13

Божо

преди 10 години

До vargЧета ти комунистическите тъпотии и се чудя дали си на 4 години, или разсъждаваш като 4 годишен !!! Ти на Пиночет ли си фен, или на путин ??? Комунизмът винаги идва на власт с кръв и си отива с кръв !!! Държава с европейско население около 50 милиона и да е със стандарт на африканска държава е трагедия !!! Комунизмът ражда само мизерия и омраза, той от това живее !!! Срам ме е от теб, защото рокът е СВОБОДА, а ти си комунист, което означава несвободен човек !!!

12

Анонимен

преди 10 години

Само Путин ще ви излекува мераците на вашите господари, *** алкохолизирани.Има ли още желаещи за шепа долари да мятат коктейли *** срещу украинските ченгета?Да? Заповядайте!

11

varg

преди 10 години

Въведете военно положение.

10

иван

преди 10 години

Успяхя да прехвърлят социалнато недоволство към националистически разпри.От това печелят само монополните компании и олигархията.Пак ни накараха да се хванем за гладните гуши.

9

Анонимен

преди 10 години

Пак мирно протестиращи, въоръжени с *** и камъни.

8

Анонимен

преди 10 години

Другарю Путин, разстрелвай мръсната платена *** на запада по площадите! Стреляй на месо!

7

neni4a

преди 10 години

Еми нека да влязат в ЕС и бас хващам,че не само ще станат по-бедни,а и горчиво ще съжаляват. Така и тъпите кратуни,дето защитават ЕС,не разбраха ,че са си колониални държави и няма да се променят. Преди са завземали колонии,чрез воини,сега минаха на щедри обещания. Русия не е по-за мирисане,но специално за Украйна ,са мааалко по-малкото зло. Поне са им свикнали на номерата на руснаците,а докато свикнат на номерата на ЕС ще е твърде късно.

6

Анонимен

преди 10 години

Ще ме прощават феновете на тия протести, но снимката говори сама за себе си. Не мога да подкрепя вандалите и провокаторите,видя се ,че нещата могат да вървят с диалог ,но не нека има конфронтация. Никой не може да ме обеди ,че правова държава би направила такъв компромис какъвто направи Украйна спрямо хора които наистина създават гражданска война. В щатите нямаше да са пуснати за да рушат ,а осъдени по бързо производство. Жалко за обикновенните хора които си мислят четова е спонтанно!

5

Социалист

преди 10 години

Западна Европа и САЩ имат една и съща тактика на колонизиране - 1-во революция после "демокрация"!

4

Анонимен

преди 10 години

Руските власти се изживяват като адвокати на украинския президент. Все едно слушам Станишев.

3

макето

преди 10 години

Даааааааа някой се опитва да ядоса дтугаря Путин

2

Водния мс

преди 10 години

Да няма днес Кличко получи инсулт или куршум у тиквата ? Много го уважавах тоя!

1

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен-1.....ПРАВ СИ--КАТО БЪЛГАРИТЕ ..И НИЕ ЖИВЕЕМ КАТО ЗАПАДНЯЦИ....???!!!