71

хм

преди 10 години

Все се чудя - за кой бизнес говорят тия хора. Явно за техните няколко големи фирми, с които работят по големите проекти. Явно и хабер си нямат за по- малките хиляди фирмички, които си внасят всеки месец дължимото в държавния бюджет и не получават нищо срещу това. "Бизнеса" ...това, "бизнеса" ...онова - техния Бизнес.

70

до 69 Петров

преди 10 години

Страшна сила беше държавата преди 4 години!!!!!!!!!!!!!!! Спрени еврофондове, НУЛА пари от Европа, НУЛА пари от инвеститори, ограбена, ошушкана и смачкана от червените мошеници И СКЛЮЧЕНИ МНОЖЕСТВО ДОГОВОРИ ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ и в полза на комунистическите гнусове! Забиха ни под земята! Още дълги години ще плащаме по тези договори заради червените далавери! Добре че беше Дянков да закрепи за момент нещата! Сега ни предстои вземане на поредица заеми и плащането им докато съществува държавата!

69

Анонимен

преди 10 години

До кога в страната ни бащинаще вилнее тая страшна ДС,КГБ - простащина !

68

Ограбват ни

преди 10 години

"Европейското чудо" през трийсетте и четирийсетте години на миналия век сега е превърнато в измета на Европа.

67

Анонимен

преди 10 години

Какво друго можем да бъдем с червения запъртък от КГБ Станишев,с турчина с ***/дс,със *** сайдеров/дс , освен държава от Третия свят?!

66

Винету

преди 10 години

Трябва Тиквата и Физкултурника да са ОСЪДЕНИ!Това е истината.СИК,ВИС,*** както и ВИК канал в нужника.Лапачи много,но истината е една!!!!

65

Анонимен

преди 10 години

На това съветско полусъщество - черепа му е пълен с петолъчки...сърпове....и чукове....! КГБ го изпрати в клетата ни родина,за да я съсипе и предаде на другаря ви Путин...Срам,гнус,отврат ! Обратно мекотело!

64

ОСТАВКА

преди 10 години

Да, предсказуеми и за малките деца сте в лъжите, манипулациите, арогантността и цинизма си! Болшевишка демагогия и пропаганда, изработвана в спалнята на Гея.ОСТАВКА!!!

63

Петров

преди 10 години

Държавата беше световна икономическа сила допреди 4 години!От къде се появиха тези гербери,че я превърнаха в най-бедната?Но сегааааа...... гледайте какво става :))))

62

Анонимен

преди 10 години

koia darzava????

61

Анонимен

преди 10 години

Абе ,хунтата на гея и феса ли ще ни оправи.

60

САМО БСП

преди 10 години

Долу хунтата Герб , докарала българите до просешка тояга и съсипала България !

59

Така да работят !

преди 10 години

Да продължат така да работят и свиркаджиите да не спират да се търкалят по паветата. Само така БСП ще може да вкара в следващия парламент 160-170 депутати. Двойкаджиите от СУ, макар и 15-20 броя да са, също помагат на БСП. Омразата към тях е огромна. А бе да питам, Бочко защо още се разхожда на свобода ?

58

До тъп и прост

преди 10 години

Драги ми другарю сам сте си избрали името и то ви отива както и коментара Ви.Взеха заем и популистки вдигнаха пенсиите а догодина като изхарчат парите пак ли заем? И кой ще го плаща? Когато не ти работи икономиката за да има пари тогава те се печатат или се вземат като заем което пък води до инфлация и обезценяването на същите тези 50 лева, на които толкова се радвате сега. А това, че в магазина с тях ще си напазарят точно за една седмица отчитате ли го. А като скочи тока пак какво правим?

57

бай иван

преди 10 години

Чувства се, как да не се чувства. Става от зле по-зле.

56

123

преди 10 години

БСП си вкарва електорат . За следващите избори ще гласуват новите българи дето сега влизат през зелената граница .

55

Анонимен

преди 10 години

Сергюн е кофти пич, минал под дъгата и много злобен гей.

54

Анонимен

преди 10 години

Много скоро от ЕС ще врътнат кранчето , тогава ще ви видя другарю Станишев какво ще лъжете .

53

Винету

преди 10 години

Браво Серго!!!Мачкай *** от ХУНТАТА ГЕРБ.Тъпчи наглите Тикви,те само от кражби разбират.Домислав Тончев е за затвора,краде пари от Европа!!!

52

Анонимен

преди 10 години

За съжаление по предсказуема няма на къде. С последните изцепки за 20-те % за ВЕИ-тата и проблемите по големият удар на правителството Южен поток, със спирането на европарите по програмата за околна среда, по държанието на Всички депутати в парламентарна зала, че и извън нея посоката е само и единствено една и тя за съжаление не е нагоре! И бъдете сигурни, че сега ще ни натиснат още повече другите държави за какво ли не като лешояди на ***! Жалко е, че мършата сме ние, дори и месо не остана!