32

svejarov

преди 10 години

Добре дошли в страната на Златев и спекулата Лукойл

31

минчо

преди 10 години

това е криминално престъпление цацаров

30

Дрън-дрън!

преди 10 години

Глупости на търкалета!

29

Анонимен

преди 10 години

Аве я си карайте бензин,стига с тия дизели трошки!!!

28

До 6

преди 10 години

То в Гърция дизела е 2.60лв. амаааа

27

Анонимен

преди 10 години

Не в рафинерията слагат *** в горивото а самите бензиностанции. Да не говорим. че лъжат и в количеството - на една разграфена туба от 5 литра успяха да ми налеят 6 литра? И пишлемето на бензиностанцията ми се прави на физик да ми обяснява, че било от температурата на въздуха, ще ги *** в ***.

26

Анонимен

преди 10 години

как са намелели, като всички големи вериги са включени и резултатите са видни? или просто подкупите са се увеличили?

25

Анонимен

преди 10 години

Още като бензина стана по скъп от нафтата беше ясно ,че работата смърди!Вие не схванахте ли ,че България е като столичната топлофикация!Всичкото мениджър и собственици е бетер Валъо Топлото ,а манталитета ,да ти дават ,л...а за някаква стока ,няма да се измени ,ако ще и 4500 милиона глоби да има.Вземете операторите,хранително-вкусовата,пътища,ремонти всичко е такова некадърно и мошеническо.Като не е 100% нафта ,а деликатесен продукт с аромат на дизел да му махнат акциза.

24

kotarakavi4o

преди 10 години

Истината е,че горивата в БГ са извън всякакви стандарти.Това е ясно на всички- особено на тези които трябва да контролират качеството, но тъй кат става въпрос за много пари и големи печалби- всеки си трае.Ако някой клиент реши да ги съди, обикновено се потулват нещата и...всички са щастливи.За БГ наличието на парафин в нафтата си е нещо нормално,което не трябва да е така, но уви всяка зима много шофьори страдат точно поради тази причина-"Замръзнала" нафта и вода в бензина... До кога така?!

23

Анонимен

преди 10 години

Дружката на Тиквата Вальо Златев направи ли си далаверата за милиони ме интересува? Тоя мошеник си забърква *** в рафинерията, после руснаците ви виновни че този *** ще продаде и майка си само далавера да пада.

22

Анонимен

преди 10 години

До карача на нафта ,толкова си *** та чак обал като не ги разбираш тези неща не се излагайДА ВИ ГО НА.....КАМ НА ВСИЧКИИИИИИИИИИ

21

usa

преди 10 години

Преди 20 г. при румънците нафтата беше скапана и на -12 замръзваше,явно сега ние сме ги задминали по скапано гориво.А по принцип нафтата при -12 гр.става невъпламеняема(не може да се запалва) затова й слагат добавки ,които не позволяват нафтата да замръзва при -20,затова има лятна и зимна нафта.По принцип дизела от 2009 в Бг трябва да отговаря на Евро 05 стандартите,друг е въпроса бензенджийте как и със какво "кръщават"горивата по бензиностанцийте,да си контролират работниците и качеството !!

20

Един българин

преди 10 години

Сега на съд и да връщат откраднатите чрез измама пари, като намалят цените !

19

Потребител:

преди 10 години

Кажете имената на съответните обекти,не че е нещо ама поне да се знае.Така само ги прикривате(съучаствате).Нека бъдат изложени най официално,все пак това гориво струва пари!

18

карач на нафта

преди 10 години

Не е виновен Лукоил, рафинерията си е добра и продуктите ѝ са на световно ниво. Дянков се опита да ги рекетира преди 2-3г. лятото, ама ето че още си работят и снабдяват българския и други пазари. Само в румънско нещо не става износа, но там хората държат повече на качеството.Като за нас качеството на Лукоил си е добро. Проблемът е от къде и кой слага вода и разрежда после горивата. Преди години имаше и вносители на добри горива, като ОМВ, Еко и др., но с годините и те купуват от Лукоил.

17

Анонимен

преди 10 години

Не зареждайте от АПИД -2000 в Пловдив и около него . В техните л.й.а не се знае дали изобщо има нафта.

16

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера кокво се правят на големи следователи ,в България има един единствен доставчик и това е Лукойл да отидат и от там да взимат проби,а това че в дизела имало вода са абсолютни глупости ,по никакъв начин нафта и вода не могат да се смесят.Аз имам две бензиностанции трябва да съм самоубиец да правя нещо с горивото та нали след три месеца ще трябва да затворя тъй като никой няма да влезе при мен.Ащо се отнася до смесване на дизел с бенин няма логика -дизела и бинзина са на една цена

15

Чиновник

преди 10 години

Българина много обича да ги търкаля тия утрепани нафтови печки, понеже си мисли, че "харчи малко". А те нито вървят както трябва, нито харчат малко.

14

с.

преди 10 години

Че какво чудно има в цялата история!?В Бантустана така наречения "бизнес" са такива *** и ***,че направо не е истина!Като тръгна да се мотам из белите държави и си сипя бензин там колата ми тръгва и работи по съвсем различен начин!И като се прибера и сипя тука лек ден!Нито заплати плащат,нито извънреден труд!Да не мислите,че на тия хорица,които са работили по бензиностанциите сега по празниците са им дали нещо!?И накрая лъжат и мажат и с горивата!*** история!

13

Черен Петър

преди 10 години

Има стотици обяви от сорта: Изкупувам отработено масло, стара нафта за печки, изгоряло олио от ресторанти и заведения и подобни.Всичкия този бъркоч се сипва по нощите в някои бензиностанции и на другия ден си зареждаш малко по-евтин дизел.Отделно и оригинала, дето излиза от рафинерията не е с качества.Не посочвам имена, не правя сравнения, но съм го изпитал "на гърба си".