138

Анонимен

преди 10 години

Nacionalisticheskata partiq koqto udra i blaska vsichko kvo mu doide pred ochite dori i Balgari ! Da vi e chestito gospoda Ata , KISTI !

137

Гражданин

преди 10 години

Ох... защо не се случи това с мен да посегнат да ме бият тези ГЛУПАЦИможе да ям бой от всички но поне няколко от тях ще ме запомнят много добре!

136

Бачо Ковача

преди 10 години

Га го деимунизирате ми са обадете.Да го ковна един път между гайтанлиите.Дал`ша са ***.Кат` го гледам на една фотография с един черен потник как са е фитнезирал и ми пъчи едни баницидал`ша може да ми духа на духалото в ковчницата поне неделя.

135

Анонимен

преди 10 години

Чудя се кога ще излезе клипче със сбиването....

134

Погнусен

преди 10 години

Това ли е примера който даваме на младите - един бивш гол модел може да си вилнее безнаказано, а всички наоколо гледат със сведена глава?!?Хора като Митко трябва да служат за пример, а останалите пътници в самолета, които са гледали настрани трябва да се срамуват от себе си...

133

Венци

преди 10 години

Това му е пика на този ***. После обаче какво го чака до края на живота му, не ми се мисли. Чак съм притеснен за тоя шестак.

132

Анонимен

преди 10 години

Г-н М-р на МВР не защитихте своят служител пред парламента със Сидеров и сега няма да го направите това е грозно за нас

131

Ушев

преди 10 години

До ЕленаДесиславе,Чукалов,Чукалиноооооооо пак си в нета с женски акаунт и възхваляваш Болен и фалоса му,който поемаш всяка нощ в задния си двор,мръсницо ***.

130

bongobongo

преди 10 години

сидеров е като всички които го подкрепят - малък, импотентен, нагъл и ***. Дребно *** с голямо его и влажен ***. Влажен, понеже има няколко които непрекъснато му го лижат:"НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ""КОШМАРА""АРЕ КУЛАТА""СТРАНДЖАТА"

129

До Гюлбиаз

преди 10 години

"И българки и туркини от нашата компания..."Ако се имаш за туркиня, що щеш по българските земи?И между другото, твоят човек е Депресираният Хидроинженер!Внимавай какви ги дрънкаш, че вие нали сте закрепостени!

128

Анонимен

преди 10 години

Евала Воленчо, изкара всички мишки по списък на светло. А те понеже са гладни за пари и власт, още се не усещат как все по- дълбоко налапват въдицата.

127

tarikat

преди 10 години

Евала на колегата от гранична, че е успял да се сдържи и да действа по закон и професионално! Всъщност, аз щях да извадя палката, може би щях да го фрасна само 1 път, преди останалите да скочат отгоре ми, но считам, че моята работа е да пазя именно гражданите от ''господа'' като този, още повече, че тук имаме престъпления и то две, независимо, че е с имунитет, докато не се легитимира със документ, за мен той е просто гражданин

126

DO GIUL

преди 10 години

Toi e bulgarski politik ,ne maneken be hanumo

125

sss

преди 10 години

алкохолът с някои забранени хапченца прави от джуджето Сидеров -лъв ,но я го вижте когато е сам -ЛИЛИПУТ ПРОДАЖЕН...С ФЕС....

124

Анонимен

преди 10 години

IZLAGACIQ !Poslednite nqkolko godini nqkolko procenta ot naroda ne sprq da podkrepq nacionalisticheskata partiq na Bolen Siderov shupen zn*k ! Iskahte q taq partiq i prodaljavate da predpochitate podobni partii , e vijdate za kakvo stava vapros !

123

Името

преди 10 години

Истината е, че абсолютно всеки се чувства безнаказано, докато не бъде наказан... Въпроса е, че някой хора биват наказвани по-лесно от други. Така на практика се получава разделението на обществото. Лесната за стригане маса и другите дето стрижат... Не че и те не подлежат на наказание... всеки може да бъде ощетен >жестоко< по един или друг начин. Но едно е да ходиш да си даваш лептата в данъчното, друго е да ти отрежат крайник примерно... Жестоко наказание за малкото безнаказани - революция.

122

Гюлбиаз

преди 10 години

Само един път когато беше в Кърджали го бях видяла. Наистина, привлекателен мъж е. Не разбирам защо това дразни мъжете и ги кара да се нервират. Беше с коженото яке, добре сложен с приятно излъчване и мъжествена осанка. И българки и туркини от нашата компания бяхме на мнение, че е симпатяга. От политика не разбирам и не се интересувам, но и за най-невежите е ясно, че някъде изпитват голям страх от Сидеров. Лек ден!

121

ДА-да!

преди 10 години

Волен, че си е психопат, от кофтите, така е! :) Но да ме убеждават, че при цялата тази простотия, никой не си е извадил айфончето да направи клип...Хайде, бе....Те наще се снимат в *** по 12 пъти на ден, а такава простотия да изпуснат...

120

Dimitur

преди 10 години

Sidere,kuche dolno.Vun ot stranata ni prodajno leke

119

Анонимен

преди 10 години

Мухахаха-взехме кредитче от 400 000 000 долара, и сега ви замазваме очите със Сидеров...Докато вие се занимавате с него, ние ще си харчим заемчето, срещу комисионнни, разбира се! Поздрав от Бай ви *** Блканско-Орешарски