126

Анонимен

преди 10 години

Няма нищо необичайно в това, че тази година имаме най-ниска раждаемост, все пак децата, които се раждат сега са правени по времето на Негово Величество Свети Свети Бойко и Борисов, през целия му перод на управление се забелязваше най-висок спад на раждаемоста сред българите за сметка на тези муравите

125

Миро

преди 10 години

*** народ, заслужаващ си съдбата на изчезване. Комунистите и техните *** във всякакви форми прокудиха младите и цветът на нацията. Голямата грешка е, че е трябвало 1990г да бъдат изклани мръсните *** комунистически и децста им. Сега вече е късно.

124

Анонимен 1

преди 10 години

*** имат неочакваната и висока чест - да бъдат наследници и първоприемници на Великия Български народ....

123

Анонимен

преди 10 години

Първо, пътници сме. Може би вече е необратим процеса. Жените във фертилна възраст намаляват все повече и няма как да се увеличи раждаемостта, освен ако нямат по 10деца.Второ, всеки нормален човек ще мисли какво да прави в бъдеще, но едва ли ще остане да живее с 90% ***, които да го тормозят, грабят, е..т, да ги хрантути и да си събира стотинките за да си гледа едното дете. Няма как да стане!Трето, да са проклети, трижди проклети те и децата им. Те,които съсипаха България.Те си знаят кои са.

122

Анонимен

преди 10 години

Докато избирате статуквото, така ще бъде.

121

Анонимен

преди 10 години

Византийците за 200 и турците за 500 години не успяха да направят това което направиха новоизлюпените "демократи"за 24 под диктата на "приятелите" ни от ЕС и САЩ.Жалко за България и за българите.

120

Анонимен

преди 10 години

Докато политиците се подлагат задниците на роми и турци друго не можем да очакваме.

119

Анонимен

преди 10 години

Да ни е честото управлението на триглавия змей и тоталната емиграция на българи. България вече е *** турска земя. Скоро събитията в бивша Югославия ще ни се струват като романтична приказка. В сараите се кове стратегията за това.

118

Анонимен

преди 10 години

Чудно защо нашия елит не създаде обстановка поне на миролюбие в България!От тв Европа бълват огън и жупел по Русия от което Путин дори и гъдел немож го хване!След 11 септември пък някои хорица тръгнаха да унищожават САЩ но като видеха черния х"й вече се спряха!Каква е тази българска грандомания!Ще разрушим Русия,ще разрушим Америка а ние със собствения си двор не можем да се оправим!Дразнещото е че ни карат да участваме в некакви си техни войни дето сигурно се надяват да ги убием от смях

117

:)

преди 10 години

И всички 4 млн. ще живеят в София :)

116

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Девона,Работеха, защото беше задължително и имаше санкции. Сега няма и те се върнаха към това, което най-добре умеят - кокошкарство и паразитиране.

115

_anonimen_

преди 10 години

Основната причина за всички беди, според мен, е НЕКАДЪРНОСТТА и КОРУМПИРАНОСТТА на политиците ни ...и Полша, и чехия, и Унгария тръгнаха от нашата стартова позиция, но сега са другаде ...само ние оставаме най-бедни в Европа ... ЗАЩО ?

114

Анонимен

преди 10 години

Кой го интересува това??? Нали си има богаташи,те ще си живеят , а по всяка вероятност и те ще заминат в други богати държави. Боже,дпаси България!!!

113

ДО 107

преди 10 години

Не са ни виновни нито гърците нито сърбите. Сами сме си виновни че България е била разпокъсана на множество царства и на никой не му пука че брат му води война с турците. Сега сме в същото положение след 24гд. демокрация.

112

Анонимен

преди 10 години

В момента ни управляват турци и мафиоти! Избирайте или анадола или роби на комунистите цял живот или всички на улицата да ги свалим с камъни. България е в момент когато трябва да се появат нови национални герои като Ботев и Левски! Не измисленяци еничари като сидеров ибрика.

111

Девона

преди 10 години

Какво са виновни *** и турците,а? Аз съм работил с *** и мога да ви кажа ,че са работни и съвестни. А за турците мога да кажа ,че са много по-работни от нас и много по-чисти и подредени.Защо при Тодор Живков *** работиха и нямаше никакви проблеми? Откакто дойде тази така наречена "демокрация" всичко се срина.Положението е ,че няма работа, Костов продаде всички заводи и фабрики за 1 долар и кредитните милионери ги нарязаха за скраб и продадоха.Всичко тръгна от десните а не от комун

110

optimist

преди 10 години

Преди да напавиш дете, трябва да подсигуриш жилище и длъгосрочна финансова стабилност, която да му гарантира, не луксозен и охолен живот, а нормално съществуване. Стандарт на живот (финанси), качествени детска градина, училище и университет (държавата), здравеопазване (държавата), социална политика и сигурност (държавата). По пряк или косвен начин държавата е отговорна за всичко това. Е в нашата държава, как да направи дете човек, че да има демографско развитие?!

109

DDT

преди 10 години

Чудесна сутрешна новина! За съжаление 2050г. е прекалено далече. Колкото по-бързо изчезне местното население толкова по-добре. Реално територията може да се превърне в чудесно място, но трябва да се подмени матряла. Сегашният не става за нищо..

108

Анонимен

преди 10 години

С 8 човека на ЧАС се топим, а не на ден!!! Миналия месец информацията на същия демографски център беше 7 човека на час - 5 починали и 2 емигрирали. Скоростта е катастрофална, с държавата е свършено... Великите сили най-вероятно ще направят на територията държава на ***, както направиха едно време на евреите на мястото на Палестина.

107

Анонимен

преди 10 години

Няма нищо изненадващо в този факт. След като държавата не служи на обществото, то не функционира правилно. Нещо повече държавата пречи на обществото. И ако трябва да съм краен - държавата унищожава обществото! Хората емигрират, тези които остават тук се борят за оцеляване, а възпроизвеждането остава на заден план, защото никой не иска детето му да живее в мизерия и не просто трудни, а невъзможни условия. Как да си купиш апартамент, за да гледаш дете, как да си позволиш всичко, което е нужно...