11

Анонимен

преди 10 години

Другаря Йовчев едва ли му пука за случващото се по университетите. Той си има други ангажименти към комунистическата партия.

10

georgi ishkitiev

преди 10 години

Каква окупация, 10 човека от които половината не са студенти даже. Това е опит на БСП да дискриминира предния протест на студентите. Гусна работа

9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа, обаче я виж сега "качулките" в Украйна какъв пердах ядат от народа с качулки...

8

Анонимен

преди 10 години

Не харесвам ***, но окупацията на университета от разни наркоманчета и лумпенчета, дошли от провинцията в София е чисто престъпление по Наказателния кодекс. И затова прокуратурата вместо да се занимава с глупости и всеки ден да четем простотии за разни тефтерчета, да се само сезира и вземе отношение.

7

Анонимен

преди 10 години

А ве я пускайте качулките и един пердах да им хвърлят и веднага, задържане миимум за 72 часа на топло да им дойде акъла.На тия *** взе да им става хоби да си правят каквото си искат в Университета.Тия на какви се мислят,всеки знае,че всичките са платени *** от на Боко тиквата партийката.

6

ТОВА Е ЛУДОСТ

преди 10 години

Да влизат специалните части!!!!! Какво чакат !!!! Направо не мога да разбера какво става в тая държава ??? Как така влизат 10 човека и завземат Университет в 21 век????? И това се толерира????? Не мога да повярвам че нищо не се прави!!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Отварям новината и чета под коментари "продават цяло село в интернет" ,а ние се чудим 10 хлапета как да им играем по свирката.Ако екшъна е да се отчита опозиция за бонефициране от ЕС добре ,ама това е толкова бутафорен детски и ялов проблем ,че дори, какво се дава по "лека нощ деца" е с по-голямо значение.4 власт ли, за да ми натискате зелето в кацата, не сте дорасли още !

4

neni4a

преди 10 години

Отиват там,кълцат синджира и си влизат спокойно,кво толкова му мислите ? А ония ако случайно се отворят,бой със синджира по г*за и бързо бързо ще се изнижат като пр*дня от г*з. Друг е въпроса,че може на никого нищо да не му се прави и да кръстят ръце. Даваме от заплатите си,а те не работят,кръстят ръце,оправдават се Тия окупаторчета,пак ядат от наште пари.Ние ще им платим,тока ,парното и водата. Студентите сами не вземат ли мерки,то е време работещите граждани да изхвърлят ***

3

Анонимен

преди 10 години

БРАВО БОКО,БРАВО КОСТОВ.....ВЛАСТА Е НАША,ТЕЗИ ШИЛЕТА ВЪРШАТ ХУБАВА РАБОТА...ИДВАМЕ --ОЩЕ ИМА ЗА КРАДЕНЕ--ОЩЕ МОЖЕ ДА ОПОСКАМЕ БЪЛГАРИЯ!!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Махнете ги тези скапани студентчета бре! Тази вечер ще се напия от кеф в чест на Станислас Вавринка който преби от бой *** Надал в Мелбърн!

1

Анонимен

преди 10 години

10 заптиета само с по 2 шамара по дзурлите ще решат проблема...