72

аз съм българче

преди 10 години

"За ЕС суверенитетът на съседите на Русия е основа на реда след Студената война."За ЕС подмазването, слагачеството и угаждането на амбициите на задокеанския си съучастник е в основата на ла*нометната кампания на пропагандната машина, целяща да срине Русия. Това на което ставаме свидетели е поетапното поглъщане и смачкване на всички държави, които имат вземане-даване с руснаците, тъй като само Русия е пречка на ИМПЕРСКИЯ ПРОЕКТ на САЩ и Израел.

71

Анонимен

преди 10 години

Кочиноооооо, никой не те иска, сега и Украйна ти плю в лицето. "Великата" ти империя стига само до границите ти. Чеченците и всякакви джигити си те превзели, китайците ще ти вземат Сибир, ти плашиш гаргите.Жалка история.

70

Коко

преди 10 години

Анонимния 85 е безпросветно *** гербер. Псува всичко живо и хвали калинките, пълен *** или нещастница.

69

Анонимен

преди 10 години

Статията прилича на "Ти за 15 милиарда долара ли си?". Що се отнася до сравнението на Александър Втори с Михаил Горбачов-Чернобилски, то е все едно да сравняваш като скиори Ингемар Стенмарк и Сашо Диков.

68

ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

преди 10 години

свършва там, където започва РУСУИЯ. ВЕЛИКА Е! Браво Путин!

67

Анонимен

преди 10 години

До до 73Гербер!?!?!?! Аз!?!?!?!Изтърва ли се, че си кутевски ***, хахахаха.Клозетен червей, ти нямаш и 2 грама мозък.

66

Анонимен

преди 10 години

До 48руснаците купуват най-много НОВИ коли в европа---------------- И какво от това? Русия е с два пъти повече население, отколкото която и да е друга европейска държава.

65

Анонимен

преди 10 години

Вервай ми! Купонът в Сибир ще е по-голям от този във Виена!

64

ъъъъъъ

преди 10 години

Един български политик в България да защитава традиционните ценности като семейство и родината няма да слезе от власт до *** си.Ама тука се пидали и други извратеняци, които ни проповядват, че да имаш семейство и деца не е нормално и трябва да вярваш във Великата европейска идея, която ти казва,че не може да ползваш стъклени оливерници и да ядеш само прави краставици.

63

до №73

преди 10 години

Кой си ти, че да казваш кой какъв влак да хваща? Нещастен гербер, ти си безроден непотребник, шлака на обществото. Акъла ти е 2 грама.

62

Алекс

преди 10 години

до :)))Извнявам се ако съм натъпил болен нерв, въобще не искам да предисзвиквам спор (безмислено е), за това пердварително казвам това е единствен отговор. :)Честно казано заради всичко описано в постовете ти съм се разкарал от България. Има ги тарикатите/ге*овете/сводниците и далавераджиите. Просто в БГ са във властта. Разграбването вече преключи, и парите пак са в българи просто не ги харчат в БГ. Да мислиш, че положението зависи от външни източници в вместо от теб самия е проблема. Успех.

61

Анонимен

преди 10 години

До 73И ще изкараме доста по-добре от теб, миещ чинии във Виена. Хахаахахехеехехихиххи!

60

Анонимен

преди 10 години

В Русия подслушват много повече отколкото където и да било другаде по света. 1/3 от населението е заето в някакви силови структури - армия и безброй полицейски служби. Това е затвор. Путин раздава пари, за да замаже очите на хората, когато отстрани конкуренцията в лицето на ЕС, ще им вземе всичко и ще ги остави на сух хляб и вода.

59

Анонимен

преди 10 години

ееееееееехе големи коментари на ганчовците ?!*** погледни си твоето семейство своя град и своята държава та тогава давай експертното си мнение

58

Анонимен

преди 10 години

Що не хващате влака за Сибир бе, *** рубладжииски, предатели безродни.Такива сте били и ще си останете.

57

:)

преди 10 години

Русия си е Русия. Дайте да оправим България, пък после ще мислим за Русия, Китай, Франция, Щатите и всички останали. Става ли ?

56

до № 65

преди 10 години

Написаното не се отнася за 67, а за 65.

55

до №67

преди 10 години

Кой казва, че Русия не била цивилизована? Някакъв нещастен Анонимник, който не може да пише без грешки или да псува и обижда.русия е много повече от това, което си представяш дребосъко.

54

Анонимен

преди 10 години

Другари Кутевци, още 10 поста и грабвате голямата награда - кетчуп, горчица и майонеза към пицата.А тримата най-активни от вас ще пият и лимонада.

53

Анонимен

преди 10 години

Русия ще се спаси само с нов Петър Велики, който да я обърне към цивилизацията.Защото сега е в азиатщината.Иначе на братушките "Смутное" ще им се струва розов сън в лятна нощ.