172

walking dead

преди 10 години

До Одисей 1Ти от този затвор ли излезе,та знаеш колко му стига? :D:D:D:D:D

171

Анонимен

преди 10 години

Ако срещнете Волен заобиколен от десетина човека той може да реши да ви удари и след това да обясни че е видял у вас човек който не си плаща данъците.Ако е сам несамо че няма да ви удари но и любезно ще ви стисне ръката.Голям!

170

Анонимен

преди 10 години

Комунистите смятат,че като спретнаха компромати на Б.Б. и на В.Сидеров,ние или ще гласуваме за тях на евроизборите ,или от омерзение ще се откажем да гласуваме.Дами и господа,трябва да се организираме и да гласуваме масово за една партия аутсайдер или някоя известна и неполитизирана личност като Христо Мутавчиев или друг да организира контра-партия ,за която да гласуваме.По-добре Жорж Ганчев отколкото Сергей Станишев.

169

дора мазнева

преди 10 години

Моля ви, не предизвиквайте гражданска война! Зад този човек стоят чужди служби и много пари, той е много по-влиятелен отколкото изглежда. Тези хора са много опасни, моля ви не ги предизвиквайте, в името на децата ни!

168

капризно

преди 10 години

стайно цвете

167

Революционер

преди 10 години

А знаете ли за колко се продаде планът Сидеров? Ще кажа на ***, че вместо обещаните 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. минимална пенсия получиха дръжките, а Сидеров се продаде за 1 милиард еднократно за гласуването и приемането на правителството+1 милион всеки месец.

166

Анонимен

преди 10 години

Давай Волене! Бой по уродливата седерастко-българофобска ***!

165

Яя

преди 10 години

На французите трябва да им е ясно че Волен има право да напада и да бие всякакви хора включително и полицаи.Все пак той е български депутат.

164

walking dead

преди 10 години

И след изборите, положението ще е същото, отново ще управляват БСП+ДПС. Какво ще правите тогава "Танцувай с мен,многостаен"

163

Истински демократ

преди 10 години

Сидеров веднага да се извини на Франция, че им плащаме по 1,76 за доставената от тях българска вода, а не по 10 лева. Да направим подписка, че искаме да плащаме на Франция по 10 кинта водата.

162

Анонимен

преди 10 години

До КириловИ аз това казах. Но френските дипломати са само за да допринесат за пушилката. Явно ни чака още някой милиард заем.

161

Василев

преди 10 години

Тези като нищо ще предизвикат някоя гражданска война. Ясно е че атакистите ще владеят положението и занапред. Аз лично съм пас. Преклонена глава, сабя не е сече. Тия не си поплюват. Бил съм свидетел в Бургас, как бригадите им млатят някакви чужди секти. Не се стряскат от нищо, нито се стъписват, че има зрители майки с деца на изтъпленията им. Мерси! По форумите е лесно, ама видиш ли ги на улицата си е страшно.

160

Анонимен

преди 10 години

Такива измислени кампании само вдигат рейтинга на Волен. На народа вече му е писнало от всякакви евротолерастки *** плюещи по България.

159

Кирилов

преди 10 години

До 200Oчеизвадно е, че срещу Сидеров се води кампания на която хората вярват без да мислят, без да проверяват фактите.Тоя така наречен Български гражданин е платена ***. Скандала е мащабно планиран с целенасочено замесване на Френски дипломати, че да може конфликта да има повече авторитет - видите ли, замесен е не само някав си Българин там, НО И ФРЕНСКИ ДИПЛОМАТ!!! Знаем ги тия похвати, който вярва на такива евтини, но добре скалъпени, постановки е нищо повече от поредния доверчив тип!

158

Анонимен

преди 10 години

До 205РОМИТЕ И ТУРЦИТЕ СМЕ С ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

157

Анонимен

преди 10 години

До 200При това със служител на реда. Ако бяхме бяла държава няма имунитет няма 5 лева-за такова нещо палката през зъбите и да не се обяснява. Ама понеже сме *** държава представлявани като брата близнак на Кирил Рашков по-горе на снимката-на.

156

ДЪЛЪГ И ДЕБЕЛ

преди 10 години

До КРАТКО и ЯСНОИмунитетът на Волен Сидеров ще бъде отнет, и вие ще ми пръднете на дедовия! Не може такива *** *** да ни управляват! Аз искам нови избори не за да падне Орешарски, а за да изчезне бАТАКА от политическия небосклон, което е неминуемо и ясно! Той този фашист затова така се държи, защото знае, че НЯМА да е в следващия парламент! Ще го застигне съдбата на Янето!

155

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** *** Углу е пълно ***, почна и пред света да ни излага.

154

Анонимен

преди 10 години

Имунитетът му трябва за пред полицията. Иначе ще трябва да се държи прилично, като всеки нормален индивид от социума.

153

АЗ

преди 10 години

Този иска як пердах пък после нека се ползва с депутатският си имунитет и да се жалва на прокуратурата ...