62

ЧОВЕК

преди 10 години

На страха очите са големи,от страх и комунизмът ще върнат.Добрите неща не трябва да се променят,за шепа пушачи,които няма да напълнят касите на ресторанти и кафета това е ИДИОТИЗЪМ във властта.Властта която всячески се мъчи да се задържи на власт, с цената на всичко дори и на глупостта.

61

Чиновник

преди 10 години

Нормално е да се пуши по барове, кръчми и бардаци. Вие да не би да си водите децата по барове и кръчми?

60

Анонимен

преди 10 години

Ей освен за себе си, освен "връзките на обувките си" си вдигнета малко главата, обърнете я на запад и вижте какво става в цивилизования свят. Това, че "ти" пушиш не означава, че това е правилното. Не искам да отида някъде за Нова година, добре облечена да дишам отрови. Защо пак трябва да правим крачка на зад и без това сме на дъното на класацията за всичко от зле та по-зле.

59

Анонимен

преди 10 години

АЗ СЪМ ПУШАЧ И НЕ ИСКАМ ЗА СЕ МАХА ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ!!!! НЕПРИЯТНО МИ Е ДА СЕ ХРАНЯ В РЕСТОРАНТ В ДИМНА МЪГЛА И СЛЕД ТОВА ДРЕХИТЕ МИ ДА СМЪРДЯТ УЖАСНО. ДА ПУША НАВЪН МИ ХАРЕСВА ПОВЕЧЕ И ДАЖЕ ПУША ПО-МАЛКО...

58

Анонимен

преди 10 години

Какво ще връщат , то пушенето не е спирано в заведенията . Така е защото корупцията у нас се толерира . За съжаление , с това сме известни по света .

57

Анонимен

преди 10 години

Да ги изпушим гореспоменатите и изхвърлим пепелника!

56

Анонимен

преди 10 години

Аз доста пуша ,но съм против връщането на пушенето.

55

От Виена

преди 10 години

Във Виена салоните за непушачи отговарят на следните изисквания: непушачът трябва да може влизайки в заведението да седне на съответното място, да отиде до бара, до тоалетната и да не усети цигарен дим. У нас не се предвиждат подобни изисквания. Непушачите пак в мазетата!

54

наблюдател

преди 10 години

ЕГАСИ *** - *** !

53

Чиновник

преди 10 години

Абе льольовци, като искате чист въздух, спрете да си карате 20 годишните таралясници. Тези кочини са много по- вредни от цигарите. Когато масово започнете да карате автомобили на 3-4 години, тогава ще помислим и за цигарите.

52

Бачо

преди 10 години

До Анонимен 25 Да модерните млади хора със сгърчени муцуни от амфетки ,май изглеждат по-добре.А ако не са били тези с жълтите зъби и пръсти, ти сега щеше да духаш супата.

51

Анонимен

преди 10 години

На следващите избори пак НЕ ходете да гласувате и оставете пенсиите и *** да ви управляват живота !

50

Комунистът

преди 10 години

...... Аааа ............... тревица няма ли да позволят ?!?! ;) ............ То марихуанката по- безвредна от цигарите......... особено пък от тия по- тежките!!! :) ;) :)...............

49

Непушач

преди 10 години

И да не го върнат от доста време се пуши във всяко едно заведение!Само вместо пепелник слагат свещници,чаши с вода и сякакви други заместители!

48

Анонимен

преди 10 години

До 21Не ми пука за твоето здраве, ***. Пукай щом си ***. И по-скоро. Вече си онкоболен, децата ти са обречени. За моето здраве се грижа и ще се боря с порочни типове като тебе до край. Мира няма да ви давам на вас и на покровителите ви, защото сте гадни престъпници убийци. Всеки уикенд домът ми е като *** ***, пълен със задушаваща отрова, защото имам нещастието съседът ми да е идиотизиран пушач. При влажния въздух гърлата ни предират от отровата на порочната ***. А изход няма! Не сме мошеници Баневи, та да живеем в имения от стотици декари.

47

Чиновник

преди 10 години

Добра идея е да се поправи това недоразумение. Така хората ще могат спокойно да ходят по заведения.

46

Анонимен

преди 10 години

Вече има неофициално разрешение, пуши се насякъде, от студентски град до провинцията. Жалко!

45

Анонимен

преди 10 години

До капоРазбира се!Пуши се, но пак ти казвам...това е Виена.И хората са го направили.Тук е *** и ние сме диваци.Защо ли и аз се върнах от Виена :)

44

идиотия

преди 10 години

С какви неотложни ппоблеми се справят управляващите - аз мислех, че ще вземат да си губят времето с това да събудят производството в БГ. Сега ако позволят и да а..ме по улиците ще си е супер яко

43

Анонимен

преди 10 години

България става все по лошо място за живеене.