45

Анонимен

преди 10 години

Октай имаше, и има смелост да покаже че милее за тази държава. Газов пистолет не може да направи поражения. Пише го като статистика във френски и австрийски сайтове. А, и пистолетът му е бил от най ниско ниво, от производителите на газови пистолети. Който е пробвал, знае че само му писват ушите.

44

Анонимен

преди 10 години

TOI NAPRAVI NE6TO ZA NARODA A NIE GO IZOSTAVIHME NIKOI NE MU POMOGNA SAS NI6TO TOVA SME NIE BALGARITE, PREDATELI

43

Анонимен

преди 10 години

А е к'во става? Още от лидл и била *** ли ва ***? Работещите в тези вериги на новия световен ред бутат ли си така по-отбраните и хубави нещица ако изобщо има такива там в собствените си кошници оставящи за вас да дъвчете ГМО и да се трепете за кило евтини банани? А селянияния? На запад в тия клошарски балалии никой не влиза освен емиграция бе ***

42

kokalala

преди 10 години

Имало и умни фесове евала!!!

41

Анонимен

преди 10 години

"Бих искал страната, в която живея, да е страната на младите хора, красивите жени, в която се пие най-хубавото вино, а не държава на бездомните кучета и бедните стари хора, заключи Енимехмедов."-------------------Евала на феса, право дума

40

RedNosse

преди 10 години

Много смел и достоен за уважение човек!Кой друг в нашата държава би се осмелил да направи нещо такова?Мафията срещу народа и ето един достоен човек от народа, който направи нещо наистина невиждано в нашата държава смелост и силен дух.

39

Д П НМомчето на своб

преди 10 години

Какво безумие. Правосъдие. Целия народ го приветства и подкрепя.55148

38

филм

преди 10 години

ЕНИМЕХМЕДОВ, привлечи вниманието на ЕС,ЕП, да знаят каква партия е ДПС! Трябва да се снеме ФИЛМ за теб, да види света УРОДЛИВАТА страна на фалшивия социализъм, тайните служби и ПОСЛЕДСТВИЯТА за УМНИТЕ хора 25 години след това!Но пази се! Внимавай кой какво ти дава като храна и за пиене! Коварството им няма край!СВОБОДА за Енимехмедов! Сравнете Сали от парламента с Октай Енимехмедов.

37

Дон Кольо

преди 10 години

А защо прокуратурата и съда не си свърши работата относно нападателите на Октай? Защо прокуратурата образува обвинение срещу неизвестен извършител, а всички ги видяхме кои бяха? Съдът си свърши много бързо работата тук - само за една година, а Маргините ги съдиха 10 години и ги оправдаха. Къде е Сашо Томов? А Емилия Масларова? А Вальо Топлото?СЪДЪТ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА САМО КОГАТО МУ ИЗНАСЯ!!!

36

СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 10 години

Явно народа трябва да въздаде справедливост на тлъстите "народни избранници", които го биха! Вижте ги що за хора са, лесно се откриват в нета, не разбират от нищо, прости ама прости, но са депутати, които ни решават съдбите...

35

СТРАСБУРГ

преди 10 години

ОКТАЙ, веднага напиши оплакване до Страсбург: разкажи ВСИЧКО: да се прибавят и коментари и възмущение на българите, НЕЖЕЛАНИЕТО на ПОТЪРПЕВШИЯ ДОГАН да коституира ОБВИНЕНИЕ!Ритащите те ДЕПУТАТИ от ДПС когато си обезвреден, ОБЩЕСТВЕНОТО мнение, което е на твоя страна и не иска хора от типа на ритащите, Доган, Местан, Цонев, Бисеров да "ВОДЯТ" РБългария към ??? Евразия, да я отдалечават от ЕС.Да знаят в ЕС и ЕП какви сценки от 17.век се разиграват в европейска РБългария, когато начело на управле

34

Гнусно

преди 10 години

По-рано прокуратурата поиска за него 17 години затвор.........а за убиеца Стависки- УСЛОВНА ПРИСЪДА....ЕТО ТОВА Е БГ ПРАВОСЪДИЕ!

33

БУДА-ла

преди 10 години

Срам за българите!25 години не само ви ритаха и ви мачкаха разни други българи, а вие не защитихте Семействата и децата си в собствената си родина, а избягахте в чужбина...?!...Сега един турчин даде Свободата си, за да ви отвори очите...И чак след неговия "Протест", започнаха и вашите смешни "протести"..., които пак се оказаха Пърформънси...

32

Анонимен

преди 10 години

3 години и 6 месеца за какво? За хулиганство. Тук няма опит за убийство, няма и опит за телесна повреда.Ах сега чатнах, за Пи Ар!

31

Стършел

преди 10 години

Какво е това тотално информационно затъмнение за събитията от вчера в Кърджали? Нито една медия не ги отрази!......пак ли започнахте със старите номера, комунисти скапани!

30

Мартин

преди 10 години

Оставете момчето ...пак цялата помия се изсипва върху обикновен човек ......а къде са биячите му дето го обезобразиха публично и продължаваха безмилостно да го ритат и удрят дори когато беше безпомощен на земята ? Това не е ли опит за убийство ? Безпомощен човек да го налагат с ритници ...ако случайно не дай си боже беше станало нещо примерно да си глътне езика ? на дали щяха да му помогнат и после "нещастен случай " ????

29

Пурко

преди 10 години

ЗАЩО не се предприема нищо спрямо Башибозуците, които го ритаха и пречеха на службите да си свършат работата?! ЗАЩО?! Защо тези хора са над закона и докога...?

28

яя

преди 10 години

Ден не трябва да лежи повече и трябва тия, дето го ритаха и ако ги бяха оставили щяха да го убият, също да платят по 10 хил. лева!Правова държава! Може, ама друг път...

27

Росица

преди 10 години

Да се надяваме, че ще има последователи това момче - истински доблестни мъже, като него!

26

Анонимен

преди 10 години

СЦЕНАРИИ ,