9

анита

преди 10 години

Да види как му е на обикновения човек...не да се прави на шефче. Да се хваща да прави сандвичи не да подбира работата!

8

хех:)

преди 10 години

До ти си *** беТи се замисли какъв етикет на теб би ти отивал с това заглавие. Ама както казах-на десните е това нивото-боко тиквата и т.н. А да си се замислял, че тоя не е от 15 години в политиката и просто може да са свършили парите? Или не ти стига нивото толкова? И ония честни десни партии СДС(масовата приватизация) или ГЕРБ(нема ги коментирам даже). Ако Тодор Кавалджиев(един от малкото честни в дясно) ти чете коментара ще си среже вените. Между другото Орешака не е в БСП.

7

Анонимен

преди 10 години

Бившият депутат бил разочарован от държавата?Ами нали точно те,бившите законотворци я направиха такава.

6

Анонимен

преди 10 години

"Разочарован съм от държавата"!!!Марков,как може да се разочароваш от нещо,в чието създаване и изграждане в този му вид като депутат си участвал и ТИ??Лошото е,че като седите на банките в парламента,въобще не се замисляте за какво гласувате и какво градите!!Изтрезняването идва много,много късно,но възможностите за някаква промяна са вече нулеви!!

5

ivan

преди 10 години

Ne e strashno zashtoto kogato beshe vuv parlamenta i ti si bil nenasiten i oshte po gladen ot kolkoto si sega,podobre vij tvoite bivshi kolegi i spodeli sus tqh vsichko koeto prejivqvash.A kakvo mogat dakahat ostanalite milioni bulgari koito sa po zle i ot teb.NQMASH MQSTO V PARLAMENTA IMA MIZERIQ...

4

хех:)

преди 10 години

До фактите сами говорятПа и май не знаеш кой е Христо Марков-щото е един болен(ментално) човек с риторика от преди 25 години-да си се замислял, че може би никой не го печата, просто щото е некадърен. Иначе би бил доста актуален днес-обожава рефрени от типа на "червени ***".

3

Бай Ганьo

преди 10 години

Това е драмата на честните хора в България. Честен ли си - накрая оставаш прецакан!

2

хех:)

преди 10 години

До фактите сами говоряте ти чуваш ли се каква простотия говориш-десните мигрират и стават за лапането леви, но са по принцип честни хора...те за това дясното в България е в тинята-щото и привържениците и лидерите му са на ниво Боко Тиквоня

1

Анонимен

преди 10 години

Добре дошъл при простосмъртните.