68

Андрешко

преди 10 години

До ЕстетВсеки е по своему естет,но не всеки е бъркал в кацата с мед .п.п. Я, аз съм бил поет.

67

dragko

преди 10 години

До като не се извършат масови проверки по автосервизите,не се вкара някой друг монтьор в затвора с ефективна присъда,или собственик на сервиз-няма да има оправия!В чужбина след извършване на ремонта се издава гаранционна карта с подписа на работника и собственика!Стане ли катастрофа с причина-техническа неизправност-затвор!Закон-това е!

66

Анонимен

преди 10 години

Пълна манипулация за цените, повечето хора карат коли с цена под 7-8 хил.лв, ако това беше вярно за диапазона 8-20 хил.лв. нали щяхме да го видим по улиците.... За десния волан напълно съгласен!!! Да ги забранят в България, *** ли са, всяка година променят закона за пътищата, но са слепи да видят самоубийците с десен волан, изпреварват без никаква видимост дори на прав участък - безобразие!!!

65

Анонимен

преди 10 години

Хипер мега глупост ,тук се купуват коли максимум до 5- 6 хил лева от 95% от хората

64

браво 65!

преди 10 години

Най-смисления коментар!Истина е, моята любов я потрошиха точно такива майстори ,дори единия беше и шмаросан накрая.Онзи не знае кое къде е ама смело пипа като ,че жена си булка за първа нощ.А бях до него какво ли остава ако ме нямаше.Оригинални ли части или турски ,викам оригинални идва един летящ и му носи кутиика с йероглифи -уж оригинал!Пипа дърпа като ,че касапин черва вади и след две седмици друго се скапа!Аи с тея майстори вече.

63

Анонимен

преди 10 години

Поредната манипулативна статия!Целта е да ти се промие мозъка и да си кажеш "я, виж ги другите какви коли купуват, аз няма да взимам за 3000, ще изтегля заем да си купя за 10".Изобщо не ми пука на колко години ми е колата - аз си я поддържам и карам с кеф. :)

62

jane

преди 10 години

Е не знам колко трябва да си ***, за да си склонен да дадеш 35к за стара кола, когато можеш да дадеш 20-25к за чисто новичка, със все гаранция и каско. Луди хора. А иначе, направо се чудя от къде хората ги намират тия пари. Моята количка струваше преди година и половина заедно с ремонтите след това около 2.5к лева. Не можех да си позволя и една стотинка повече и все още не мога. Явно забогатяватхората, или емигрантите пращат повече, знам ли.

61

dragko

преди 10 години

Каквато и кола да си купиш,попадне ли в ръцете на BG монтьор-е свършена!Крадат части,прехвърлят ги от клиент на клиент,наливат старо масло в двигателите,чупят,къртят и пускат в движение автомобили без да са отстранили неизправността!Не плащат данъци,не издават фактури!И на всичкото отгоре-не носят никаква отговорност при катастрофи и жертви!Така че преди да си купиш автомобил пресметни колко време ще ти служи преди първото влизане в сервиз!

60

палио

преди 10 години

До Анонимен 33 И колко процента от тука взимат над 1000 евро някои хора живеят в друг свят и не виждат какво е около себе си

59

Анонимен

преди 10 години

аве чавета пари за хляб нямаме кави 20 бона за кола дрън дрън та пляс...

58

Анонимен

преди 10 години

Напълно си "вервам". Когато твоят модерен Хюндай който се подновява на 2 години доживее 21г. и стойността му се повишава, ми се обади. Преди колите се правеха от инжинери, сега се правят от рекламния отдел.

57

Анонимен

преди 10 години

Имам мицубише супер лансер от 1999. Купих я нова. Толкова послушна машинка че не ми се продава.Слушаме се взаимно.

56

Анонимен

преди 10 години

До ЕстетТи пък заради една пр*дня ще платиш още 30%? Все едно ти като караш *** ти стърчи на вън.И като свалиш найлончетата не мирише ли, или ще кажеш на ново. Един комшия си купи нова шкода, една година я кара с найлоните докато хвана екзема на задните части

55

anonimen

преди 10 години

to ostavi 4e kolite stari ami kak te lajat i po servizite ,ako ne razbira6 dupe da ti e qko 100% 6te ta metnat,men sa se probvali da me lajat ama ne varvi pri men ,no me e qd kato gledam drugite xorica kak gi lajat,trqbva da se vavedat nqkakvi servizni knijki li kakto e v 4ujbina s pe4at i podpis ot serviza,tva tuka e anarxiq

54

До 55

преди 10 години

Минавал съм вервай ми:) Не говоря,че трябва да се карат такива коли масово.Няма спор,че десен волан не е за всеки,особено пък,който купува такава кола за да мине по-тънко!Обаче има доста хора,които просто са се прибрали от Острова с такова возило и си го карат и тук...И все пак ми е интересно да видя статистика ляв/десен волан.

53

Анонимен

преди 10 години

След като видях Ферари във Варна с десен волан и българска регистрация, нищо не може да ме учуди! Селяния и измекярщина!

52

До 39

преди 10 години

Да, но съчетанието "акъл в главата" и "десен волан" е невъзможно, защото, къото има акъл има пари да не си купува десен волан!

51

до 51

преди 10 години

Минал си дедовия...От една година не се движат тирове над 10 тона, ама айде ще ти наредя три един след друг по 8 тона и ще ти гледам сеира как се изнасяш, понеже не виждаш нищо...

50

ДО 44

преди 10 години

Вервай си!

49

Анонимен

преди 10 години

Защо някой трябва да ми я докара кола в България? Че аз немога ли да отида до Германия, Австрия, или Швайц и да си купя. Българските търговци на коли са шмекери, аз не им вярвам