8

gtf

преди 10 години

Абе кво става в таз държава ? Тез "политици" се побъркаха вече ...е*ти цирковете и помиярщината, и простотията.

7

Анонимен

преди 10 години

Ха сега да видим как всички борци срещу атома и Беляне начело с т.н. Реформоторски блок ще обърнат палачинката с две ръце ще подкрепят правителството. Щом реакторо е хамерикански значи става. И на цената на Беляне ще си построим Уестингхаус,защото 1000МВ американски ток светят по силно от 2000 руски.Все пак руския ток носи комунизъм-Ленин го е казал,следователно американския носи демокрация а шистовия газ носи смърт на комунизма.Какво тук значат няколко си милиарда щом са за Сорос и сие.

6

5f5

преди 10 години

Защо слагате минуси бе,прочетете статията!

5

Йово

преди 10 години

Не ме интересува какъв е реактора дали Made in USA или Сделано в России! Интересуваме през 2022 г. да не купуваме ток от Турция или Румъния и да се осигурят работни места.

4

Анонимен

преди 10 години

Американския проект със сигурност ще е 3-4 пъти по скъп и нерентабилен от руски проекти. Но хубавото е, че ставаме зависими от турска банка и че ще продължим още по-старателно да плащаме на американците джизие.

3

Анонимен

преди 10 години

До 4321Ще се строи и Белене това е цената.Подкрепям

2

5f5

преди 10 години

До 4321Става дума за американски реактор,а не руския....

1

4321

преди 10 години

Много интересно е как ще стане това, като преди около година руснаците отказаха да предоставят плановете за строежа на централата. Все пак да построиш ядрен реактор ти е нужно нещо повече отколкото да построиш тоалетна насред полето. Освен това Стойнев нищо не споменава за суровинния проблем - откъде ще си набавяме урана (сигурен съм, че Русия ще откаже, ако някак си построим американски реактор), каква ще е цената на логистичната поддръжка и кой ще я осъществява? Пак тъмна мъгла и прах в очите.