65

Колев

преди 10 години

Браво момчета! Всеки ден да четем за размазани ислямски ***!

64

Атанас

преди 10 години

До ХТи имаш ли представа, колко БЪЛГАРИ (НЕ ***, ТУРЦИ И Т.Н. С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ) БЪЛГАРИ СА УБИВАЛИ И ИЗНАСИЛВАЛИ ЖЕНИ И ДЕЦА В ЧУЖБИНА?! Веднага давам пример със САЩ, Германия, Гърция, Италия за тези държави със сигурност съм чувал! Е представи си индианецо, че тези държави почнат да ни трепат масово, и проявяват расизъм към нас, защото сме Славяни, а според западно европейските държави славяните са: прости люде, работещи здраво за без пари! Ае мислете малко бе, ПРОСТИ НАРОДЕ, МИСЛЕТЕЕ!

63

Von Bratwursten

преди 10 години

Точно в този район е клуба на партия Атака! Сами си правете изводите!

62

Made in Varna

преди 10 години

Никой ли не се досеща кой има интерес от подобни провокации!? И кой ги организира!? Това не е въпрос с повишена трудност. Спомнете си маскираните протестиращи, ония със зловещите маски преди шест месеца, уж самозапалилите се, уж случайно споминалите се двама митрополити... Не емигрантите са проблемът. Мафията, която е на власт в момента е проблемът.

61

Х

преди 10 години

ПРЕДИ ДА СЕ ОПИТАТ ДА ЗАКОЛЯТ МОМИЧЕТО НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧАШЕ.ИСКРАТА Я ЗАПАЛИХЕ ТЕ.СЕГА Е ВЪЗМОЖНО ПОКРАЙ СУХОТО ДА ГОРИ И МОКРОТО.ЗАТОВА ТРЯБВА ПО БЪРЗО ДА ГИ ЕКСТРАДИРАТ.

60

tih velikan 681

преди 10 години

Poboi s cel grabej,opit za ubiistvo,nezakonno pritejanie na hladnokruvno orujie,vsyavane na omraza,narushenie na pravata na choveka I narushenie na Konstituciata.Kleveta I obidi I vsichko tova na ORGANIZIRANA kolektivna PRESTUPNOST PONEJE SA POVECHE OT 2/3 dushi...AKO BULGARITE V CHUJBINA BIVAT PREBIVANI PO SUSHTIAT NACHIN,VIE BOLNI MOZUCI,PATRIOTI LI SE NARICHATE?????SPRETE RASATE,SPRETE FESA VOLEN!!!!!SHTE IMATE KONTRA I SHTE POSTRADAT NEVINNI BULGARI V BG,BUDETE SIGURNI!!!!!!

59

Атанас

преди 10 години

Какво да ти кажа... простаци, ако така пребиват роднините ни по чужбина... Просто на тая държава и трябва един яко бой, да и дойде акъла, че от мързел страда и от такива простаци, които си мислят, че са националисти!

58

gospodin_nikoi

преди 10 години

Трябва си иначе те нас .

57

Анонимен

преди 10 години

мръсната *** ходи по долнопробни проститутски барове и ги напердашили! малко им е! всеки знае кви се въртят на лъвов мост-най-големия ***! ***, травестити, пед.р.си....

56

До ei tu*pak

преди 10 години

Що не вземеш да ме сбъркаш със сириец някоя вечер на по-усамотено място?!Извикай и още 24 твои приятели - имам два пълнителя с по 15 патрона в беретата... Гарантирам ти че ще ми останат 5, щото по принцип не ми се налага да повтарям!

55

Анонимен

преди 10 години

Василев,що не се скриеш?Аз съм антиглобалист,не ща да живея с хора,които нямат нищо общо с мен,моите обичаи и ценности.България не е Америка,нито Великобритания.Държавите,чиято лакомия предизвика второто най-голямо преселение на народите.Държавите,които извършиха и продължават да извършват най-големия геноцид в исторята на човечеството,прикривани под формата на цивилизоване,или демократизиране на някои народи.Аре няма нужда те да ни поучават.Най-полицейската държава е САЩ,най-йезуитската Англия.

54

pantudi

преди 10 години

По новините казаха, че са палестинци ... а като са бежанци защо не са на лагер ?

53

СС

преди 10 години

И сега тез двамата убафци ще се хвалят: биха ни 25 човека ама и ние удрехме.

52

a

преди 10 години

Браво

51

простотия до шия

преди 10 години

те хората не са виновни ТРАФИКЪТ на хора процъфтява МВР СПИ ИЛИ ВЗИМА ПАРИ ДА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ

50

ДОЛУ БСП

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, нали?

49

Гого

преди 10 години

Браво! Да посрещнем нахлуващата гнусна *** подобаващо!

48

Анонимен 1

преди 10 години

Не одобрявам насилието, но единия е от Ливан, какво дири тука, се пита в загадката?

47

Кофти

преди 10 години

В следствие систематично медийно облъчване всички първосигнално ведна коментират - "скинари", "националисти" и т.н.Не е ли по-логично това да е дело на мутри обирджии. Тия криминали са поизпосталяха в последно време. Емигрантите са удобна цел за обир - всичките пари си ги носят в тях - не са в банки.Да не забравяме, че обирджиите нямат спирка ако са безнаказани и за да си поддържат стандарта ще удрят всеки удобен включително и български граждани.

46

Студен душ!

преди 10 години

Няма нищо геройско в това 25 яки бараби да пребият 2-*** беззащитни минувачи!И няма никакво значение националността на едните или другите!