195

Денислав

преди 10 години

Пицаджийската партия вече не може да сплотява редиците на ДПС и БСП, та затова сега направиха скинарска партия. По този начин ще сплотят и редиците на ***. Въпрос на време е кога ще имаме *** партия. Бат Сали влезна в парламента, но за следващите избори ще със собствена партия.Това са сателитните партии на комунистите - от сега нататък те ще решават бъдещето на България. За всички, който изкарват пари и пълнят бюджета - ще работите и ще плащате, а друг ще "консумира".СрамОставка

194

?

преди 10 години

Хм, те *** и преди щяха да правят патрули, ама нищо не стана. Сега пак същата работа. Ще мине и ще замине.

193

Анонимен

преди 10 години

мръсни ***...ще ви заличим от България

192

Адвокат

преди 10 години

Някой създава изкуствено напрежение в България, за да предизвика нещо подобно на случващото се в Сирия! Създават се разделителни линии между Българите и всички останали: ***, турци, бежанци, емигранти! Дано не ни вкарат във война - тия "бежански" вълни може би си имат своето обяснение! Сирийската война е просто повод и претекст! Колкото до *** - те са невежи и манипулируеми! За два лева всичко ще направят! От опит казвам: 90 % от *** са лъжци и мошеници! *** = лъжец!

191

мм

преди 10 години

А ще се къпят ли тези *** патрули преди работа или така ще ходят?

190

!!!

преди 10 години

Комунистите бързо се окопитиха и започнаха да противопоствят едни граждани на други.Сега и *** вдигнаха. Ако ще правят отряди и създават напрежение, да им спрат помощите на тези мързели. Защото те са изцяло на държавна издръжка.

189

Stealth68

преди 10 години

Най много да си изпросят боя някъде тези ***, друго не могат да направят, да вземат да почнат да ходят на училище да учат, да стават лекари, инженери, архитекти, да си плащат данъците и сметките и тогава ще ги уважаваме. Засега те предизвикват (повечето) у мен предимно погнуса, БХК сигурно ще ме нарече расист-но не мога да понасям миризливи, фъфлещи неразбран български индивиди с агресивно поведение.За мен това е неприемливо !

188

Бъкгарин

преди 10 години

ЦГАНИН.МРЪСЕН.ГАДЕН,НИКОЙ НЕСПИРА РАСАТЕ ЗАЩОТО НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ДА ИЗДЪРЖАТ И ХРАНЯТ НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ВАС ,КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ НА ТОК И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ТАКА ЧЕ ТАКЪВ ОТРЯД ТРЯБВАШЕ ДА ИМА МНГО.МНОГО ОТДАВНА

187

онбашията

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !путин първо да сложи край на *** в русия, после ако видим че може, ще му направите една *** за да помогне.

186

Анонимен

преди 10 години

Това е златна възможност за България!!!Съберете сега всички нелегални емигранти които трябва да върнем по арабските страни и северна африка и заедно с тях натоварете 2/3 от *** и им ги пратете там.Ще се очистим от доста ***!

185

НИКОГА ВЕЧЕ СТАНИШЕВ

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Не знам какво помниш от прегръдките с Москва, но може би няма да ти е чак толкова трудно да се замислиш и да стигнеш до извода, че не ЕС кара *** да раждат по 10 деца и не ЕС спира българите да имат повече. Сами си създаваме някакви теории на грандиозна конспирация срещу клетия български народ и докато умуваме и се чудим кой ни мрази повече едни хора (българи) крадат едни пари да интегрират ***, които пък си се пердашат по фургоните и създават безработна ръка.

184

Анонимен

преди 10 години

Aко някой дръзне пaк дa ни зaроби Русия, ще постигне сaмо ликвидирaнето нa Бългaрия! Всички бългaри, които сa все още тук ще избягaт нa Зaпaд! Ми то животa в русия е същия, кaто тук. И тaм богaтaшите сa единствено олигaрсите, a нaродa мре в мизерия! Кой луд ще остaне тук, сaмо еднa шепa русофили и рaзбирa се ромите с техните пaтрули!

183

bg

преди 10 години

Paris I Berlin sa na stranata na ***.A I amerikanskite judeo-napoleonovi nacisti ne se sheguvat kogato kazvat 4e iskat da izkorenjat Hristijanstvoto na Balkanite.Familiata Bush I familiata Bin Laden sa partnjori ve4e nekolko desetiletia.Imat mnogo obshti interesi,obshti prijateli I obshti vragove.

182

обективен

преди 10 години

Aз ПОМНЯ явнaтa рускa окупaция до 89 г. И именно зaщото помня онaзи окупaция и бедност, кaкто и " преходa" по руски обрaзец у нaс, новото обвързвaне с Москвa ще бъде крaя нa тaзи държaвa, или кaквото е остaнaло от нея!

181

Анонимен

преди 10 години

Да очакваме ли в скоро време гражданска война ?

180

Анонимен

преди 10 години

Бай *** шъ контролира Сидера той на него шъ намираи у *** г.з шъ го завираСидеръ кът види тоз геройтуку станал от запой шъ съ изпона.иръ и ц дугънъ шъ съ коалира!

179

Анонимен

преди 10 години

Ей ***,миризливи,с какъв кеф ще ви правиме ***!Директно в Дахау или Освиенцим.*** разбира само от бой и тотално изтребване!

178

ааа

преди 10 години

Добре е първо да се научат да патрулират в основното училище - да се научат да четат и пишат и смятат. След това е полезно да контрапатрулират търсейки си някаква работа и да започнат да работят. ЗАЩОТО НА ВСИЧКО ИМА КРАЙ.

177

Петьо-ЕВРЕИ

преди 10 години

Егати и абсурда става във тази държава!!!! управляват ни турци а по улиците ходят *** патрули за да защитиават и помагат на *** да крадат и да не се притесняват че някой ще ги накаже!!

176

Съветник на премиера

преди 10 години

Най-хубавото развитие на тази ситуация е патрулите на Расате да се срещнат някъде а с контрапатрулите. Нали уж срещу тях са създадени?