288

параграф 22

преди 10 години

Ами,крайно време е,етническите българи да спрат да хленчат и се вдигна и разрушат тази порочна система,като почнат отгоре,от "главата", наречена "политическа система.За целта,обаче е необходимо да се вдиГнат МИЛИОНИ БЪЛГАРИ,а не една шепа хора ,а останалите на зяпат "активно" протестите по телевизията.Разберете,няма друг начин за решаване на проблемите.НИКОЙ ДРУГ,ОСВЕН САМИТЕ НИЕ,НЯМА ДА РЕШИ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ.ТОВА Е РАБОТА НА ВСИЧКИ ОНЕЗИ,КОИТО НЕ СА СЕ ЗАЛЕПИЛИ ЗА ПАРТИИТЕ !

287

Анонимен

преди 10 години

Ако знаете, колко бебета са продали?

286

no name

преди 10 години

По някакъв начин трябва да се ограничи безразборното раждане на ромчета.Българските семейства едвам смогват да имат две деца и мислят за това как ще ги изучат, изхранят, за разлика от ромите.Те правят децата си просяци - ЗА ТОВА ЛИ ИМ ПЛАЩАМЕ...?

285

анди

преди 10 години

До АнонименЗабрави кражбите и престъпленията!

284

Анонимен

преди 10 години

Не го умувайте а вкарвайте закона! Всеки изминал ден е изгубено време и народни пари, а паразита подължава да се множи !!!!

283

Анонимен

преди 10 години

Ako vi spret detskite 6te se nau4ite da rabotite .

282

пенсионер

преди 10 години

Никога не гласувам но ако има референдум дали да спрат помощите отивам първи да гласувам с да а не за глупости да правят референдуми.

281

Анонимен

преди 10 години

За *** има пари но за пенсионерите няма. Пита ли някой как преживяват възрастните хора с 180-200 лв. песия на месец? ***!

280

Анонимен

преди 10 години

Като ви спрат детските, ще спрете да цвъкате чавета от 11-годишни, ***!

279

Анонимен

преди 10 години

До jikoБЕЗСПОРНО ТОВА Е НАЙ ТЕЖКИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ! *** племе е едно тежко бреме, което с всеки изминал ден се множи и върху народа ни тежи,*** пробщаване към българско гражданство беше тотална грешка, направена от хора лишени от мисъл. Тяхното българско гражданство, уби живота на поколения българи

278

Анонимен

преди 10 години

Децата под 18 годишна възраст се издържат от родителите си....тези родители да се грижат и за внуците си....

277

UK

преди 10 години

Напишете в YouTube платен протест на Атака и гледаите!!!

276

BG

преди 10 години

Всичката болест наречена *** е за лечение, но само с ***

275

бг

преди 10 години

АКО *** НЕ ПОЛУЧАВАЛИ ДЕТСКИ - БИЛО ДИСКРИМИНАЦИЯ, А АЗ КАТО ИМАМ 2 БЪЛГАРЧЕТА И РАБОТЯ И ВНАСЯМ ОСИГУРОВКИ И СЕ ЧУДЯ КАК ДА ИЗКАРАМ МЕСЕЦА СЪС ЗАЕМИ, НЕ МИ СЕ ПОЛАГАТ ДЕТСКИ И НЕ ПОЛУЧАВАМ!!! ТОВА НЕ Е ЛИ ДИСКРИМИНАЦИЯ???

274

Анонимен

преди 10 години

Ами да се учат и да работят! Какъв е нормалният ход ан живота - раждане, училище, професия, работа, деца, пенсия, смърт. А при *** какво е - раждане, помощи, раждане още малолетни, още помощи, помощи, телк, пенсия, смърт.

273

обратното е

преди 10 години

До Анонимен85% са безработните *** а не българите -все по трудно е да срещнеш работеш ***

272

Анонимен

преди 10 години

Създавало се било напрежение. Значи ако се протестира срещу паразитизма на *** - напрежение, дискриминация. Ако не се протестира - тиха лека смърт за България. Това което те правят си е чиста проба изнудване. Давайте ни каквото искаме иначе ще крадем. Основният лайтмотив в речите на "великите" политици Доган и Местан е същият - само да се чуе нещо за разследване на ДПС и веднага се почва - "никой да не се заиграва с етническия мир". Единственият шанс за България е отърваване от ***!

271

Анонимен

преди 10 години

До сега само пиказки слушаме. Хайде да го видим закона и да почувстваме неговото изпълнение, Раждането на деца при *** е престъпен печеливш бизнес на непълнолетни. Недопустимо е че това престъпление добре се съчетава със законите на българската държава,Не само комунистите, и новокомуниста Борисов караше българите да работят за ***.През цялото си управление нищо не направи за своя народ- българите. Казваше че неможело нищо да се направи защото българките на раждали. Пълен ***

270

ATAKA

преди 10 години

АТАКА е създадена да защитава САМО и ЕДИНСТВЕНО българските интереси! ЕДИНСТВЕНАТА партия, която го прави! Добре, нека *** да получават детски дори и да не са навършили 18, нека да не сплотяваме електората на ДПС. Керванът си върви, кучетата си лаят. И между другото - на ДПС електоратът е същия този като на БСП и ГЕРБ. Аз *** гласувал за АТАКА не знам да има. :)

269

marija

преди 10 години

vsicki tezi deputati-tova sa potomzi na prostite milizioneri i darzavna sigurnost,vece i rusija se distanzira ot tjah,mrasni nesposobni ***,nito ta inzeneri stavat,nito za kilari,sperma ot zarvuli,sedjat v parlamenta i ubivat bg