60

EU citizen

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВТошко, за каква релсова дължина говориш, бе? Ти акъл имаш ли?

59

Анонимен

преди 10 години

до 63Е как кой мисли за война бе, *** хамерикански- Обама и всеки хамериканец на негово място подтикван от евреите. Разбира се че има една лееека подробност- никога да не се *** с Русия.

58

EU citizen

преди 10 години

Това, което може да получи Путин е воденичен камък на врата. Първо ще трябва да ги храни, второ те няма да са му толкова лоялни, колкото му се иска. Сега не е 37 година, да затвори опозицията в лагери.

57

Анонимен

преди 10 години

до 61Бай Тошо, едва ли Украйна ще е стратегически фактор, ако някой нападне Русия.Нали не си мислиш че сме във времената на втората световна война, където Хитлер и Сталин са разполагали войници и военна техника за да придобият надмощие?Нали се сещаш че някой ако нападне Русия, ще има само един лъч както в близост до китайската граница 60-тте където танковете на дръпнатите станаха за секунди на стопен метал?

56

Спонги

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВКакви глупости говориш. Кой мисли за война, освен джуджето. И кой иска от Украйна да си смени релсовия път, че не разбрах. Асоцирането към ЕС означава съвсем различно нещо. Питай за нови опорни точки и ако обичаш спри да викаш.

55

Влади-Мир

преди 10 години

Спонги,Не забравяй само че има най-ГОЛЕМИЯ ядрен арсенал. Като минат олимпийските игри и се отърси от това международно бреме, не ми се мисли как ще я мачка седерастията...... Най добре е да я изстъргва от веригите на танковете ако питаш мен...?!?!

54

Спонги

преди 10 години

Джуджето -диктатор съвсем се е вманячило. Грозна гледка. дано не изперка още повече, все пак държи ядрен арсенал.

53

Анонимен

преди 10 години

Само така , вперд товарищ Путин !!!!!Покажи им на тия надути брюкселски пуяци каквоможе руската мечка.

52

Анонимен

преди 10 години

Путин не играе, Путин поръчва музиката.

51

Няма,я

преди 10 години

Не са си поставили за цел да направят хладилник, не са направили, те пращят ракети и правят космически станции , в момента цял свят разчита на тяхните космически технологии.Заводите ако искат ще ги автоматизират за една година но знаят че ще загубят работна рака и това не е целта . Важното е да има работа, не на многозайковците, а на обикновените хора не всеки се е родил учен . Ама проста кратуна как да разбере.Не са целта технологите който с внедряване на компютър 1 работи 5 гладни.

50

Влади-Мир

преди 10 години

"Украинската игра на ПутинРуският президент изглежда повече от готов за битка с ЕС"К'ва битка с ЕС..;)). Няма такова геополитическо понятие като ЕС. Има краварска колония, както много добре се видя при "казуса Сноудън", когато дори Австрия наруши "Виенската конвенция", да не говорим за някогашната "велика" Франция. Независимите геополитически субекти в момента са САМО Сащ, Русия и Китай(съюзници) и затова НЯКОИ ще си прибират гемиите от Средиземно море, а ДРУГИ *** от Майдан;-))

49

Държавна сигурност

преди 10 години

Правилен е хода на Путин. Нека си спомним за социализма и за Тодор Живков

48

Лора

преди 10 години

То и на най-загубените им е ясно, че на Европа й трябват нови територии, за да смуче полезните изкопаеми и не само. Най-големите ни медодобивни комбинати, заводи и т.н отдавна не са наши... Иначе се бием в гърдите, че сме европейци. Европейци сме, да, ама гладни, за жалост.

47

ЯНИ СПИРОС

преди 10 години

ГЪРЦИЯ ИСКА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИИСКИЯ СОЮЗ...ДАВАМЕ НА НАШИТЕ РУССКИЕ БРАТЯ ВОЕННИТЕ БАЗИ НА ОСТРОВ КРИТ, РОДОС И САМОТРАКИ НА РУСКИЯ ФЛОТ.ИСКАМЕ ОТ РОССИА САМО ЕДНО - ИСТАНБУЛ ДА СТАНЕ ГРЪЦКАТА СТОЛИЦА ОТНОВО !!

46

Спонги

преди 10 години

като пишете от Руското Посолство и сами се хвалите, да не мислите, че някой ви вярва. Бсе пак не сме 100% алкохолици като руснаците.

45

Стар генерал

преди 10 години

В началото на украинската кризи руски зам, министър заяви,че при военно нападение срещу Русия, тя ще използва ядрено оръжие в първата минута, Защо българският президент и правителство се направиха на глухи,като че ли това не засяга България,на чиято територия са разположени ПЕТ американски бази и от началото на кризата са в бойна готовност, Тях руснаците щеги заобиколят или заедно с околните български села и градове ще изгорят, Защо населението не бе информирано за това,

44

49

преди 10 години

калитарче..това че твоята майка се е е.бала с братовчед си най-вероятно е причината да се роди такава амеба като тебе..аз ще си лягам а ти вземи си емигрирай при *** да ни лишиш от още една кукувица по улиците

43

до 45

преди 10 години

абе олигофрено вземи излезни от филма малко, че не ти е добре положението...отнася се и за тия дето са ти цъкали плюсове горкичките

42

Анонимен

преди 10 години

17 мига от пролетта!Поздрав за всички българи!Поздрав и за всички братушки във форума!Вие сте нашите братя! Нямаме никой друг!

41

FCK EU

преди 10 години

"Когато парите говорят, говната се разкарват." - браво Путин.С камъните на EU по тяхната глава.