17

избирател

преди 10 години

Време е да се приеме закон ,който да регламентира раждането на деца от хора ,които нямат възможност да се грижат за тях. Не може да живееш в коптор и да имаш 10 деца. Кой има интерес от това господа законотворци? *** и нещастнини дечица никому не са нужни.

16

Анонимен

преди 10 години

Айде българите им виновни, че с огромно желание се правят на животни.Ми като няма пари що прави деца?Презервативите станаха по 20 стотинки.И много странно кой би изхарчил 10 000 и повече лева за да си купи некво ***?Ей богу,*** хора..

15

Турчин

преди 10 години

Българин или *** няма никаква разлика. И двата етноса си приличат и имат еднакви ценности и култура. Даже хигиенните им навици са сходни.

14

of

преди 10 години

Престанете да ни занимавате с гнусната и мизерна история на утайката на обществото! Има много по-важни актуални проблеми!

13

Блъско

преди 10 години

Немога да разбера това на снимката мъж ли е жена ли е,*** ли е или липсващото звено между човека и маймунат,някакво полу човек полу ***.Кастрация на такива полуживотни,за какво са ни техните ***

12

of

преди 10 години

Крайно време е отговорността да се поеме от главните виновни - парламента и прокуратурата! Законодателя стимулира вместо да ограничава това явление.

11

Суека

преди 10 години

*** не е = на Българин ... авторите на статиите е хубаво да се върнат в училище това ,че недъгавите ни политици са го измислили който има паспорт където пише България в него и вече си българин НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА ! Трябва да си пише произход *** или друг ... стига да ни клепат българите по другите държави заради *** (и българи се дънят факт е ) но предимно циганесте !

10

Стокхолмски комитет

преди 10 години

Животните не си оставят поколението! Тези са по-примитивни и от плъхове!

9

AIMILIVS

преди 10 години

Лъжливо *** същество *** ! Трябва да се изсели това мръсно , проклето племе , отишла е в Гърция да работи уж , а всъщност да си продаде детето , някой на сила да я е карал да го продава , че сега се оправдава с въображаеми мафиоти и то българи !??

8

Ззз

преди 10 години

В България закони няма има само крадци корупция и мафия

7

Анонимен

преди 10 години

Българи продават ромчета ? Я пак ?

6

Болен Мозъков

преди 10 години

Предлагам да се въведе държавна политика за продажба на *** извън страната. Хем ще попълним бюджета хем ще поизчистим държавата от мързеливите кърлежи!

5

makedonski

преди 10 години

*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Такива същества са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.

4

Натопорчен

преди 10 години

А колко ли ще струва някоя млада сочна и засукана ромка

3

zeus

преди 10 години

На думите на някаква лъжлива *** ли да вярваме или на реалните факти, българите им виновни!

2

тцЪ

преди 10 години

Българи ли ги продавали? ***... опа, грешка - РОМИТЕ сами се търгуват!

1

xph

преди 10 години

Може ли тая *** като излиза от БГ за да ги ражда, да не се връща никога повече... уфффф гнус ме е