10

Анонимен

преди 10 години

И кой ще намаже с 50 милиона за няколко декара скрап ?

9

бай Х

преди 10 години

Снимката от кой век е?"20 години ние вървим към пазарна икономика" - добре, де, ЕКСПЕРТЕ, и КОЛКО ще струва на нас, изкарващите си честно хляба, всеки месец работа на Химко? Да си представим, че заработи."ние наистина трябва да използваме всички необходими ресурси и програми, които имаме"Там е работата, че не използвате ВАШИ ресурси, а НАШИ, на Народа! Разбойници, стига сте ограбвали България, не останаха вече българи!ОСТАВКА, ***!

8

Галин

преди 10 години

Във Франция най-печелившите предприятия са държавни, защото са златната кокошка!!! Само в САЩ всичко е частно, но една малка държава с нищожен пазар не може да се сравнява със САЩ! Трябва да взимаме пример от Германия и Франция!А където не работи, задължително трябва да стане отново държавно! ТКЗС-атата също трябва да се възстановят и да се забранят зеленчуци и плодове от Близкия Изток, Турция и Македония!

7

седераст

преди 10 години

Тези гадни *** провалят всичко, къде се е чуло и видяло България да купува завод. България трябва да раздържавява печелившите си предприятия и да ги продава за скрап. Като дойдем на власт с другарката Пръмова ще поправим тази грешка.

6

Анонимен

преди 10 години

Тия 50 милиона да ги вземат от сметките на Костов , а него да го пратят директно във кауша където му е мястото.

5

eeha

преди 10 години

Продадоха, сега ще купуват, после пак ще продават и ще купуват и така до без край докато някой ги търпи да ни грабят!ОСТАВКА!

4

Анонимен

преди 10 години

Врачани ако се поддадат на тези предизборни лъжи и измишльотини ще си стоят гладни още дълго време. Утре може да чуем , че национализират и "Баба Вида" и почваме да правим гуми за F1 . Брюксел , майка , Брюксел !!!

3

Анонимен

преди 10 години

Всяка крайност е вредна!

2

?

преди 10 години

Поредното доказателство, че управляващите червени мафиоти исвен да крадат, друго не могат. Направо директно да си ги преведат тия 50 млн. по сметките....

1

Социалист

преди 10 години

Първа стъпка към нашето завръщане! Всичко трябва да е държавно! Вън от България гадни капиталисти!