110

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри То знаеш ли какво е юридическото съдържание на словосъчетанието "език на омраза" , та си седнал да ме плашиш с него? За разлика от теб аз го знам! Така, че- бегай плаши гаргите, местанчо- доганчо- с такива тъпотиии не можеш да уплашиш юрист:)

109

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри Айде спри да се правиш на фустанчо- филолога- става ли? Съкращението от "български" е нормално да се пише "бг."Нещо позамлъкна по въпроса какво се получава, ако работещите бг. граждани едновременно откажат да плащат данъци- от къде ще ти се изплаща помощта за безработен?:) Защото от 01.01.2014г. тя ще се изплаща от бг. държавен бюджет;)

108

Зауахири

преди 10 години

До ВалентинАми Валка, к'во да ти кажа батка, идва голяма промяна за вас. Ще трябва да си смените чипа и да превключите на ислямска вълна.

107

MAAFAKA

преди 10 години

Това са едни от най-гнусните хора на света. Заявявам го от личен опит! За жалост ми се налага да общувам с "техния вид".Трябва да се намери начин да се махнат, защощто покрай тях, само проблеми стават. Просто си им е в природата.Много, много долни и нагли!!!!!!!!!!

106

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецМислех, че родината на българите се казва България, а не бг. Ти щом пишеш "бг", вместо България, на всичкото отгоре с малка буква, очевидно нямаш никакво уважение към родината си. Именно затова държавата ви загива. Просто няма кой да я поддържа. Това са естествени процеси и нормални исторически цикли. А заплахите, които отправяш, може да ги задържиш за себе си, защото със заплахи и език на омраза, няма да постигнеш нищо добро.

105

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна Тя НЯМА да затвори магазина, защото ОТКАЗЪТ ЩЕ Е ОТ ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ БГ. ГРАЖДАНИ И ТО ЕДНОВРЕМЕННО! Т.е.- и аз като адвокат ЩЕ ОТКАЖА да си плащам данъците И ТО ОТ СЪЩИЯ МОМЕНТ, КАКТО И Г-ЖАТА- разбирате ли?

104

Валентин

преди 10 години

Брей нагли ***, и то при положение, че са няколко хиляди. Представете си за какво иде реч като се наплодят до 100хил или милион?

103

софиянец

преди 10 години

От 7, 3 милиона население в България, работещите бг. граждани сме само 1,5 милиона, а от тях около 99% са българи. За това българите сме пропищели кански в Бълагрия- издържаме всички останали маймуни с нашите данъци и вместо благодарност, получаваме още по- негативно отношение...За това- прекъсваме кранчето на основният приход в бг. държавен бюджет- и политиците се нас*рат от страх....Нека безработните или малцинствата да издържат пенсионерите и държавните служители,м?;)

102

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецНяма да го направят, защото са обзверени((( Ей например всяка вечер изпращам до спирката магазинерката до нас, защото я обрали жената и я е страх. Тя няма почивен ден, милата, на крак е по 12 часа - сама държи магазина и сама работи там. 43 години трудов стаж. Кога да излезе на протест - нали сметките трябва да плаща и на децата помага с парички, защото има 4 внучета. Ей ти пример за обикновен честен човек. Тя ако затвори магазина - ще се развали и стоката, ще секнат и приходи.

101

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна "... Хората просто няма да го направят.." Ако на хората им се обясни, защо да не разберат и да не го направят? При положение, че от 1,5 милиона работещи бг. граждани над 99% са българи, се съмнявам, че няма да разберат какво и защо се прави- българите не сме глупави хора..Според мен, не трябва да се намесва която и да е било политическа партия- нека политиците да видят, че не могат да разкъсват бг, народ с партийните си пристрастия и подкупи и така да подкопават бг. държава.

100

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри Ако до сега не са проработили- сега ще проработят. Налице е пряка заплаха за националната сигурност на България- не подценявай българите, които са с професии, позволяващи им да знаят как функционира отвътре държавният механизъм. Доган не е единственият знаещ в тази държава- така, че -спри се малко, да не ти се блокира помощта за безработен:)

99

Злопаметна

преди 10 години

До Анчо Шукри и Софиянец:В дадена ситуация и двамата сте прави: прав е и софиянеца че има инструмент за натиск но и Анчо е прав че нищо няма да се получи. Хората просто няма да го направят. За това....само изпускаме пАрата по форумите, защото от нас наистина нищо не зависи... Протестите го показаха ясно - нищо не можем да променим. Ей така тия отгоре ще ни напълнят държавата с нелегални емигранти и ще ни се смеят. Туй то.

98

Мукеш

преди 10 години

Мери крисмас еврибади.

97

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецТова, че са ти известни някакви механизми за натиск, не означава, че работят. Сам виждаш, че народа по никакъв начин не оказва влияние на решенията, които се взимат. Повечето хора, само си дуднете напразно по форумите.

96

Силистар

преди 10 години

До ЗлопаметнаЗнаем ви *** защо толкова драпате да си пращате децата в чужбина. Понеже са непълнолетни, като ги хванат, веднага ги пускат. Цяла Европа е пропищяла от вашите престъпления.

95

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри 94- Нищо не можеш да ме ПРИНУДИШ да виждам- в реалният живот АЗ знам какви са средствата за натиск над политиците, защото съм адвокат и са ми известни ВСИЧКИ ЗАКОННИ механизми за натиск.

94

Иво-000

преди 10 години

До анадънуАз ако ти го кажа на български ще ме блокират,ама нали се сещаш какво... и къде на ***

93

Злопаметна

преди 10 години

До Д-р МАХМУРЛИЕВ 95И така както е тръгнало ще успеят от горе на всичко((((((((((( Хич не ми се мисли...

92

софиянец

преди 10 години

За това мисля, че трябва да се проведе такъв протест, но без да е свикан от която и да е било политическа партия. ДА ВИДИМ- ПОСТАВЯМЕ УСЛОВИЯ- БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ПРИЕМА ПОВЕЧЕ НИКАКВИ НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И АФРИКА, ИНАЧЕ- ОТ СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО ОТКАЗВАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ КОЙТО И ДА Е БИЛО ДАНЪК- ПРЯК ИЛИ КОСВЕН! Нямал българският народ средство за натиск,а?

91

мръсник

преди 10 години

ами сега на полеви условия да броят звездите както аз съм ги броил едно време по парковете в Милано , да им дойде акъла ако изобщо тези *** имат ъкъл