14

Анонимният

преди 10 години

Нашият eкс премиер трябва да разбере, че историята на България, не започва с него и няма да свърши с него и ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 10 години

Пърдел

12

Анонимният

преди 10 години

Другарят Борисов е безсмъртен. Сутрин става хапва филийка намазана с мас. Изхвърля ***. Качва се в Тойотата и газ към някоя телевизийка да покаже,че е жив. След това минава да види Цецо, който му докладва клюките и творческите разработки на Флорчо Лъжипартенков. Като му омръзне да слуша простотии хуква към най близкото игрище да ритне едно мачле. Той денят се преполвил. След обед отидеше да отреже две три лентички и хайде в обратно в Банкя да нахрани кучетата. Боко не се преви не парламентарист...дори и за това не ставаш!

11

Анонимен

преди 10 години

Тоя само това си знае - да блокира, да пречи, да не работи. Нищо полезно от него.

10

Анонимният

преди 10 години

По-просто нещо от тоя тъпан Боко може да бъдесамо някой боколюбец.Особено, ако е склонен отново да гласува за негослед всекидневните му тъпашки изпълнения.

9

ха ха

преди 10 години

До Анонимният 3 - ти наистина ли вярваш, че Бойко не е намазал? Хитрец е той - все другите му виновни, а той ни лук ял, ни лук мирисал, хайде бе!

8

Докога

преди 10 години

Докога ще ни показват тази мутра ? Омръзна ми вече 10 г. всеки божи ден да се показва от тъпите, корумпирани, комплексирани и алчни журналисти---какво е бил казал, направил, изръмжал...един ***.

7

бъдин

преди 10 години

НОСТРАДАМУС писал ли е за историческата подадена ръка на Борисов??

6

Анонимен

преди 10 години

"Ако те са искрени, че искат първа точка не се регистрираме, не работи парламентът", заяви Борисов."На Тиквата само шменти капели в главата..нищо позитивно само да руши...друг е въпросът , че ако той беше на власт щеше да изпълнява каквото му заповядат...това ако е политик аз съм трамвай..

5

Анонимен

преди 10 години

Днеска казвам едно,утре отменям казаното.Ще внеса вот,няма да внеса вот.Така беше през целия ми мандат.

4

Анонимният

преди 10 години

Мястото на Борисов е в затвора. Той е еманация на циничната връзка между организирана престъпност и официалните институции.

3

Анонимният

преди 10 години

10 милиарда ги няма в тая държава. Боко..кьорав ли беше когато ги точеха??? Няма резерв, няма заем, няма пари на здравна каса, пенсионните фондове не е много ясно на кво дередже са, евро проекти се раздаваха на едни и същи фирми спещу рушвети и тях не видя кой ги обслужва, абе изобщо нищо не е видял завалията...все зад гърба му всичко е ставало! Народа затова го нарече ТИКВА щото е ***!!!

2

lol

преди 10 години

абсурдболен знае че излезе ли от парламента, парите спиратможе да е всякакъв, но толкова луд не еа това че повечето от избирателите му ненавиждат комунистите много не го интересува в момента

1

Йоло

преди 10 години

Евала, Боко!