356

Анонимен

преди 10 години

В Европа било това било онова . направете заплатите като в Европа ...те за какво се изнесаха 2 милиона в Европа .то не става 300-400лева заплати трици да ловите Какви бизнесмени сте назначени за такива бивши партийни секретари комсомолски активисти ченгета ДС агенти мутри и внуци на шумкари обирали мандри освен да крадете труда на хората държавата и да режете на скрап заводите за друго не ставатеНа запад бизнесмените са креативни побеждават пазарите или ги завладяват вкарват технически новости

355

Анонимен

преди 10 години

Вижте сега, положението е следното - трябва да се конкурирате с китайци, виетнамци и индийци. Дали ще го правите с повече и по-качествен труд, дали с по-ниски заплати, дали с глад и мизерия, ваш проблем. Ако не можете да ги изместите, ще ядете камъни, това е. Никакъв протекционизъм и никакъв социализъм няма да ви спаси.

354

Млад човек

преди 10 години

А Божидар Данев какво работи и колко? Питам, като имам пред вид стандарата му на живот и възможността му да колекционира западноевропейско изкуство от Ренесанса....И аз искам да мога да си купя един Караваджо, като него, обаче да ми каже какво по-точно и колко е работил.Аз съм млад, ще се изуча и ще следвам рецептата на успеха му:)) А какво и къде е учил дядото?

353

параграф 22

преди 10 години

"Логиката" на великите ни "работодатели",завършили престижните спортни и милиционерски университети на ДС е следната: "аз ще лъжа,мачкам и изстисквам моите работници,а произведеното от тях,ще продам скъпо на чуждите работници".Да,обаче другия бандит мисли точно същото.В резултат техните стоки се срещат на пазара,с надути цени(тук и двамата могата да си ги съгласуват).В резултат,безпаричните работници и на двамата,не купуват,или много малко.Следва вдигане на единичната цена....Абе,бит пазар...

352

Работещ

преди 10 години

Вчера влезнах в сайта на ВВС.Има статия на нашите заплати.Този който е писъл статията ти определи като"африкански".Защото плащат много бизнесмени като доносвика Данев та кой има възможност бяга от тях(бизнесмените български).

351

ббб

преди 10 години

колкото ни плащат толкова и ще работим. Да дойдат те да видят как се живее с 400 лева. ***

350

койчо

преди 10 години

"Той посочи като пример, че в Европа заетостта на намалено работно време е 19,5%, в България 2,4%." - ами защо да работят на пълен рботен ден, като за намалено работно време заплатата им е в пъти повече от нашата за пълно и този доход им стига.*** на първа работа в Италия, без никаква квалификация и опит, почва с 1000 евро.

349

Анонимен

преди 10 години

komentara na 390 e mnogo tochen.

348

До 40 годишен

преди 10 години

Божидар Данев работи в ДС, там не закъсняват, не пушат и най-много работят. Да кандидатстваме там, а???

347

историк

преди 10 години

НАШИЯ НАРОД ЬЕШЕ ТРУДОЛЮБИВ ПРЕДИ 70гСОЕД ТОВА РАЗБРА ЧЕ ЧТЕЗ ТРУД НЕ МОЖЕ ДА ЗАБОГАТЕЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКОТО СТАНА ДЪРЖАВНО Т.Е.НА НИКОГО,ЗАПОЧНА ДА КРАДЕ.ИЛИ ДА СТАНЕ ПАРТИЕН ЧЛЕН.ТЕЗИ''.НА ТЕЗИ' ЧЕНОВЕ ДЕЦАТА ИМ СЕГА СА БОГАТИТЕКОИТО МНОГО МРАЗЯТ БЕДНИТЕ.РИМЛЯНИТЕ СА КАЗАЛИ,,''КОГАТО РОБА СТАНЕ ГОСПОДАР НАМРАЗЯВА НАЙ МНОГО РОБИТЕ.

346

Анонимен

преди 10 години

и реве.... Ревльовците са особено популярни и търсени напоследък. За 20 лв може да си наемеш професионален ревльо да ти реве по митинги и стачки.

345

Анонимен

преди 10 години

До 380Не си запознат със заплатите в Китай.Те са над 300 долара.За техния стандарт са по-добре отколкото ако дойдат да работят и да живеят тук и да плащат данъци, европейски акцизи,вредни емисии, горива, дрехи, обувки и т.нУспех в набирането на китайски работници!

344

Варна

преди 10 години

Михаил Миков и Мая Манолова, посещават един ден класа на Иванчо. Учителката, страшно поласкана, дава следната задача на дечицата: - Деца, нека всеки да напише кратко съчинение, където да фигурират имената на г-н. Миков и г-жа Манолова и всички думи в изречението да започват с "м"! Започнали да творят децата и след малко започнали да вдигат ръчички за участие. - Кажи, моето момиче! - казала учителката на най-напористата девойка. Момиченцето се изправило и започнало: - Май! Манифестации! Михаил Миков и Мая Манолова махат от мавзолея. М.М. и М.М били страшно поласкани, а учителката по

343

АМИ ,ДА ....

преди 10 години

ТАКА Е НАУЧЕН ОЩЕ ОТ "СОЦА"---ДА СЕ "ВОДИ НА РАБОТА"....ЗА ДА ВЗИМА ЗАПЛАТА !..../сери дупе --ден да мине"/......НАРОДО-ПСИХОЛОГИЯ!

342

алилиии

преди 10 години

МИ КВАТ МУ РЪБОТЪТА, ТЪКВАЗ МУ И ЗАПЛАТАТА!! ИЛИ ОБРАТНОТО. ШОТУ ПО ЧУЗБИНА ПИЧЕЛИ НОО ПОВИЧЕ А ТАМ КАТ НИБАЧКАШ - НЯМА ПАРА, ЗНАЧИ КУЧИТО СКАЧА СПОРИТ ТУЯГАТА, НЪЛИ ДРУАРИ!?

341

х ахахахахаха

преди 10 години

тоя дето го е казал,да доде и ме фане за ч...урулиннката,***...де..разин гърбав,*** заслужава да дойде да поработи и той така....що не дойде да бачка,та да си почива и да пуши ами дава мнения по форумите???????ПЛАТЕН ***!Скапват ни от работа,ходим и в събота -за без пари,стоим след работно време без пари,това ли е мързел вееее!!!Що не си прибере Господ-Бог вересиите ....

340

Варна

преди 10 години

Вие се правите ,че ни плащате , а ние се правим , че работим....

339

40годишен

преди 10 години

Г-н Данев ,Вие какво сте работели през живота си та имате кожа на побертет ,а ние приличаме на старци физически?

338

Кири бизнисмено

преди 10 години

Само така!Разстрел за пушещете,пикаещи и мрънкащи бг работници.Тогава ще докараме 3 милиона от вътрешните китайски провинции да бачкат по 16 часа дневно 6 дни седмично за 100Е на месец.Е тогава къв келепир ще падне!!!

337

рррррррррр

преди 10 години

Данев, доноснико, ти да ми паднеш, аз да съм ти работодател, да те опъна по баира с кирката и лопатата и една трудовашка норма за 360 лв. и ела после да дрънкаш глупости! Излез си от топлата канцелария и ми ела да видиш "кон боб яде ли и мишка оцет пие ли". За 8 часа ще ти скъсам з.дника! И не само на теб, ами и на назначените милионери и политици! Има и още един гнусляк дето го разкарват като *** по разни телевизии, май Велев се вика и на него с удоволствие ще му разкатая фамилият