179

Как пък не!!

преди 10 години

Е**л съм им острова вкиснал ...ако някой иста да прави пари да се пробва в Германия -работиш здраво и немците те оценяват за това ,а не като алкохолиците британци които първо те имат за трето качество човек(второто качество е запазено за разни индийци,пакистанци и пр.*** от бившите им колонии) -ако ще и да си ракетен инженер щом си българин!!!

178

Анонимен

преди 10 години

Никакво мърдане от България. Надайте се, че ще се изнесем всички и ще я оставим на вълците. Колко народ се прекара с това гурбетчийство? Като удариш равносметката, излиза, че си работил без печалба и пак си там, където си бил. Там са те ограбили, тук парите като ги изхарчиш за да живееш, печалбите от търговските вериги поемат навън...По лошо от колониална зависимост. Искам достойна работа и заплащане тук и сега!!!

177

BLITZ . BG

преди 10 години

ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА ВСЕКИ ,КОЙТО НЕ Е МОГЪЛ ДА НАМЕРИ ЩАСТИЕТО В РОДИНАТА ДА ГО НАМЕРИ В ЧУЖБИНА !!!МЕЖДУ ДРУГОТО ДА ВМЪКНА В ТОЗИ САЙТ КАКЪВТО Е НИКА МИ , НЯМА НУЖДА ОТ СПЕЦИАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ,НАПРАВО ПОЧВАШ ДА ПИШЕШ КОМЕНТАРИ ,СЪЩО НЯМА И ЦЕНЗУРА И НЕ ТИ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ С ЕДНО КЛИКВАНЕ ЗА - НЕУМЕСТЕН КОМЕНТАРИ ! СТРАХОТЕН САЙТ Е ! ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА ВИ ЖЕЛАЕ *** ОТ ГЕРМАНИЯ !

176

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 194- Този "ерудит" се опитва да ни ЗАДЪЛЖИ да мислим по точно определен начин;) Въпреки това не се обосновава защо изисква това от нас, не взема предвид всички възможни гледни точки; все "завива" към човешките права и свободи на малцинствата;), опитва се да представи индивидуалните права на малцинствата по международната конвенция като колективни права...От такива агресивни представители на "мозъчни тръстове" без необходимите знания и образование ми е дошло до гуша:)

175

Анонимен

преди 10 години

Глупости, това са 1 млн. българи ?!

174

Смехурко

преди 10 години

До СФРЮ И аз помня 88г. Ти трябва да си живял в някъква друга "България". Да отидеш да работиш в друга страна еи така - Смех, смех ти казвам !!!

173

Иван

преди 10 години

Англия е прехвалена.Ако искате отидете до Лондон, пробвайте, но накрая ще се върнете разочаровани.

172

Анонимен

преди 10 години

Я, как се пишело Уинстън Чърчил на латиница ! Не знаех !Браво на 182 , ерудит ,та дрънка !

171

BLITZ . BG

преди 10 години

ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МУ ПРЕЧИ ! МЕЖДУ ДРУГОТО ДА ВМЪКНА - АКО ВИ Е ОМРЪЗНАЛО ДА ВИ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ БЕЗ ПРИЧИНА , ИМА МНОГО ГОТИН САЙТ ,В КОЙТО НЯМА ЦЕНЗУРА ,ВИЖТЕ НИКА МИ ! ПОЗДРАВИ ОТ ГЕРМАНИЯ - ГУРБЕТЧИЯ !

170

софиянец

преди 10 години

До do Sofiqnec 182- Турче/ ***: 1. Ти не си ми брат 2. Какъв съм аз определям само АЗ и не съм зависим от НПО/ бхк/ и други сдружения или фондации 3.Пиша това, което мисля. Ако щеш, ми пришивай милион етикета, но НЯМА да промениш мнението и светогледа ми.Остави идентичните лични данни- нали знаеш- цивилизованият начин за уреждане на спорове е съдебното производство:) От тук нататък ТИ ЗАБРАНЯВАМ да ми казваш какво да мисля и какво съм ДЛЪЖЕН да мисля, защото това е дискриминация спрямо мен.

169

Анонимен

преди 10 години

Авторката на статията е събирала вода от 10 кладенци.Монитор е на Пеевски/дали не са купили и Investor/,Daily star има няколко статии по темата от днес като една от снимките е на румънска *** фамилия на летище с денкови и завивки на раменете.Особено интересни са коментарите на англичаните под статиите.Моля,ако някой се престраши,да напише коментар на англичаните ,че българи и румънци не са едно и също нещо.

168

Анонимен

преди 10 години

Ох бе хора какво обръщате внимание на такива АБСОЛЮТНИ ТЪПОТИИ,как си представяте 1500000 български граждани да емигрират на Албиона и още почти 2000000млн.в други страни на ЕС,това нормален човек може ли да го вярва???!!!какво се палите толкова на всякакви вестникарски простотии,от 10 години все 70% искали да емигрират...Е,СЛУЧИ ЛИ СЕ НЕЩО ПОДОБНО???Сметнете няколко стотин хиляди прогонени турци,сметнете *** емиграция,а извратените патриотари да си затварят плювалниците ХА ДЕ,АМАН!!!

167

Jangle leg

преди 10 години

Това което другите партии не успяха да направят за 24 години преход, турско-комунистическата ХУНТА го направи за няма и 6 месеца. Знаете ли какво значи това всеки 5-ти да емигрира, защото живее бедно и мизерно както никога досега? Национална и демографска катастрофа. Тук ще останат само ***, пенсионери и депутати. Очаква се до година-две закриване на държавата

166

Анонимен

преди 10 години

Емигранството е като проституцията,прежалиш ли се първият път,после се свиква.

165

Анонимен

преди 10 години

Свикнали сме да бачкаме на друг затва тичаме да им ближем гъзъ. Останете тук направете бизнес и им лапайте парите на англетата...ама трябва хъс и акъл!

164

Анонимен

преди 10 години

айде всички *** и маргинали да се махат с пълна газ и на добър им час. Аз и тук си имам лондонски доход а ми е много по евтино. Мога и от тук да им продавам акъл на "великите" западняци.

163

дф

преди 10 години

Aз съм в UK в момента отскоро съм тук ама такова чудо не бях виждал,толкова народ от какви ли не цветове,онзи ден влезнах в един МОЛ направо нямаше място къде да стъпиш и наистина като гледам черните и индийците са повече от Англичаните,иначе не знам каква е тази истерия срещу Българи и Румънци,след като тука е пълно с всякакви ***,неможе да искат да си затворим АЕЦ,БГ да изпълнява всички условия за приемане в ЕС ама сега ама няма да идвате тук айде сиктир и европейците наакани

162

СФРЮ

преди 10 години

До МХМ Напротив роден бях тогава и си спомням че през 88г можеше да отидеш където си искаш не само в България но и да работиш в чужбина в Ирак Мароко Италия Египет Япония СФРЮ и още много страни и се връщаше със зелени пари.

161

do Sofiqnec

преди 10 години

Bratko , sigoren sam che si zapoznat s aftobiografiqta na Britaneca Uistan Charchal ! Toi e vinovnika za omrazata na Britancite kam Balgarskiq narod , ne e spiral da govori protiv Balgarie kolko sa bezchustveni nomadi , do kato ne e puknal prez 1965 god !!! A ne Turcite i Romite ! Zatova nedei da opetnqvash avtoriteta si kato iorist rasis*t ,to es kolko mnogo mrazish etnosite !

160

Пурко

преди 10 години

Успяха да ни пречупят- хората вече да нямат национално самосъзнание, с лекота да се махат от България за малко по-високи доходи, явно слаби се оказахме, успяха да убият и ценностна система и обич към родна земя и хъс за живот и всичко! На имигрантите желая успех...На добър път!