119

Анонимен

преди 10 години

правилно решение , ако го бяха убили пазача , както беззащитните старци по селата , убити от роми заради 12 лева , последния случай . По принцип за убит ром , трябва да дават награда , както за убито улично куче болно от бяс.

118

Анонимен

преди 10 години

Принудително изселване на *** от София в пустеещи земи отвъд границата

117

Николов

преди 10 години

Абе стига с тия предложения от Атака бе.Даже и да им спреш парите пак ще се плодят.Те са животни,разберете го.В главата му е само да изпразни кисийте вътре,а *** е готова винаги щото като има *** тя се мисли за жена и ще може всеки ден да я мандръсат.Те нямат хобита,развлечения,приоритети.Затова са животни.Като е гладен,краде да яде,като му се *** кляка и ***.Той няма нужда да се къпе,защото няма такъв инстикт.Животни са.Скопявайте ги в кучешките центрове и толкоз.

116

Алекс

преди 10 години

Като чуя да викат на *** , РОМИ..... и някак си ми докиселява любимото питие "Ром". Кой ви научи и ви излъга да им викате така и да се излагате...Всички сополанковци по медиите....роми......Какви роми бре смешници..... ***:English: gipsy :унгарски: ʤɪpsiː cigány; исп:gitano; и т.н...... Аз им викам ***, който иска да се унижава да им вика Роми, а защо не Романи... наследниците на Ромската империя...

115

Анчо Шукри

преди 10 години

Браво на колегите! Протести до дупка срещу корумпираната съдебна система.

114

Анонимен

преди 10 години

Жандармерията къде е

113

Анонимен

преди 10 години

Принудително изселване на *** от София в пустеещи земи до сръбската граница.

112

дааа

преди 10 години

Затова трябва да се подкрепи от целият български народ предложението на Атака, да няма детски надбавки, ако родилката няма навършени 18г.....!Това ще е пряк удар върху *** раждаемост, по-малко *** - по-малко престъпност и социално бреме...!Въпроса трябва да се поставя до дупка....!...........Абсолютно!

111

Един българин

преди 10 години

А кога ще поискат ефективни присъди за многобройните си крадливи сънародници ?! Само твърда ръка ги оправя тия !

110

българи/турци

преди 10 години

Помня една история..На турчин му открадват 8 овце, събира се забележи българо-турска група начело с обраният. Влизат в *** махала и се почва, с бухалки потрошават всичко и пребиват ***...Кръв, рев, сополи...къщите поломени, колите им потрошени...даже се бяха престарали и бяха пребили ***-инвалид..:)С малко повече разум, българи и турци могат да живеят заедно, даже да си помагат както в този описан случай..На практика, българите не са против турците, а против ДПС и дерибейската им

109

Варна

преди 10 години

Частна собственост , въоражена охрана ... какво очакват те , да изкара питка , сол и бъклица с вино за да ги посрещне ли.... Ще стреля човека , много ясно....

108

Анонимен

преди 10 години

До все пакЧул, чул ...недочул!Не се излагай...слухар!

107

все пак

преди 10 години

Да сте чули *** да е крал в село от български турци??Ще чуете на куково лято!!Защото са единни!......Абе чувал съм да ти кажа честно...:)Обаче си при турците има друго, когато *** се опитват да се заселят докато са малко ги изгонват, не им позволяват да направят критична маса. Докато българите им се връзват на сополивите истории и ги пускат. Като са малко си траят, но нарастват нарастват и така става после белята.

106

Ристо Багеристо

преди 10 години

Кога трябва да мина с фадромата по ул."Източна тангента" ?

105

Край

преди 10 години

До 134 Прав си *** ги е страх от турците. Уважавам българските турци честни работливи хора. В Турция също има много манагали но *** им е хваната здраво за гушата и не давата да се проявява. Много имаме да се учим от турците.

104

Анонимен

преди 10 години

Да сте чули *** да е крал в село от български турци??Ще чуете на куково лято!!Защото са единни!

103

Митко

преди 10 години

Медал за този човек!

102

vas

преди 10 години

Този "среднощен бунт" не е ли натиск над съд и прокуратура?

101

Анонимен

преди 10 години

Ромите се заканиха всяка вечер да блокират района, докато не се издаде ефективна присъда на охранителя.------Prekrasna vazmojnost za edno torpedo, niakolko kalashnika i shte nastapi tishina a sle dva dni i chistota.Sveta shte govori 5 dnii i shte zamalchi.

100

Мама

преди 10 години

Ви-до "умника"дето ,ако не се изплюе по Сидеров във всички форуми,не може да заспи...!Значи,когато човекът в самоотбрана вдига ръката си с/у подставен полицай,трябва да го съдят,а ***,който вилнее наоколо безнаказано,както и "турчин не е вилнял през турското робство"-не трябва да го пипат,защото е бъдещ "електорат"и е защитена "твар"??????Така ли,бе ***"