76

outlaw

преди 10 години

урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

75

Анонимен

преди 10 години

ООН обслужва панамериканизма и нищо повече! След като дадоха Ирак в ръцете на съществото предало родината си и заслужаващо доживотен- Н. Младенов, какво да говорим повече!

74

пияният

преди 10 години

ХАМСТЕР, тъпо ***.ООН трябва да огради двете най-големи кочини на Света,САЩ и Израел,които превръщат Света в един огромен военен лагер ,с масови убийства,глад,епидемии и други "демократични" благини.Аман от мръсни еврейски ***.

73

Анонимен

преди 10 години

Който им подпали революцията сега да бере плодовете на труда си.Ние не сме длъжни да изхранваме и отглеждаме никого,при положение,че за нас няма.И в тази връзак искам да помоля госпожа Кристалина Георгиева да си подаде оставката,като еврокомисар.Не прави нищо по въпроса с бежанците,а само иска от нас.Какво да и дам,пършивата си заплата от 400лв или гладните си деца!

72

Валентин

преди 10 години

Всички тези кукли на конци трябва да бъдат заставени да говорят на езика на фактите, а не на езика на пропагандата и скритите лобита. Къде са доказателствата за тези твърдения? Това ООН някакъв сбор от селски клюкарки ли е или институция?

71

Ъц

преди 10 години

Който ги "демократизира", той да си ги прибира!Ние "демокрация" под формата на ракетни, въздушни и прочие демократични услуги не сме предлагали, тъй че рекламации не приемаме!

70

Анонимен

преди 10 години

Putin trqbva da gi izhrani nali toy podkrepq kasapina Asad deto upravlqva v Siria nad 50 god

69

Хамстер

преди 10 години

ООН най-добре да загради тази *** България с мрежи и да ни оставят да се самоизтребим като бясни кучета! Тука деволюцията върви със страшна сила и няма никаква преспектива за промяна - дори бежанци, бягащи от гражданска война ни възприемат за коаката на човешката цивилизация!

68

Анонимен

преди 10 години

А защо "Амнести интернешънъл" не посочи как живеят в България българите?

67

Chr

преди 10 години

Трябва още да влошим нещата значи в лагерите и с бежанците. Направо и новопристигащите да предпочитат да не влизат тук и оттук да бягат на Запад, ами да заобикалят България, Гърция и да се изръсват направо в Италия, Франция и Испания. Даже и табели на арабски може да сложим по границата - да не се обърка някой и все пак да влезе.

66

Анонимен

преди 10 години

до а когатоБългария няма никаква вина за конфликта в Сирия, народът ни подкрепя Башар Асад и не подкрепя тези дето въоръжават алкайдите и алнусрите, знаем ги добре, да не ги изброявам. Скоро ще загърбим ЕС и ще затворим границата с Турция, нас ни подложиха на икономически геноцид и няма да бъдем толерантни с хора който не са ни ближни, а агентите на МИТ ще ги ликвидираме! Понял, м?

65

Анонимен

преди 10 години

Nai dobte shte e , da im se dade rabota ! Po toq nachin i rabotodatelite shte imat polza ot po eftina rabotna raka , hem nqma nikoi da im kazva hlqba , i to koito se dava ot europeiskiq saioz !

64

Анонимен

преди 10 години

Онова - дето се води президент на територията...Що не спретне една SMS - ХАНУКА!? ТАМАН Е ЗАГРЯЛ С ПРОСЕШКАТА "БЪЛГАРСКА" КОЛЕДА!

63

Анонимен

преди 10 години

Българската държава е некадърна да издържа собствения си народ, та какво остава за чужденците.

62

neni4a

преди 10 години

До анониман историкАма погледни уикипедия бе,след Първата световна война ,коя държава управлява Сирия. Я погледни бе пич и после говори,че не е минала през ръцете на франсетата .

61

do 52

преди 10 години

Така е: СССР и соцстраните искаха да превърнат арабски страни, Африка в СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ, провеждаха се безумни курсове на араби, африканци и в БЪлгария, подпомагаха ги с оръжие, пари да "громят капитализма и да строят соц." Това беше политиката на БКП( сега БСП).За соцКУба заминаха пенсионните ни фондове.- в помощ на "братския куб. народ".В Мозамбик, Ангола има паметници на Г.Димитров.Ще ги видите и в интернет.Това става с наши, български пари.Та затова араби, африканци са свикнали на ухажване.

60

АНТИМУТРА

преди 10 години

ТОЧНО ТАКА ДРЪЖТЕ СИ ГИ ВЪВ ВАШИТЕ СТРАНИ ТУК СИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО МИНГАЛИ!

59

walking dead

преди 10 години

До А КОГАТОАко сме давали оръжия,то те са плащали за тях. Не бъркай добрата търговия с братството,ако не беше продавала България, щеше да е някоя друга държава, Това не означава че са ни братя и имаме задължения към тях. Да дойдат с пари у нас има много хотели който трябва да работят :)

58

Registriran

преди 10 години

До А КОГАТО България е продавала не само АК аз лично съм правил и изтребители за Сирия и съм горд от този факт, но за ислямски терористи мога да предложа само 7.62мм проектил със удоволствие. И това което призовава ООН ми харесва много. Нямаме никава нужда от армията за освобождение на Сирия това са убийци дори да са деца на 10 г. не се подлъгвайте исляма обучава такива малчугани специално защото изглеждат умилително а в пазвата си държат бомби.

57

Така е !

преди 10 години

Да, рубладжиската мафия в България, обслужваща интересите на руските олигарси, умишлено създава нечовешки условия за живот на българските граждани на България, пък какво остава за бежанците !