138

дедо Йов

преди 10 години

Абе знаем ги ние 90% от "професорите" професори само защото са стояли прекалено дълго на топло, в кабинета си и от почит към възрастта им партията майка раздава титли!!! Хайде сега познайте защо в САЩ и др страни е нормално при положен неимоверен научен труд да бъдеш професор и на 38 и на 40, а в милото отечество труди, публикувай статии, участвай в колективи и т.н. още си млад, не е редно "другаря" Пешев е в Университета цял живот и на 55г стана професор а ти си работи и кротувай!

137

Анонимен

преди 10 години

до 141То стана обратния ефект- искаха да покажат пияни професори на масата в кабинета, а те двамата се държаха изключително трезво, тези показаха че единият от тяхната група се е напил като смок- оня със синия анцуг е поне на 4 водки.*** алкохолизирани скапани студентчета.

136

Не е морално

преди 10 години

Не е морално да правиш записи на когото и да е било, с цел да го компрометираш! "Моралът" на "ранобудните" по нищо не се различава от морала на доносниците от ДС!

135

Анонимен

преди 10 години

аз не мисля че това е новина за някой.Елате във Варненския икономически (ВИНС) и се качете в малките стаички на 5тия етаж. Ако драснете клечката сте във въздуха

134

Heavymetal

преди 10 години

И какво толкова, със сигурност и двамата преподаватели са по-стойностни хора, всички видяхме оргиите, които се вихреха, по време на т. нар. окупация. Същата работа като с почерпената учителка. Аман от лицемерие, голяма работа, че са се почерпили хората, всички простосмъртни го правим, та и богоизбраните. А всички занем какви свинщини са по купоните, че студенти ходят пияни и друсани на лекции това е нормално, така ли? Наистина сме най-безпринципната и лицемерна нация.

133

Анонимен

преди 10 години

do 137Я кажи пък ти защо оправдаваш действията на 50 алкохолизирани ***, които си донесоха дюшеци и одеала в университета за да спят в него??? Къде го има това по света да те питам по същата логика?

132

Анонимен

преди 10 години

До BGNС не-комерсиална цел, това е в правата на човека - никой не може да ти забрани да снимаш каквото и да било.

131

Хахото

преди 10 години

Не мога да повярвам, че има хора, които оправдават професорите... Хора, това е ВИСШЕ УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ! Канторите и залите вътре не са за пиене, пушене или каквото и да е. Да, и студентите се наливат, но го правят или по баровете, или по стаите си. Не и в университета. Срамното в случаят не е това, че професорите пият, а в това, че го правят в сградата на най-старият български университет. А вие сте тръгнали да ги защитавате. Странен народ сме, ей... Има много сбъркано при нас...

130

бай Тъпчо

преди 10 години

Абе как тай тез двойкажий дръжат сметка на професорите що си пийли бе,ами те колкоз багаж имат в главите та тръгнали връзват кусури на тез дет ги учат?!Ако ще даскалат пиан та залян да е,те требе ръка да му подадат да стане и да са извинат даже,че са го видели такъв а не да пущат джумбуши да ги гледат хората,щото тай чест на тех им не прави.Да земат ръка да цалуват на тез професори,прошка да искат и да сядат да учат щото за наука са там са отишли а не циркажий да стават и на политики да слугуват

129

Анонимен

преди 10 години

Само за справка - за напиване в кабинета си, си уволнен където и да било по света, освен в пияндурска Русия може би, било то и извън работно време. Не случайно на бутилката пише SSSR като гледам.

128

Анонимен

преди 10 години

Според мен трябва официално да се разреши на историците да пият в университетите. Ние се славим с този си дребен грях :) От историк дето не пие, не става нищо.

127

Анонимен

преди 10 години

До това води незаслуженото писане на високи оценки - някой дришльовци почват много да си вярват. Професорите също са хора, що да не си дрънкат в извънработно време. Или сега някой ще каже, че по време на окупацията ,,ранобудните ,, са карали само на сокчета. Това нагло поколение ще дозатрие държавата.

126

anonim1000

преди 10 години

То комунизма затова се и срина.Пиеш си на работното място, кеф.

125

Анонимният

преди 10 години

Млади, умни, красиви и интелигентни ли бяха протестиращите ? Аз що продължавам да си мисля че са платени напушени *** без мозък ???

124

anonim1000

преди 10 години

Отидете тогава и пийте денонощно на работното си място бр ***.Какво ми защитавате тук комунистическите ***.

123

anonim1000

преди 10 години

Къде в кой правилник пише, че наливането на работното място с ракия е нещо нормално?Кажете ми къде има такова работно място?

122

Все Още Българин

преди 10 години

Отдавна нормалните тук, считаха за луди! И се мъчат да продължат! Браво на шепата момчета и момичета с необременено от "социализъма и комънизъма" мислене! Браво, но какво от това?! Ще имат ли и доблест всички такива като тези професори...просто да се скрият...с поведението си са просто вредни за младите хора!!!

121

присъствал

преди 10 години

Ранобудните пропускат една малка подробност - в почерпката участваха и няколко от ранобудните - магистри в Исторически факултет.

120

Анонимен

преди 10 години

И кво като са професори да не са накапани. Те не са хора, нямат право да пият, нямат право да се смеят, нямат право да се забавляват... вие трябва да се засрамите, тези които снимате, защото сеете само разделение и омраза. Приличате ми на СДС преди 20 години, те бяха същите вас, брадясали, ***, с изкривени от злоба от лица, презиращи всичко. Резултатите са на лице, изпитваме ги на гърба си всеки ден. Заграбиха и разбиха всичко построено от социализма и на негово място не построиха нищо.

119

anonim1000

преди 10 години

Какви герои са професорите. Какви мъже. Какви доблестни граждани.Как хубаво си пият на работното място. Герои. Как има завиждат Бай ***, и как ги яд на студентите.