10

да сезираме МОТ

преди 10 години

Най-зловещото в евроинтеграцията е,че англичаните гледат на българите като на роби от колониите.Каква е тая ''евтина работна ръка''?Къде е ролята на МОТ(международната организация на труда)например?И защо нито един техен лидер не обели дума за''равата заплата при равен труд''?

9

chichi

преди 10 години

ako znaete kakvi smehurii i prostotii shte izlqzat dnes po vestnicite , napravo shte padnete ot smqh , . mejduvremeno rumuncite po BBC gi nahraniha veche britancite.

8

Ганьо Балкански

преди 10 години

На ганьовеца пак европееца му виновен, къде държавите му са подредени от стотици години и очаква европейците да посрещнат с отворени обятия група необразовани, нечистоплътни и престъпни ***, които цял живот гледат да минат метър и това е единствената им гордост. Е няма как да стане, ***. А на запад българи с акъл и образовние да работят за цифра пара има бол. Но такива *** като тебе са орисани да чистят кенефите не само на Запад, ами и на всяка планета от Млечния път. Съдба, ***.

7

do #8

преди 10 години

До #8 По голямо робство от това да работиш за БГ мутро капиталист за 300-400 лв,на 6 днeвна по 10 часа на дeн,бeз платeна отпуска,плус забавeни заплати ,и подигравки .По алчна и противна гат от Бългаския чорбаджия няма на свeта,работил съм доста по навън и го казвам от опит

6

ODESSA

преди 10 години

Работя във Порше Щутгарт. Заварчик. Имам приятели работещи за бундесвера като поддръжка на електроника. Имам 20 познати лекари българи.

5

Анонимен

преди 10 години

До 2:Русия = бели хора? Нещо си доста назад във времето. Русия днес е същия микс като във Великобритания даже и по-лошо заради явно радикалните елементи от бившите републики. Или не си гледал новините за Волгоград или нарочно пускаш глупости. Прав си за прецакването от ЕС, обаче Русия изобщо не е добра алтернатива на ЕС!!!!!!!

4

Език и култура

преди 10 години

Крайно време е журналистите да научат БЪЛГАРСКИ ако ще пишат на този език. Интелектуалното ниво на журналистиката в България, ако е останало такова, е ниско, факт!Имигрант - спрямо приемащата странаЕмигрант - спрямо напускащата странаБългарите напускащи/напуснали България са ЕМИГРАНТИ и това е правилното!ИМИГРАНТИ са ако са се заселили вече в дадената страна! - Българите в Северна Корея са имигранти ;)

3

:-)

преди 10 години

Тези от Острова такава хубава реклама си направиха, че кяк да не ги посетим?! :-)Лоша реклама няма...

2

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Така е дедо.Ама ,то пустото му прасе и вино все си свършва.Та, идеята ми е как после да напълним бурето и откъде ще вземем пари. От дойчовците ли, от ингелизите ли?Мен ако питаш да се захващаме здраво да работим тук в Б-я и да си посеем квалитетни сортове грозде ,та и внуците да ни споменуват.

1

Дедо

преди 10 години

До като си не изпием виното и изядем прасето,никакво мърдане къде Европата !