40

Анонимен

преди 10 години

-----А бе, плямпащи ***--толкова ли ви харесват комунистите -терористи-избили повече от 50000български граждани-цвета на нацията-интелигенцията-ако се разровите-може и някой ваш близък и роднина и 50 години властвали и разсипвали България и докарана до *** на Европа и света -отдалечена с векове от европейската цивилизация---толкова ли ви се услажда да сте *** -НА ТУРСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ-ВЗРИВЯВАЛИ ВЛАКОВЕ С ЖЕНИ И ДЕЦА

39

Анонимен

преди 10 години

"Според Борисов неговата партия не е губила властта."Мдааааа, напълно е откачил. Живее в паралелна реалност. Чудя се само къде ли реже лентичките?

38

Аз

преди 10 години

А теб, бат Бойко, някой нещо да те пита!!!???

37

Анонимен

преди 10 години

Не ви знам тука кво си чешите езиците, ама Бойко пак си спечели изборите и пак ще ги спечели, ако ще Бареков и Станишев да строят печатници и да обвиняват някой в далавери! Само Бойко е спасението днес, все още няма едно лице, което да вдъхва някакво доверие, всичките са карикатури! Сега забогатяхте ли? Или Ореха ви построи завод с 250 хил. работни места??? Калпав народ, лош мат'риал!

36

Анонимен

преди 10 години

И аз за малко да гласувам за ГЕРБ, но нямах адресна регистрация и не ме пуснаха. Сега съм им много благодарен, че не съм гласувал за хунтата ГЕРБ! Тоя пак глупости дрънка за бежанците. Само затваряне на границата е решението!

35

Aleks 1969

преди 10 години

Жалък комплексар.

34

Анонимен

преди 10 години

Боко Тиквата е на същото мнение като Кристалина ГеоргиеваНе каза нищо за депортиране на пришълци и запечатване на границата"регионът ще бъде различен след 7, 8 или 10 години""Когато започна тази бежанска вълна, те трябваше да спрат всички други неща и да започнат да изграждат, ако трябва прегради, селища, за да се уравновеси бързо потока на влизащи и излизащи"

33

Пешо

преди 10 години

ГЕРБ не е губила властта,само не можа да намери нови калинки за да състави правителство!Иначе изборите си ги фалшифицират добре и ромските гласове си ги купиха!

32

Анонимен

преди 10 години

Бе що не се показва куманиза Станишев... нещо да се изкаже например.... ...или чака да се размине суматохата и да прави заключения зад гърба на КГБ-то...

31

Долу БСП/ДПСАтака

преди 10 години

Бойко,твоето време отново ще дойде и то много скоро, дръж редиците стегнати и се приготви да отново поемеш руля на потъващия кораб и да ни изкараш на сушата ,както го направи и преди. Ние, по голямата част от Българите, имаме очи и виждаме кой работи за България и кой работи за себе си и сме с Теб!

30

Анонимен

преди 10 години

И аз за малко да гласувам за теб батка.....олее майкуууу!!По думите му, гражданите в цялата страна се бунтуват срещу бежанците...Ай сектир, ами що твоите *** и Ти заедно с БСП гласувахте срещу затварянето на зелената граница с Турция.Море..как ръсеше наляво и надясно лафове..."моя приятел Ердоган..." и т.н.сакън да не се обиди ли бе? ***, турчина те преметна..

29

Предложение

преди 10 години

Предлагам новия български еврокомисар да се казва ББ. За да може Той, светиня му, да заеме и поста на Барозу по-късно. Нека и в Европа да видят какво е мутра да е баш началник. Всички се надяваме, че този импозантен мъжага няма да бъде изпитван като кифлата Румяна Желева (помните ли я ?)

28

Буда е жалък

преди 10 години

Гледайки Борисов забелязвам, че човецеца се СЪСТАРЯВА прогресивно и има защо...Боко губи всеки ден пари и то много пари...Не само, че не печели нови средства, както е свикнал, но и губи ежедневно от НАТРУПАНИТЕ крадени средства. Ако така продължи още няколко месеца Борисов ще се разболее от мъка и то от доста страшна болест. Предлагам да го съжалим, да го ОБЯВИМ ЗА ВЕЧЕН И ПОЧЕТЕН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ И ДА МУ ДАДЕМ ТЕЛЕВИЗИОННО ВРЕМЕ, ВСЯКА ВЕЧЕР, КАКТО И ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА КРАДЕ БЕЗКОНТРОЛНО ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ.

27

Това е ГРОБ

преди 10 години

Мутрата - милиционер и контрабандист- премиергнуснотъпия физкултурник - вице премиер"калинка" с купена диплома шеф на ДФосъден крадец - шеф на напоителни системиЦиганин (Мангайло Московски) - министър на транспортаТурчин министър на културатаполу-*** - министър на отбранатаНе искат да чуват как премиер нарежда на шеф на митници да спре митническа проверка

26

Анонимен

преди 10 години

Този човек болен ли е или си говори за успокоение,защото сам(лично) се отказа от властта без да предупреди никой и без някой(народа) да му е искал.Най-жалкото е че ГЕРБ не загубиха властта февруари 2013, а дезертираха(Борисов избяга).Ей така ,напук,от честолюбие и егоизъм,и от страх че наистина може да му се поиска оставката от хората и улицата и то с основание.Властта се дава от избирателите с определен мандат,за хубаво и лошо.Който се отказва порано не може да претендира за още.Той лично носи вината,че ГЕРБ не управлява и сега,а имаха възможност макар и с подкрепа,но не би.

25

Каква власт бе Буда

преди 10 години

нещо много ми хареса в Парламента! В събота помните Буда каза за Волен като му се моли и му прави четки "Сидеров има редкия шанс, ако се отдръпне от това правителство, действително да направи нещо добро. Независимо от големите обиди, които е сипал към мен, Волен Сидеров е умен мъж", заяви Борисов.А днес Волен така го подигра че вече е никой и не е в светлината на прожекторите "Къде е Борисов....А бил тука сега го видях- толкова незабележим е станал"...Подигравка Буда,подигравка..боли нали

24

Анонимен

преди 10 години

Boiko i kompaniq se stqgali , ne vijdam za koge , a moje bi za pandiza !

23

Анонимен

преди 10 години

*** за усмирителна риза!

22

Сретан

преди 10 години

50 BMG (12.7 x 99 мм NATO)

21

Анонимен

преди 10 години

Естествено е, че сте в отлична кондиция, та нали Вие само за това работите, а кондицията на народа изобщо не Ви еня.