129

Шуши

преди 10 години

Абе просто ГАРГАМЕЛИТЕ не могат да преживеят, че не са влезнали в НС и са далеч от кокала!!!И да крякате и да викате и гъ*зъ да си съдерете....НЕ ВИ ИЗБРАХА - НЕ ВИ ЩЕ народа и това си е!И 10 избора да има пак няма да ви избере!Но "Стига ни тая награда", че вандалите на Костов, Кунева и Яне си го получиха на изборите... и будистите отсвириха и тях ги не ще народа!

128

ЛК

преди 10 години

ПИСМО ДО ЛЕВСКИ/автор: Златина Великова/Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждашсъдбата на достойния ни род.Не виждаш майките,които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобове празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи...Край просяка минава БееМВе.На "пътя към Европа" се продаватв ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.Стаена скръб в очите им гори.Спи, Дяконе! Не се

127

Анонимен

преди 10 години

Видя Волен че Бареков тръгна да му дърпа от паричките и бързо взе да защитава националните интереси

126

В.Митком

преди 10 години

НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !!! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОГА ДА НАПРАВЯ Е ДА ПРЕКЛОНЯ ГЛАВА ПРЕД ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ДА КАЖА ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ТЕ ПРЕДАДОХ !!!!!!!!!!!!!!!!!

125

Анонимен

преди 10 години

Volen Siderov , edin ot mngooto pop krastiovci na Balgariq !

124

Анонимен

преди 10 години

Така е Мишо!!Левски живее в Волен!!!!!!

123

Анонимен

преди 10 години

В уикипедията четох, че Котел е китно българско градче насред балкана. Градът е създаден по турско време. Преди седмица минах оттам - голямо оживление по улиците но хората там определено не бяха българи. Бял човек не видях.

122

В.Митком

преди 10 години

Извинявам се но как полицията, на този ден разрешава такова държане от Българин - така да наречем този индивид(макар за мен да е срамно). Това означава ли ЧЕ всеки депутат(Вече срамна и обидна дума за мен лично) може да нарежда на кой да е пред паметника и кой НЕ? Защо ......... политици си мислят ЧЕ те са над Всичко, защо продължаваме ДА ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ, защо не се появяват Нормални и Морални Хора в този цирк (Народно Събрание) - За Мен Като Българин Това е Неморално и Обидно !!!!!!!!!!!!! НО ЗА

121

Дуум

преди 10 години

Всеки атакист - лесна дупка за дпс. Отлюбиха се на лесни дупки. Благодарете на волен, за това, че ви клатят от заран до здрач. :)))

120

Мишо

преди 10 години

Левски е жив и той се казва....и той се казва....и той се казва....Волен.

119

Анонимен

преди 10 години

Сидеров, Бареков, има ли още... БЕДНА МАЙКА Българийо, какви ли още трябва да ти се изредят...

118

Анонимен

преди 10 години

Само Волен ще оправи България. И ще и даде тласък и то с помоща на Бареков. Мечтая за следващ парламент където мнонизинството ще е на АТАКА и" България без цензура". Тогава БСП,ДПС и ГЕРБ, ще се гърчт и пищят под ботуша на Българите. Напред АТАКА ние сме с вас!!

117

ЛК

преди 10 години

Много късно се сети Волин да изнася хора от това правителство като поставя ултиматуми. Този театър сме го гледали вече, мисля, че няма да го виждаме скоро на политическата сцена. *** политик си ти. Докато имаха нужда от теб и ти плащаха ги поддържаше. Като си купиха депутати от герб ти биха шута.Имат си вече кворум. Не си далновиден. Пак те изиграха. Че и с платената подкрепа която им указа те и унищожиха, виж си рейтинга. Много си *** Сааше !!!! Не си далновидни предателю, пардон приятелю.

116

Lidis

преди 10 години

до булфотоКолеги научете се да снимате...Тази ваша снимка с отрезаният паметник на Апостола е подигравка с него на днешния ден ...

115

хоп

преди 10 години

В конската *** протича по-висша мисловна дейност...ако бъде сравнена с главата на поддръжник на атака...

114

Анонимен

преди 10 години

BOLNIA VOLEN SE USEHTA ,4E VECHE NIAMA DA E NUJEN NA DPS I POCHVA PAK PRIKAZKITE SI ZA NACIONALIZAM , VSI4KITE VIDIHAME BOLENE DORI I DECATA GO ZNAIAT TI PRODADE BULGARIA NA TURCITE ZA TVOIA LI4NA OBLAGA I NA TVOIATA BANDA

113

До 132

преди 10 години

Чак пък в Разград, Търговище и Попово няма кой знае колко турци. Мнозинството са българи.

112

Анонимен

преди 10 години

КЪМ 132 ЗАБРАВИХ И СЛИВЕНСКИЯТ,И ШУМЕНСКИЯТ КРАИ И ТАМ Е ПАЛНО С *** И ТУРЧЕЕЩИ СЕ РОМИ

111

Аз

преди 10 години

Не се замислих по-долу, че обиждам гейовете. волен не е ***...., а просто путк.. :)

110

муспи

преди 10 години

Волен Сидеров, пишат еврейските ни медии имал 2%, - а дигат врява за него сякаш има 90%?! Следователно - той има 92%. В такъв случай на власт се идва с въстание. То се задава, лагерите Белене и Слънчев бряг се подготвят, аз лично ще убивам еврейски дечица!