6

Рали1

преди 10 години

Какъв персиец сте,г-н Моллов?Та вашите хора казват,че корените им са местни?Започнете да четете истинската история,дано има полза от четенето.Този диалект в Родопите не се говори от помаците в Северна България-какъв е езика ви?Какви са обичаите ви,с какви дрехи се обличате,каква традиционна музика слушате,каква храна ядете?Не само историческите подправени документи,историята е в наследството ни ,в бита и обичаите,които сме наследили !

5

Никола

преди 10 години

Кой го курдисва този *** ? Как е възможно да му се дава ефирно време по всички телевизии, да обяснява безумните си тези ? Самия Моллов говори взаимно-изключващисе неща , ангажира вниманието и хаби енергията на публиката ! Дали е случайно , че по това време Ердоган говори подобни неща ?! Според Конституцията и законите този човек е за затвора за дълги години !!! Г-н Цацаров , защо този човек е на свобода ???

4

софиянец

преди 10 години

Моллов трябва да знае, че просто е имал късмета да попадне на археолог, а не на юрист:) Що се отнася до твърденията на проф. Овчаров- подкрепям ги 100%- и като юрист, и като български гражданин.

3

BG

преди 10 години

Стига сте делили народа!!! Престанете, омръзнало ни е от вас, не можете ли да го разберете! Всички сте един голям цирк и гледате само как да гушнете паричките в джоба си, не ви е грижа за хората! Оставете ни да си живеем живота!!! Връщате държавата векове назад! Защо в Щатите никой не го е грижа какъв си, каква е вярата ти, какъв е цвета на кожата ти, какъв е езика ти, само в нашата прекрасна държава, вие политиците разделяте хората и създавате предпоставки за ксенофобия! Жалки сте!!!

2

Някой

преди 10 години

Не сте я няма да живеете толкова дълго.

1

софиянец

преди 10 години

"...че от 2007 г. ние сме в Европейския съюз, където има общи ценности, но няма граници...." Юридически това твърдение е АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО, ЗАЩОТО ЕС Е ПОЛИТИЧЕСКИ СЪЮЗ НА ДЪРЖАВИ И НЕ Е ЕДНА ЕДИННА ДЪРЖАВА! Т.Е.- ЕС НЕ ПРИТЕЖАВА ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ, А ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ- ЧЛЕНОВЕ НА ЕС ИМАТ ЗАПАЗЕН ОБЕМ ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ! КРБ Чл. 158. Великото Народно събрание: 2. решава въпроса за изменение територията на Република България и ратифицира международни договори, предвиждащи такива изменения