16

Врачанин

преди 10 години

За ловешките автомобили не мога да кажа нищо,за сега,чакам Волекс С 40 за тест-драйв.Относно Химко-не минават избори без някоя власт да се опитва да пробута тази новина.Реанимира се нещо,което дава някакви признаци на живот!Химко Враца отдавна е мъртвец

15

Йово

преди 10 години

Завода за Автомобили на Китайците и Завода за шишета на Турците други заводи в България през последните 24 години не са правени от "Кота 0". Това с Химко(Враца) ако стане е много добре но трябва не само Химко трябва и Плама(Плевен) и Вида(Видин) да се възстановят и модернизират. По този начин малко ще живне Северозападния край. Наистина е време за Реиндустриализация че само с молове и търговски вериги не става, доказахме го 24 години.

14

фидел

преди 10 години

Този министър що не се качи на кораба майка ида се маха. Такива ще ги натвори че сто години след него никой не може да ги възстанови

13

СмаХнат

преди 10 години

До Анонимен10Първо се качи и покарай, после пиши коментари

12

Анонимен

преди 10 години

Тези китайски возила може само с ниска цена да бъдат конкурентни на европейските марки.

11

Snorky

преди 10 години

Тръгнахме още м. май....към пропастта...

10

П.Петров

преди 10 години

Тя България от 70 години върви ... ама по нанадолнището!

9

Анонимен

преди 10 години

Румъния, Унгария и Словакия произвеждат по отделно по около 1 милион автомобила годишно. Спрямо това смешните серии от 2000 автомобила са нищо.Нека се радваме все пак, че нещо е започнало в България, но докато не сме свързани поне с една магистрала с Европа да не се надяваме на голям износ. 1 милион автомобила не би могло възможно да се изнесат по сегашните ни пътища!

8

stoneg

преди 10 години

Добре е спор няма но да казваш тръгна може единствено и само когато 4 евро е минималното заплащане за 1 час нискоклалифицирана работа 4 евро на час и тогава илизаш и каваш тръгнах ме .

7

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Трябва да сме с Южнокорейците икономически обвързани...

6

Анонимен

преди 10 години

Трябва да пише сглобено в България, а не произведено в България! Иначе новото си е ново, но китайско ново...

5

Който има уши

преди 10 години

всички съгрешиха и не стигат Божията слава Рим 3:23Защото заплатата на греха е смърт; а Божият дар е вечен живот в Христа Исуса, нашия Господ. Рим 6:24Който вярва в Сина има вечен живот; а който не слуша Сина няма да види живот, но Божият гняв остава върху него. Йоан 3:36Истина, истина ви казвам, Който вярва в Мене има вечен живот.Йоан 6:47Защото какво би дал човек в замяна на душата си? Марк 8:37Защото по благодат сте спасени чрез вяра; и това не е от нас; Божий дар е:Ефесяни 2:8

4

www

преди 10 години

УРААА ОТ 24 ГОДИНИ ЧАК СЕГА СМЕ ТРЪГНАЛИ - ЗА КЪДЕ ЛИ ?????

3

Dan

преди 10 години

България вече 24 години буксува защото комунистите я грабят като лешояди, и колкото по-малко управляват комунистите толкова е по-добре за България!!! Посочете ми едно правителство на БСП което да е успешно !!!!! А защо не коментира американската компания която се мести в Унгария и затваря 200 работни места в Ихтиман??? На комунистите им дай индустрия, защото там "кранчета" много, а туризма във всичките си разновидности че би трябвало да е водещ, селското стопанство,човешкият ресурс ....ама-НЕ!

2

georgi ishkitiev

преди 10 години

Много се дразня като ходят така и се правят на много загрижени за бизнеса.Кой знае колко рушвети са дали собствениците на завода докато го построят. Колко хора са наели и уволнили докато намерят квалифицирани работници. Да си инвестираш парите в българия е огромен риск. Всеки гледа как да те окраде, а държавата най-много. Като се смени власта се сменят и законите.. дивашка работа.

1

123

преди 10 години

Чета и се чудя - да се смея ли, или да плача???