51

Бо

преди 10 години

Мале, мале, с какво се занимаваме всички! Флашки, подслушвания, компромати, доноси, записи, клюки ... абе ние в коя година живеем? Сещам се за публикация на Ванката Бедров - времето в САЩ: -20, усеща се като -30, България: 2014, усеща се като 1989.

50

срещи

преди 10 години

БСП е престъпна организация. Правителството сега е ***-турско. ДС в активно мероприятие. Медиите на Пеевски, с подкрепата на Трактора и кухата лейка Петрашкова+ малоумния клакьор (л...ар) Бареков. Кой с кого се среща си е негова лична или партийна работа. Нека да се срещат. Все пак няма цял живот да ни управляват *** и турци+ продажни ***.

49

изнервен

преди 10 години

Борисов и Първанов са готови да работят заедно. Много добре! Хунтата, в лицето на ръководствата на БСП и ДПС и ибрика, ще бъдат отстранени и има голям шанс да се спре с напрежението и омразата.

48

До 53

преди 10 години

Аха,значи Волен Сидеров може да бъде сниман ,записван и показван,но ДРУГАРИТЕ Бойко ,Георги и Румен не.Те са НАШИ момчета

47

Анонимен

преди 10 години

До ГражданинМного голямо "прозрение"... Гладен ще си умреш, ако си частен детектив или гадател... Един *** *** ще измисли нещо по-интелигентно от Теб...

46

До 48

преди 10 години

Ти си пълен ***-значи КОМУНИСТИТЕ Бойко Борисов и Георги Първанов ще натирят червените.Това може само "умен " гербер да го каже

45

" 1984" ?

преди 10 години

Не живеем ли в нормална, свободна държава? Не може ли вече човек да се среща когато, където и с когото си иска свободно, без страх, че ще бъде подслушван и сниман? Параноята ни тресе. В произведение на Оруел ли сме?

44

...

преди 10 години

Бойко ако беше безпринципен щеше и сега да управлява в коалиция. Гледайте хората какво вършат, а не какво говорят и пишат БеСеПеевските медии за тях.

43

Пешко

преди 10 години

Беше време, когато Гоцката бе "най-добрият президент, най-добрият политик, стратег и истински социалист". А сега стана враг с партиен билет. Убеден съм, че по кварталните клубчета се дърлят дядовците - "Казвах ти аз, ама кой да слуша. Не му е чиста на Гоце работата, фашист, по прическата го познах, а и как говори едно таквоз завъртяно... А друг отвръща - Фашист, ама и човек." :)))

42

Дамм

преди 10 години

Достатъчно е депутатите от БСП, които подрепят Първанов да спрат да осигуряват кворум и правителството пада.

41

Анонимен

преди 10 години

Тиквата на Сатурн!

40

Анонимен

преди 10 години

" И ще стигнеме ний до звездите"песен на шведсакат група ЕЛО от 80-те години, която очвидон Борисов е слушал....

39

Анонимен

преди 10 години

още навремето когато Борисов обяви, че ще асфалтира пътя до Луната в мен назряха съмнения....но не знаех, че и Първанов е ходил там....

38

Анонимен

преди 10 години

В самолет са се събрали мошенниците!

37

Гражданин

преди 10 години

Гоце и Боце отдавна са в комбина. Аз като паметлив човек си спомням как през 2006 г., когато създаде ГЕРБ Тиквата предупреди своите последователи на първото им официално сборище - За президента ще говоря само аз!И това го каза като предупреждение съм нароилите се тогава гербери за да не вземе някой да сбърка да охули така любимия на Тикочевото сърце агент Гоце!

36

СандоКан

преди 10 години

БСП продължават да си зацапват имиджа и това си е! Тези мърсотии падат директно в техния двор! Усещат ли се въобще какво вършат или са просто глупави! Леле, Борисов с много ще ги бие на изборите! С МНОГО!

35

Георги Първанов

преди 10 години

Прав е другарят... тоест господин Борисов, не сме се виждали на въпросните места, видяхме се само на "по бира".

34

Анонимен

преди 10 години

Притеснен е! Май наистина има срещи между него и Гоце, а какво са си говорили е вече друг въпрос!

33

полицай

преди 10 години

Такова долно и гадно правителство никога не е имало в България. А Ц. Йовчев държи първенството по лукавост, интриганство и лъжи. Той нищо не прави освен да пази депутатите от БСП-ДПС-Атака-ДС. И днес дават по телевизията в с. Коиловци как ограбват и бият електората на БСП. Нали Олигарски каза, че страха е изчезнал и връщаме Държавата на хората. Ало *** другари отидете в това село и го кажете на хората, *** такива.

32

Пешко

преди 10 години

Опорната точка вече е ясна - сам Дмитриевич вчера я обнародва - Боко бил лъжец и не можел да диша, ако не лъжел. Прочетете последните 15 коментара - в десет от тях се твърди точно това едно към едно