17

клоун

преди 10 години

Нюланд нарича Кличко "Клич" (***), а Яценюк "Яц" (клоун). Споменатият холандски дипломат Роберт Х. Серри е всъщност стар агент на ЦРУ.

16

Анонимен

преди 10 години

значи и в България всичко което се случва не е случайно

15

Зад кадър

преди 10 години

Зад кадър се чува гласа на Обама: Говорете по-силно, за да не ви карам след това да повтаряте разговора, заради лошия запис!

14

F**k the EU

преди 10 години

Точните думи на високопоставения американски дипломат. Като се има впредвид какви мишки ни управляват ще се направят, че не са чули. От ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ поясниха, че въпросът за американските визи за България може да се постави от страна на ЕС, ако нашата страна го повдигне. Може да има визи и за американците в Европа. От ЕС само 4 страни имат визи за САЩ. Ама на нашите не им пука .По скоро пука им щото американците ще им извадят веднага на светло сметките в офщорки, или по-лошо - да ги блокират

13

Анонимен

преди 10 години

Cecko oide da apne u Belia Dom i odma porazhvrlial tuk tam SeReSeta sled koito e otisal da sere v tuileta. Seki SerEsas trebe nekade da izto4i bateriite

12

Тони

преди 10 години

Как брутално се намесват в вътрешните работи на Украйна,представете си какво са правили и правят у нас!?и как ни докараха до тази разруха и мизерия!

11

Анонимен

преди 10 години

украйците ги накараха да се бият за да влязат в Европа а нас ще ни накарат да се бием българи срещу турци ,*** и бежанци затова и местан стена управляващ без реално да е спечелил изборите а ,ние се чуди защо така става --то си имало началничка

10

аз съм българче

преди 10 години

А тъй, майната му на ЕС, маските паднаха. Беше ясно, че ЕС е само интрумент в ръцете на Вашингтон за "стесняване" на периметъра около Русия, затова пращат висши американски държавници там, затова извиват ръцете на украинците със заплахи с икономически санкции, затова толкова упорито настояват Украйна да влезе в ЕС, за да се "уредят нещата". Естествено Псаки не се притеснява от съдържанието на разговора и съвсем спокойно натопи руските служби.

9

Анонимен

преди 10 години

Със сигурност тази не е еврейка . Такава физиономия като нейната имат само англосаксонците !

8

Анонимен

преди 10 години

Майната му на ЕС и на САЩ!Украинците сами ще решат кой да ги управлява!

7

Николай

преди 10 години

Пак руснаците са виновни! Пуснали записа, без да изтрият елегантния американски израз "*** off"! Безсрамие! Тук трият "*би му маата!", а те! И това ми било култура! А, сетих се, че и България е в ЕС... Пак сме от факаната страна!

6

Анонимен

преди 10 години

нещо подобно замислят и за България

5

Абсент

преди 10 години

Както обикновено в такива ситуации (издънки),се акцентира не върху казаното(и личността на казващият го),а върху това откъде и как е "изтекло"...доста елементарно и опростенческо измъкване...или поне опит ;)

4

Анонимен

преди 10 години

как ли ни нарежда нас тая американка какво ли казва за България?

3

Обективен

преди 10 години

Ако руснаците са го направили този запис - евала им! Значи САЩ може да подслушва цал свят, а руснаците - не. Сега като им лъснаха номарата са възмутени. Я някой да ми обясни - какво правят в Украйна? Те ще ми раздават справедливост? Докараха нас до просешка тояга, сега се прицелили в Украйна. Естествено - всичко е заради Русия. Не разбраха, че който се е заял с нея си е изпатил.

2

Registriran

преди 10 години

То такова "Майната му на ЕС" и (*** the EU), май не е едно и също, иначе подкрепям напълно, когато паси рече "Майната му на Православието" журналята викаха ура и да живей. А за Клич е напълно права, не може цял живот да те бият по главата и после вътре да се засели каквато и да е свястна мисъл.

1

макето

преди 10 години

видете ли ся американските ценности