124

Анонимен

преди 10 години

"Помаци - това са потомци на същите тези българи, приели исляма през епохата на завоеванията и следващите години. Това са чеда на същата тази страна, на същата тази раса, и от същото това коляно. Те не говорят друг език освен български.Чистотата на българския език, народните песни, приказки, пословици, и прочее у българите мохамедани прави впечатление на всички, които имат допир с тях. Дори запазеността на славянския тип у тях е много по-силен, отколкото у братовчедите им българи християни"

123

българин

преди 10 години

Е само вас ви нямаше на политическата сцена, *** помаци! Вие дето не знаете какви сте: араби, ***, само не и българи! Жалки ***, ви мислите само за себе си, но не и за държавата, в която живеете!

122

Помака Адем

преди 10 години

Високопланински джентълмен с пет букви-***.Не слушайте какво пишат варварите неверници г-н Моллов.Явете се на избори и после ще коментираме.Не обръщайте внимание на агентите на ДС(Каракачанов,Башев,Генджев,Г.Марков,Гоце,Димитров и кавурката Балканска).Аллах да е доволен.

121

Рали1

преди 10 години

Имаме основен закон,който трябва да се спазва от всички.Кой трябва да следи това и няма ли прокуратурата да се самосезира вече?Към К.Уланов-та покрай вашето село е открит античен некропол,доказано е ,че по тези земи са живели тракийските племена,чийто наследници сме всички ние-вие какви сте,след като хора от селото ви казват че живеят тук от векове.Никополис до Г.Делчев е датиран от 2 век-чии наследници сте и чии интереси в момента защитавате?От кога говорите турски,арабски?

120

Анонимен

преди 10 години

Поредния *** на турския експанзионизъм.

119

йованчо

преди 10 години

Партия "***" - нямала нищо общо с помаците, ами скоро очаквайте партия "Гей" и партия "***" нямаща нищо общо с гейовете и ***, партия "***" нямаща нищо общо с проститутките и не на последно място партия "***" нямаща нищо общо с ***! Като последната се очаква да е най-многолюдна.

118

Георги

преди 10 години

Другия път пак ходете за риба и за гъби, да ви *** в патриотите

117

Ben-Adam

преди 10 години

Чужденец азглежда българско село. Млки схлупени къщи, кални улици. Смо една улица асфалтирана която води до голяма красива тиетажна къща.- На кого е тази голяма къща ? - попитал чужденецът- На патийния. - отговорили селяните.- Каква му е професията, какво работи той, какъв бизнес има ? - попитал чужденеца.- Партиен. - отговорили селяните. - Това че е партиен го разбрах, само не разбрах какво работи и как е успял да купи тази къща!?

116

qwer

преди 10 години

Много пъти съм го писал и пак ще го напиша: - за да се спаси България и българинът най-после да заживее добре е нужна гражданска война в която да се избият всички комундури и фамилиите им до девето коляно както се казва и такива като този от снимката някакъв си Моллов който не иска да повярва,че коренът му е български, също така шайката противни *** на Доган и Местан, защото се вижда,че всякакъв вид протест срещу тези заптиета от тази тройна коалиция е немислим и без всякакви последствия.

115

Анонимен

преди 10 години

Ако беше по Бай Тошово време този козел щеше да бръсне портрета на Ботев в Белене!

114

Анонимен

преди 10 години

И аз това се чудя как се дава глас на това, а тези мръсни *** помаците не са от рода човешки, нека ***, ще дойде и техният ред.

113

Анонимен

преди 10 години

Затова на следващите избори задължително за патриоти да се гласува, те ще се погрижат за тези и... онези.

112

Потребител

преди 10 години

Прав е човека да не иска субсидии и че няма богати и/или червени велможи. Кланя се на супер богатите в Саудитска Арабия. Нека докаже исторически за народ "помаци" и че е бил "преследван" от българите, а не чрез книга написана от него преди няколко години. Приканвам всеки журналист и всяка медия да не отразяват нищо което произлиза от този национален предател. Ако се чувства преследван - границите са отворени.След като загуби медийното внимание ще изчезне като явление.

111

Анонимен

преди 10 години

Не мога да.разбера как уж български медии дават трибуна на антибългарски призиви.ДНЕС.bg засрамете се, че сте трибуна на джихадизъм.

110

ha ha

преди 10 години

Защо не споменават от кога е започнало ислямизирането на родопското население (някъде от 17век) а ми споменават налагането на христянската вяра от 1912г. И каквто и да станат, живота няма да им се подобри защото винаги ще бъдат използвани за политически цели.

109

Анонимен

преди 10 години

Историята свършва, когато партия "Айляк" вземе властта/хахаха

108

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Българи, прехода свършва, когато ви изнудят да продадете жилищата и дядовите ниви!Алчните управляващи няма да се спрат, докато не ви оставят "НА УЛИЦАТА"!!

107

гражданин

преди 10 години

Прехода ще свърши само когато направят групов секс ***, шопак, трак, влас, македонец със германка, британка, шведка, францизойка, полякина, чехкина, гъркиня, латвийка, маджарка, румънка, изпанка и т.н. и свършат заедно :)

106

gost

преди 10 години

мюсюлманският полумесец от Анкара - през Кърджали - през Родопите - през БЮРМ - Косово - та до Албания се подготвя от десетилетия. Бавно и методично, с раждане, с привличане на раждащите много деца групи. Всичко останало за отделен народ и т.н. са смешки. Че България е една от пъстрите етнически държави. Но ако се разпадне на части ще е заради великите интереси на Турция. И обратно - само с 2 изречения от Турция и мюсюлманите ще си седнат на задниците.

105

Мен

преди 10 години

Лудостта Барекова е заразна - ей го, и тоя го хвана. А Бареков май от Волен е прихванал, ама по полов път.