9

худини

преди 10 години

С товa изкaзвaне Г- н Местaн докaзвa теориятa,че той упрaвлявa Бългaрия,a не председaтеля нa ПЕС Сергей Дмитриевич. БЪЛГAРИОО,ЗA ТЕБЕ ТЕ УМРЯХA...a. не зa ляво,дясно и т.н.

8

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО Е ЕДИНСТВЕНОТО ДОБРО РЕШЕНИ Е И ПРАВИЛЕН ИЗБОР ЗА БЪЛГАРИЯ,НЕЗАВИСИМО КОЛКО ДЕСЕТКИ МИНУСА ЩЕ МИ НАДРАЩЕ ПЛАТЕНИЯ ПОЗИТАНСКИ ДРАСКАЧ-***.

7

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевУмните и честни хора знаят и Ще гласуват само и единствено за БОРИСОВ.

6

КОЛЕВ

преди 10 години

МАФИЯТА НА СТАНИШЕВ И МЕСТАН СРЕЩУ МАФИЯТА НА ГОЦЕ И КАЛФИН. ДАНО ДА СЕ ИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ ДО ЕДИН.ЗА ТОВА САМО БОЙКО И ЦЕЦО....ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

5

АНТИ

преди 10 години

КИМ СИКИМЕ!

4

Л

преди 10 години

Малиииии Абе Местан не го харесвам ама му го е втъкнал два ката на тъпата Банкянска мутра

3

социолог

преди 10 години

Местане, Местане не е нормално доносниците на ДС да ръководят Държавата, но в България и това стана. Новата тройна мафия БСП-ДПС-Атака-ДС е проклятието на България, а ти говориш за Някой си Мишо-бирата, не е ЕКЗАКТНО.

2

Анонимен

преди 10 години

Много *** тоя тиквун Бойко бе първо го изхващаха за Мишо бирата където бяха намесени шефа на митниците Ваньо Танов и първанов,после пак го изхващаха със срс отзаедно с Кокинов и Миро Найденов което срс се разбра ,че ББ бил(интелигентен) *** ,а сега пак го изхващаха (интелигентния) *** да заговорничи срещу държавата и да крои планове как пак да се докопа до властта заедно с пикаещия във фонтани и доносника Гоце трипера . Сигурно пак на ББ и купените медии от него пак Сидера му е (виновен)

1

Анонимен

преди 10 години

Доган, Станишев, Болен(каквото остане от него) и ***.