393

Анонимен

преди 10 години

навремето тези които ги кьсаха и за милиционери....ставаха пожарникарисега когато единицата за интелигетност е.... да си "***" и то с култура и дьржание на селски пьдар... стигнаха до положение да " разбират" и управляват дьржава...

392

партиен член

преди 10 години

До 130. Прав си трият гадовете. и мен ме изтриха.

391

СМЯХ

преди 10 години

Българи, чух днеска по радиото буквално следното: Боко Гьонсуратска тиква наставлява западните демокрации да били напривили пенсиите "както са в България" (средният размер на пенсиите в Б-я е около 70-80 Евро!!!)и тогава за 2 години тези държави, които били застрашени от фалит щели да се стабилизират и щели да станат като българия - финансов рай! Такова нахалство с бай ганьовски тепегьозлук направо не е за вярване - вместо да търси начини да малко от малко да отпусне примката

390

муспи

преди 10 години

От най горно място, от шесте Главни раби на синедриона и лично от името на Генералния секретар на Голямото Тайно Място, са предопредени двете компартии на България, турската комунистическа партия Джихад, Пръмова и всички Нови Патриоти, че остава малко време за работа, най много една година. Който е бил умен този четвърт век, сега вече се занимава с потулване на заработеното, а не с нови, практически безсмислени гешефти. Рабината и лично Генералния секретар призовават за образцово кремиране на Бъ

389

Светлозар

преди 10 години

441Сигурно с 1000% ще се вдигне ако управляваха тиквите,но уви..Нали Цветелинчето и Роско искат да напълнят гушките.

388

Анонимен

преди 10 години

Българите мюсюлмани имат същите права като всички хора в държавата. Дано да оправят нещата. Народът знае, че Доган управлява сега и това е голям изпит пред мюсюлманите!

387

БОЙКО РЕЧЕ

преди 10 години

Влизането в Еврозоната от цел в момента се превърна в изчакване, за да се видят процесите там. "Не искаме да влезем в място на дългове", каза премиерът и препоръча финансова дисциплина на принципа "колкото държавите изкарват, толкова ще харчат". "Никой не е длъжен да вади от собствените си бюджети, на своите данъкоплатци, за да плаща на тези, които не са дисциплинирани", каза той

386

Светлозар

преди 10 години

Срещу фактите тиквичките отговарят с обиди,типично за гербери.

385

ТАТО

преди 10 години

Търкулнала се тиквата и си намерила ума, ама няма къде да го прибере.Тиквата си е тиква

384

Анонимен

преди 10 години

Предатели са тези хора в БСП, които в момента харизват ключови места в държавното управление на другата партия в управлението, каза още Георги Първанов.

383

Анонимен

преди 10 години

Боко ако не излъже нещо и сън не го лови цяла нощ!)Същото става и ако пропусне месечното си посещение при Биби в Исраел или пък Ангела или Обама не му звъннат на сателитния. Гееерп!

382

Светлозар

преди 10 години

Боко,кУмАнистите/няма по-голям комунист от теб/намалиха тока с мижав процент,но народа помни как икономическия ти министър Дилянчо обясняваше,че тока трябва да се вдигне с 40% през юни 2013г.Добре ,че народа те изгони с камъни.

381

Честито

преди 10 години

Изпълнителната агенция по горите (ИАГ) противозаконно подготвят да назначат шефа на ДПС - Севлиево за директор по заместване на природен парк "Българка" Али Алиев от ДПС е подготвен за назначаване на длъжността директор по заместване, посочват от партията.От там допълват още, че освен председател на ДПС в Севлиево от 2009 г., Алиев е общински съветник и се занимава с дърводобивен и транспортен бизнес.

380

Светлозар

преди 10 години

Бокич след изборите май месец миналата година нали ревеше,че ако Орешарски не падне веднага и управлява няколко месеца така ще забатачи държавата,че никой не може да ни спаси ---нали каза ,че би отказал всякакво управление ако Орешарски се задъжи по-вече от шест месеца.Кога лъга тогава или сега???

379

Анонимен

преди 10 години

А с Дянкофф кви приказки приказваха за Гърция...

378

Светлозар

преди 10 години

Бойко,защо по-време на управлението ти протестираха оръжейниците от държавния завод в гр.Казанлък??Арт икономическия ти министър Добринков обясняваше че завода трябва да се приватизира и бяха съкратени над 3000 българи.Защо към момента същия тоя завод изнемогва от поръчки и назначава хиляди работници????Само питам де.

377

evgeni1234

преди 10 години

до "СМЯХ" Ами той-чичко Борисов даже ни сравняваше,че по икономически просперитет даже сме задминали Люксембург.

376

Анонимен

преди 10 години

Съмнявам се човек дето не знае колко струва един хляб като Боко и си мисли, че сме яли пасти докато ни беше сатрап да може да вижда бъдещето...ако можеше да го вижда, щеше да се махне от политиката, да върне откраднатото на народа и да стане калугер!

375

охоо

преди 10 години

охоо,скъпи друзя,работното време не свърши ли,или утев дава лев за след работно време?:)колкото и да се напъвате,няма НИКАКЪВ смисъл.обречени сте на забвение.Борисов ще спечели пълно мнозинство в следващия парламент и не защото е велик а защото вие сте АБСОЛЮТНИ некадърници и ненаядени крадци.Г-н Първанов също не е съгласен с идиотската ви политика И ще ви резне квитанциите.обречени сте на подигравки и насилване от единствения си еб.ч.дали ви харесва?според коментарите-да:)))изчезвате друзя:)чао

374

mvr

преди 10 години

ami to si e sega katastrofa.mvr ne reagira nito na bg ezik nito na latinica pri signali na bg narod.edinstvenata rabota na mvr e da pazi mafiotskite bg deputati ot sopite na bg narod.