек....

52

vals'odar

преди 10 години

Единият бандит легитимира другият бандит - голям театър!

51

Виктория Нюланд

преди 10 години

Честита победа на Яц (Клоун), стискаме палци на Клич (***) за президентските избори. И не забравяйте, F*ck the EU!

50

Анонимен

преди 10 години

Избирателите искат Янукович да се върне докато има нови избори и на избори да се реши кой ще бъде президент. Този парламент е нелегитимен да гласува под страх след като Янукович беше свален насила.

49

Анонимен

преди 10 години

Още една хубава новина! На добър път на новото правителство!На прецаканите да пият една студена вода :) За *** може и двойна

48

Анти ЕС

преди 10 години

Toзи ли ще ги оправя? Прилича на педофил и перверзен ***. По-скоро ще им разтваря бузките широко, за да ги пляскат западните им господари.

47

БЕРКУТ

преди 10 години

му @..ха майката, сега обаче БЕРКУТ им прати много поздрави от Крим. Прекрили са всички пътища към полуострова с оръжие, а не с малките гумени палки, които ги пратиха да усмиряват тълпа с павета и бутики бензин, да ги газят с булдозери и да пазят милиардери плъхове като Янукович.

46

Истината

преди 10 години

"Неги мислете Украйнците,те ще се оправят,вие ще си останете бедни и нещасти,както е тръгнало един ден ще изчезнете като нация,така ви се пада *** "Изчезне ли България идва и краят на света. Външните фактори, които само по паспорт имат правото да се наричат Българи не се броят за едни истински българи.

45

Анонимен

преди 10 години

До чужденецМДА, А НИЕ МАЧКАМЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ

44

Истината 32

преди 10 години

Форбз почти съжалява (естествено политически), че нещата не са се развили така, и прави извода, че българите следва да бъдат вечно признателни на турците, задето ония не ги изклали поголовно като овце.

43

Анонимен

преди 10 години

С най промити мозъци в света са Мюсюлманите следвани от Руснаците и накрая Българите.....личи си нали?

42

Истината 32

преди 10 години

А пък известният с прекрасните си и задълбочени статии от бойното поле англичанин Форбз, кореспондент на вестник Daily News, в края на краищата изказва откровено цялата си английска истина. Той искрено признава, че турците имали пълното право да изтребят цялото българско население на север от Балкана в момента, когато руската армия преминала Дунава. Форбз почти съжалява (естествено политически), че нещата не са се развили така, и прави извода, че българите следва да бъдат вечно признателни н