34

Анонимен

преди 10 години

Комунисти, не ви вярваме на сладките лакардии. Аз съм 50 годишен, роден съм през най-горещия социализъм. 50 години ви слушам сладките приказки как ще ни оправите и нищо. По отвратително лъжливо животно от комуниста няма. Преди им пречеше капитализма и империализма сега им пречи Боко и протестиращите. Все уж се борят с някого за нашето светло бъдеще а всъщност единствената им цел е да крадат нашия труд. НЕ ВИ ВЯРВАМЕ !!!!!!!!

33

Анонимен

преди 10 години

АЙДУЦИИИИ!!!

32

Anonymous

преди 10 години

"Нямаме право на отстъпление, залогът е бъдещето на страната!"- Да, защото ако подадат оставка, страната може да има бъдеще...

31

Анонимен

преди 10 години

Трудното свърши. Предстои по-трудното....----------------Правилно ! - Но това се отнася за народа, но не и за вас.

30

Веско

преди 10 години

Ей сега е момента едно камикадзе да влезе в хотела дето са всички от БСП и ДПС естествено на наша издръжка, и наистина бъдещето на страната ни след това ще е по добро.

29

Анонимен

преди 10 години

Единственото ви останало право е Оставка.мьршави червени ***

28

ДОЛУ БСП

преди 10 години

Aко Мая Манолова представяше прогнозата за времето:"Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси.В малките градове е лято".

27

kostur

преди 10 години

Опасна комунистическо-фашистка хунта...След като подпалиха държавата , след като забиха нож в гърба на народа с казуса Пеевски , след като на практика въвеждат военно положение в София / засега / , след като научи всички задни входове , СЛЕД КАТО ЗАКРИХА НЦИОМ , уволняват протестиращи , плюят по интелигентни протестиращи , студенти , преподаватели , артисти , музиканти , след издънката - БИСЕРОВ - тая хунта , решиха , че с раздаването на по 5-10 лв. и бонбончета ще замажат всичко..

26

Анонимен

преди 10 години

Ахах , герберастите как се пенят от яд , безценно !

25

smehurko:))))))))))

преди 10 години

"Нямаме право на отстъпление, защото залогът е бъдещето на нашата страна :))))))))))))))) Разбира се почнаха пак грабежи:) обири:) отвличания убийства:((( .Чудно как Главният прокурор се изказа по ТВ че по анонимни сигнали не се работи справка Варненският митропилит :( А по бюлетините анонимен сигнал само за часове в ден за размисъл се задействаха:))))))))).Как да му вярвам на думите или на действията и фактите.И до сега без резултат и отговор за тях.Доган болен:) Бисеров нищо :)))))))))))))))

24

Анонимен

преди 10 години

Скоро мръсната истина за диктатурата на Орешарски и за пълното сливане с мафията на неговия марионетен кабинет (крепен от 10 хиляди полицаи! и от медиите на Пеевски!) ще лъсне не само у нас, но и в чужбина.

23

Анонимен

преди 10 години

Две кукли на снимката

22

Анонимен

преди 10 години

Не е вярно, че буфосинхронистите Станишев-Местан-Орешарски и техните корпоративно-търговски господари не искат да подадат оставка. Искат, но по-късно, защото имат малко работа за довършване. Трябва да приберат едни 4 милиарда евро от един южен поток. освен това управляващата тройка трябва да загубят и едно арбитражно дело за Белене и да подарят собствеността върху новата АЕЦ на Москва - срещу още няколко милиарда...)) ЧЕРВЕНИ ***!

21

Анонимен

преди 10 години

Тези хора няма да се откажат от словоблудството на демагогията,няма да се откажат и от властта-тоталитарна без участието на народа т.е. недемократична власт.Посредствеността е отличителна черта на БСП -личи си по лидерите и.Безспорно има и качествени личности в тази партия,но те са задушени от масовката от една страна и "червените кардинали" от друга.Г-н Йовчев,дано да си заслужава!

20

пю

преди 10 години

ОТСТАВКА

19

Петров

преди 10 години

В Беромиджан ще си по-полезен,др.Станишев! Защо не ни оставиш нас,българите да се оправим сами!?

18

Анонимен

преди 10 години

Да предстои по трудното как откраднатото да се скрие....

17

Анонимен

преди 10 години

Съветския съсел серГЕЯ е по КГБ - лозунгите!

16

GEro

преди 10 години

Само го вижте латексовият предпазител как гледа на снимката. Не знам защо Господ ни подлага на това изпитание! Нестандартните решения са това като пеевски! ОСТАВКА!!!

15

i

преди 10 години

орешко ти и благополучие на стръната за в бъдеще са две напълно несъществими понятия, с черни от африка ,и адм. област тракия + теманета и поклони на доган и на юг, бъдещето с вас на страната е направо розово,мед и масло ще раздавате, махаите се по бързо *** такива, но и боко и тои не трябва да идва, та кои ,да е е много труден въпрос