74

Родопите

преди 10 години

Бойко гледай в посока ЕС, а не в размирния Близък Изток, там хляб на българския народ няма

73

Близък Изток

преди 10 години

Продажник, Безбожник, Мутра, Нетаняхо е в изолация а не България, той търси съюз с *** като теб и болният крал на С. Арабия, щото дори и САЩ го изоставиха, разбираш ли, дойде ви краят на теб и на Нетаняхо!!!!

72

Нагла лъжа!

преди 10 години

Патериците и шината на коляното на Бойко Борисов са само камуфлаж!Истината е, че е опериран от хемороиди и г*зът му е цепнат и зашит!

71

Анонимен

преди 10 години

Давай Бойко! България е с теб!

70

СУПЕРГЕРБ

преди 10 години

БОЙКО Е ИЗВИКАН НА СРЕЩА ДА ДАВА ОТЧЕТ! ЗАЩО СЛЕД КАТО 6 МЕСЕЦА УНГАРСКИЯ ЕВРЕИН ДЪОРД ШОРОШ ДАВА ПАРИ ЗА АНАРХИЯ,ПРОТЕСТИ И СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО,ЗАЩО НЯМА РЕЗУЛТАТИ. ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ПО- СИЛНО ОТ НАЧАЛОТО НА МАНДАТА СИ,ЗАЩО ГЕРБ СЕ СРИВА И БСП ВОДИ ВЕЧЕ ПРЕД ТЯХ С 10 ПРОЦЕНТА,ВЪПРЕКИ ХВЪРЛЕНИТЕ МИЛИОНИ. ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТ САМО 1 КРЪЖОК ХОРА,ЗАЩО НАРОДА ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ЗАТОВА МОЯ ВОЖД БОЙКО Е ПРИВИКАН ЗА ОБЯСНЕНИЯ!

69

Анонимен

преди 10 години

Борисов и на мен не ми харесва, но кой кани, в дома си, лош човек? Домакинът не е кой и да е, а първия човек на държава.

68

Боби

преди 10 години

Ама Бойко още си мисли, че е премиер. Божеее толкожа болни амбиции не съм виждал! Толкова влюбен във власта, че вече отива на дименция. Думи нямам!

67

ГЕРБер

преди 10 години

Г-н Борисов е на среща с Нетаняху! Нашия идол и вожд изпълнява плана да продаде страната на евреите! Те искат да изкупят земята ни,те заедно с ционистите от САЩ защитават ***! Те следят да не ги закачаме ,да блъскаме робски ние Българите само за храна и ток,а *** да живеят от нашите данъци,да ни колят,да убиват възрастните хора по селата. Зад *** престъпност стоят САЩ и Израел.

66

jj

преди 10 години

До Бокоточно така , както го наричаш 1 проста мутра , но хората се срещат с него от цял свят .. а всичките много "умни" бесепари никой не ги кани : ))

65

Манолова

преди 10 години

Откакто БСП и ДПС превзеха властта,парламента се е превърнал в коцентрационен лагер,с големи железни огради и кордони жандарми и полиция.Такова чудо в БГ-то не е имало никога.Явно Съселите се крият от "народната любов",голем страх ги е налегнал.

64

Ь

преди 10 години

Остави ти на какъв език са си говорили ама боко много преиграва с менте болежки

63

Tihomir1488

преди 10 години

И без крака да беше щяха да го докарат при еврейския му господар . Чакам информация за срещата между Нетаняху и Манол Велев , която ще е доста интересна !

62

генератор

преди 10 години

Каквото и да правят от БСП/фалшификатори,накрая печели винаги Борисов.

61

prokurora

преди 10 години

Все пак е на редовния инструктаж до къде стигна съсипването на тази прекрасна страна. Следващия посетител ще е Сергей Станишев, син на Димитър Яков. Съсипването върви по план, всички мерки за висока смъртност, затъпяване на населението, емиграция под формата на чистачи и работници в социални домове в прехвалената европа.

60

Боко

преди 10 години

Това е най-щастливата мутра в целия свят.. един *** охранител.. едно момче за всичко на обикновените български мутри се среща с ОБАМА, с президенти, премиери и световния елит.. Това може да стане само в България.. Като го знам какъв е и как се държи направо ми се обръща корема от срам като си помисля как се излага пред тези хора.. Тоя човек се е помислил за част от световния елит и за него едно потупване по рамото или една снимка с МЕРКЕЛ са много по-важни от решаването на проблемите на БГ

59

Q@

преди 10 години

Кой беше тоя на снимката в ляво , че нещо не мога да се сетя ?

58

Бай Димо

преди 10 години

Koйто се е хванал с ционистката чума на едно хоро добро не е видял.

57

Анонимен

преди 10 години

До *** ЧобановТо на другарите от експертното правителство им се ходи, ама никой не ще да покани нашите ЕКСПЕРТИ. Даже и техните приятели от братска Русия не искат да ги видят, камо ли да говорят с тях.

56

Българин

преди 10 години

Този *** човек е най-големия срам за България от десетилетия! Не само докато управляваше, но и сега след като вече е свален от власт се мъчи да угоди на чуждите си кукловоди, като разпродава на парче България, а сега саботира дейността на парламента. Българофоб до мозъка на костите! Спомнете си как броеше пръстените на една работничка, която от месеци не беше получавала заплата!

55

Анонимен

преди 10 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ДИПЛОМАТ Е БОЙКО БОРИСОВ!