23

Анонимен

преди 10 години

до 18ти анонимен ами ти за каква българия си мечтаеш за ***... ти като си пъзльо и те е страх да си покажеш носа на вън и няма кой да те опази то тези момчета могат да ти помогнат... не съм националист!

22

Анонимен

преди 10 години

Точно такива патрули обикаляли нощем софийските улици веднага след "победата на 9-ти септември 1944" с цел осигуряване на спокойствието на гражданите!Стари редови комунисти или техни симпатизанти.По-напористите за власт вече са се били запътили към управлението и утвърждаване на демокрация, от която България не можа да види бял свят и до ден днешен. Изваден е стар сценарий с днешна дата.Прочетох негативни коментари за кмета на София, г-жа Фандъкова, която е против въпросните патрули. Долу...

21

Stefan

преди 10 години

Yjas....Neonacisti posledovateli na SS po ylicite... Yspeh na bulgariq i na bulgarite koite se zavru6tat 70 godini nazad...

20

bashkircho

преди 10 години

Tazi tolerantnost shte ni zatrie... a i ne samo nas..

19

лекия

преди 10 години

аз не съм за националистите или всякакви радикалисти но чесно ви казвам ако ме нападне някой *** чужденец бих бил благодарен ако тези момчета са на близко... в лондон 80% от престъпленията са заради пакистанци, индийци, *** и т.н. по добре фашисти от колкото *** да изнасилят майка ви, жена ви, детето ви защото това са диваци

18

Анонимен

преди 10 години

До АнонименAmi nqma li6o, ako si me4tae6 za edna nacistka bulgarq.....

17

Maddie

преди 10 години

Аз не бих минала покрай тези момчета..

16

NIKO11111

преди 10 години

Това са туморите на нашето общество, комунистите, тяхното потомство и слугите им, както и *** и моселемите.А тези тумори у нас, трябва да се отрежат по директния начин.Тук дипломация няма, защото ние сме твърде търпеливи и мекушави. А и за да се научим и някои от нас българите на ред и уважение към държавата.

15

ххх

преди 10 години

Съжалявам, но лицето Волен Сидеров - коалиционният партньор и рожба на БСП и ДПС - превърна думата "национализъм" в ***. Наистина е жалко. И сигурно добре обмислено.

14

anonim1000

преди 10 години

И как ще се поздравяват патрулите като се срещат?С "Хайл Расате!" ли?

13

Бесен

преди 10 години

Вие луди ли сте ве, в 21 век ? - Комунисти ,червени турци на власт и нацисти по улицата - ще успеете да изгоните всички от тази държава и тогава вече няма да я има. Защо заради едната глупост затривате делата на поколения патриоти на които се кланехте до сега? ***,преминахте всякакви граници на нормалното - аз няма да бъда част от вашата лудост и глупост. "Лош материял"

12

Анонимен

преди 10 години

Не виждам нищо лошо в това да има граждански патрули, но те трябва да си сътрудничат с полицията. За съжаление полицията отказва сътрудничество. Иначе е похвално, че има хора, които имат смелостта да се занимават с това. Виждам тези хора като основа на бъдещата Национална гвардия, за която се говори много отдавна, но която политиците все не искат да създадат. Едно време имаше ДОТ (доброволни отряди), които помагаха на милицията. Какво лошо има в това?

11

NIKO11111

преди 10 години

Не ни трябват комунистически патрули, трябва ни националсоциалистическа държава, която да разкара всички чужденци и *** оттук, както и гнусните *** от БКПто.Това ни трябва на нас, първо да минем през сериозен държавен ред, какъвто изчадията на БКПто не могат и не желаят да въведат.

10

UDO

преди 10 години

Ми тогава засасмо храним полиция, жапдармерия и армия? Щом ще е оправяъте се сами на всеки българин по един АК и сами ще се пазим.

9

БАЧКАТОР

преди 10 години

Национализъм не е *** дума ,както твърдят НПО-тата на евреина Сорос, национализъм е ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ заложена във всеки народ и всеки човек, да запази себе си и семейството ,страната в която живее от чужда агресия - културна ,религиозна или икономическа или и трите! Учете се от Виктор Орбан и Владимир Путин - те са националисти, и упехите които са постигнали за държавите си са неоспорими -който има желание нека да потърси информация за тяхното управление.

8

Аз

преди 10 години

До бай ПеткоПолицията никога не идва. Отговора ще е: "сега колегите са заети с много по - важни неща, ако искате елате в районното"

7

Аз

преди 10 години

Къде бяха всички тия законни органи, които да се грижат за сигурността в с. Мечка, в селата около Враца и Мездра? Защо когато дават по телевизията самотни баби, на които е взета и последната кокошка, законните органи не са там?

6

xxx

преди 10 години

Мен ми е нЕкак неспокойно... В центъра "патрулират" разни бръснати ***, в крайните квартали патрулират чорляви "роми", също тъй известни като м*****и. А полицаи люспят семки по храстите и налагат разни дечурлига пред парламента. От време на време се изсипват по 1000 автобуса с леко странни типове. Абе... края ли иде? Айде да се стегнем малко?

5

бай Петко

преди 10 години

Нека да ги има, но където има проблем само да информират полицията, без да се намесват пряко. Казано по народному да бъдат само съгледвачи. По този начин ще подпомогнат полицията да се намеси точно на конкретното място. Смятам, че така ще е най-разумно.

4

БАЧКАТОР

преди 10 години

Хора не обръщайте внимание на думите на институциите като премиер ,президент или кмет относно гражданските патрули. Техните *** брюкселски господари са им спуснали заповеди какво да ви говорят. Бъдете нащрек ,бъдете хитри и съобразителни и не се поддавайте на гнусните им внушения. Вижте в какво превърнаха Европа, който е ходил в големите европейски градове е видял -афроазиатски бордеи, превземат все повече територия и не търпят нито християнство нито европейска култура.