25

пена

преди 10 години

Топлофикация трябва да се ликвидира! Вече е много по-евтино да се топлиш със инверторен климатик. А Топлофикацията само изпразва джобовете на хората и ни прави зависими от руския газ. 2/3 от газта, която купуваме отива за софийското парно, където се прохабява заради старата инфраструктура и огромните загоуби на топлина. А в същото време АЕЦ-а и много други електроцентрали работят на намалена мощност...

24

God

преди 10 години

До Анонимен No 9: Ами те най-големите монополи в момента са държавни ако не си разбрал. НЕК, БЕХ, Топлофикация - София са държавни. Хайде изгони ги или в Атака не правите разлика между държавно и частно. ЕРП-тата срещу които толкова ревете купуват и продават тока на цени определени от държавата. Защо в градовете с частни топлофикации сметките са по-ниски и хората масово си включват парното, а в София масово го изключват? Хайде помисли (знам, че в Атака това ви е трудно) и тогава говори.

23

Анонимен

преди 10 години

18 Дебора сметкта за ток може да бъде точно толкова голяма колкото е изразходваната ел.енергия , стига с тези глупости от миналата година .

22

Бо

преди 10 години

До Debora.Всичко е въпрос на сметки Дебора, да сметнем: сметката ми през лятото е към 80 лв., с парно през зимата слагаме отделно 40 лв. БГВ, 180 лв. парно - стават 300 лв. (без да смятаме изравнителните сметки). Сега плащам зимата макс. 200 лв. - или за 4 месеца отоплителен сезон давам 400 лв. по-малко годишно! За какво ми е парно?

21

Анонимен

преди 10 години

Кой може-станишев и жена му. Защо позитанковците мълчат според вас.

20

Салахадин

преди 10 години

Не роптайте а плащайте ,РОБИ!!Какво ми изчислявате тука сметки, ала-бала?Да знам, всичките сте вишисти на тема пренос на енергия и сградна инсталация и кпд на пара и топла вода.Но какво-значение,вишисти а на ваш гръб пият среднисти!!!Като ме плюете за фаровете ще плащате!!Робско племе,и аз да се кача горе и аз ще лапам,щото знам ,че само ще мрънкате!!!Мрънкалници!!!Конкуренция аахахахахах!!!Няма да ревете а просто ще плащате,това е истината за много години напред!!!

19

Анонимен

преди 10 години

21 Как пък го изичсли че е толкова , на каква квадратура , при какви стойности на коефициентите на топлопреминаване на ограждащите повърхности , при какви инсталирани мощности на отоплителните уреди , при какви зададени температури в помещенията , при каква цена доставената топлинна енергия , хвърляте в пространството някаква глупост , какво означават 70 лв

18

Evgeni

преди 10 години

Декември 150лв. за 170 кв.м. къща, всичко е на ток, вода, топла вода, отопление Па вие си плащайте за панелките по 200 лв. за 50 кв.м.

17

София 2

преди 10 години

Живея в гарсониера в Манастирси ливади Запад - тук ТЕЦ няма (слава богу!). По цял ден съм на работа - отоплявам се с климатик и за декември сметката ми за ток беше 35 лева и 70 стотинки.... не знам как търпите тази топлофикация изобщо!

16

Debora.

преди 10 години

До Бо 11 Cметката за ток 200 лв. e mnogo Mesechnata smetka za tok na edno 4 chlenno semeistvo ne triabva da nadvishava 6% ot srednata mesechna zaplata za stranata. OCTATALOTO E KRAJBA ! ZAPOMNI TOVA OT MEN!!

15

Анонимен

преди 10 години

Що не излезнете да свалите правителството сега бе *** мръсни!

14

Ben Adam

преди 10 години

Кой е виновен за високите сметки за парно?1 БЪЛГАРСКИЯ ЗАKOH. Пpecтъпeн ЗАKOH !2. Mонополa

13

Анонимен

преди 10 години

Не ме интересува кой е виновен, но просто не е нормално сметка за един относително топъл декември да ми е колкото 1/3 от заплатата! А ако беше -10 какво правим? Работим само за Топлофикация?

12

Анонимен

преди 10 години

И аз имам 210 лева. Това е пълен абсурд....

11

Бо

преди 10 години

Добре, че си махнах парното преди 8 г.!!! Кееееф! ..... лихвите върху прогнозните сметки ... нааааа .... да ме хванат за дедовия! Имам три климатика, които зимата не спирам, в къщи ми е 23-24 градуса, сметката ми за ток - бойлери, печки, фризери ...всичко не надхвърля 200 лв.! Нааааа .... на крадливите съседи и топлофикация!

10

Анонимен

преди 10 години

Така ще бъде докато гетата се населяват със селяне! Винаги може да извадиш селянина от село, но селото от селянина никога!

9

Анонимен

преди 10 години

национализация на всички компании и вън монополите от България.Народа мизерства и не може да си плати тока,да си купи дърва за да преживее зимата!Стига вече с този геноцид.АТАКА - ЮМРУКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

8

PVC, можеш ли без ръ

преди 10 години

Ноември месец - 150 лв. Декември (по-топъл от ноември) - 230 лв. И то при отопление САМО от тръбите. еЛИЗАбет да си помисли пак, преди да говори за черните сметки (без кавички).

7

Анонимен

преди 10 години

Мръсните *** крадът та се

6

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен че 230 лева сметка ли е , питайте хората , които нямат парно , колко им струва отоплението е тогава ревете , но лошото е че хората живеещи в София продължават да живеят в социализма и да попържат комунизма , ще плащате реалната стойност на парното , ако не щете ви чака студ , крайно време еда го разберете ***