64

Анонимният

преди 10 години

Едва ли някога герберастите ще проумеят какво направиха и с малкото държавсност, която имахме. Никога вече тикви в политиката. По бустаните, в тенжера варена и на баница. Това е!!!

63

Анонимният

преди 10 години

Никога по време на нито едно управление досега не са демонстрирани така грубо простотия, парвенющина,липса на елементарна етика, грубост , безцеремонност.Всеки ден излизат данни за грубо разхищение на народни пари, за далавери, злоупотреби, за похарчени и изчезнали милиони пари. Боко Наистина трябва да бъде изхвърлен завинаги от политиката

62

Ф.С.В

преди 10 години

Много пъти съм казвал че най голямото пристрастяване не е към наркотиците или алкохола - а към властта - няма човек които да е вкусил от властта и да не иска пак - жив пример са алчните властолюбци от 25 г насам - те дори не виждат че БГ 2014 ще има малцинство от българи и мнозинство от турци араби и роми - каква политическа слепота ! - Но явно поговорката - "Ден година храни"-- важи с пълна сила при българопредателите с бели якички и черни мерцедесчета

61

Мирослав

преди 10 години

Усещам, че скоро ще се стигне до бой, но не между депутатите, а народа ще помете тези палячовци!!!Вън всички от парламента!Всички до един сте едни и същи!Продажни палячовци!Нека се съберем цяла България пред това народно събрание и да им покажем кой за кой трябва да работи!!!

60

Анонимен

преди 10 години

Сливен чака Майчето.

59

Анонимен

преди 10 години

За МАЯ е НОРМАЛНО-търси ПОБЕДА,За Бареков е нормално-търси рейтинг!Кое ИСТИНА,КОЕ НЕ Е..професии дето и лъжата върши работа!САМО ЦАЦАРОВ защо ЗАКАЧЕ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ТАЗИ ЛЪЖЛИВА пропаганда?До днес от прокуратурата няма направена една проста таблица и АЗ ДА СИ НАПРАВЯ ИЗВОД!ТАЗИ ТАБЛИЦА ДА ВКЛЮЧВА:Избирателен район25София,избиратели.. .хил./по списъци/по закон предоставени ..бр.бюлетини и НАЛИЧНИ надпечатка...бр.по закон нужни ...бр.НАДПЕЧАТКАТА се съхранява в случай на пожар,наводнение..

58

Анонимен

преди 10 години

ЕВАЛА НА КАРАЯНЧЕВА ! ТЯ СЕ ОКАЗА ПО-МЪЖ ОТ ВСИЧКИ ***.АЛИ В ПАРЛАМЕНТА ! ТОЗИ ОТДАВНА СИ ТЪРСЕШЕ МАЙСТОРА !

57

Bai Hoi

преди 10 години

Nai mi e kef da gledam gerberasti da cvilqt na umrqlo :)))))

56

red

преди 10 години

Най-добре е да си подадат ОСТАВКА и ...да отиваме на нови избори

55

Анонимен

преди 10 години

Да живее БСП. Бой по всички герберски кратуни ! :D

54

МИЛФ

преди 10 години

До АнонименНещо си се объркал, мойто момче.Става въпрос за БСП, ДПС и Атака.

53

ТВ

преди 10 години

Затвор за Мая Манолова - инсинуацията, която организираха в деня за размисъл е престъпление срещу държавата, което доведе до това, вотът на хората да бъде подменен и днес страната да понася огромни морални и стопански негативи.

52

asd

преди 10 години

ШОУ. Това се разиграва в Парламента. Фиктивно противопоставяне на политиците прераства в огромно противопоставяне м-у народа, който не може да осъзнае, че иманно това е крайната цел. "Разделяй и владей", помислете за това. Всички политици са в една игра, всички обслужват интересите на едни и съши хора. Те са срещу народа, защото от това им идва далаверата. А вие продължавайте да се делите на сини и червени, зелени и черни. Толкова ли сте недалновидни.

51

Анонимен

преди 10 години

Цвета Караянчева. Тя обвини депутатите от ГЕРБ, ДПС и Атака, че са изманипулирали изборите

50

ХА

преди 10 години

До Made in VarnaлЕЛЕ КОЛКО ЗЛОБА И ЖУПЕЛ БЪЛВАШ, *** СИ ИЗМИЙ УСТАТА :)

49

qdosan

преди 10 години

Неуважаема г-жо Манолова, епохата "Мултипринт" сега започва. Това беше грозна манипулация и е време да кажеш откъде разбра за тези бюлетини. Защо този въпрос досега не се поставя сериозно?

48

иво

преди 10 години

ОТЛИЧНО КАРАЯНЧЕВА !!!!! ОТЛИЧНО ГЕРБ !!! НА ТЕЗИ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ ОТ ДПС , БСП И АТАКА ПОСТОЯНО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОКАЗВАТ МАГАРИИТИ И ДА СЕ ИСКА ОСТАВКА!!!!! ЧЕРВЕНАТА МАЙМУНКА МОЖЕ ДА ПОДСКАЧА САМО В ЛЕГЛОТО НА ИЗВРАТЕНИЯ МИНИСТЪР - ОТ КОЙТО СМЕ ОТВРАТЕНИ ЗА НЕМОРАЛНОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ. ОСТАВИЛ ЖЕНА И СЕМЕЙСТВО И СЕ ХВАНАЛ НА АКЪЛА НА ЕДНА РУСА *** ОТ КЮСТЕНДИЛ, КОЯТО СЪЩО ОСТАВИЛА СЕМЕЙСТВОТО СИ!!!! И ДВАМАТА ДАВАТ АКЪЛ И СЕ ПРАВЯТ ЧЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!!!

47

Анонимен

преди 10 години

ама на тези затова ли им плащат? некадърни, алчни мухльовци са всичките!

46

Анонимен

преди 10 години

Защитавайте тея отрпеки, платени бспарски лакеи.

45

Иво-000

преди 10 години

Некадърни драскачи я прочетете това.....(Предсрочните парламентарни избори преминаха под сянката на скандал, започна изказването на Цвета Караянчева. Тя обвини депутатите от ГЕРБ, ДПС и Атака, че са изманипулирали изборите и сега се радват на постовете, които са получили благодарение на тази манипулация).... и да видим колко ви е акъла.