20

Manuelle

преди 10 години

До студентите - отидете да ревете на вашите университети, искайте позиция от ректорите си защо общежитията са на този хал, какво са ви виновни хора, бягащи от война, че собствените ви ВУЗ-ове са абдикирали?! Тука по форумите сте много силни и много ви знае балалайката, а като се опре до истински думи и действия - нема никой. И по протестите не излязохте, и сега се спотайвате като мишки и само ревете, а едно време студентите са били най-будната част от обществото...

19

Монархист

преди 10 години

до Лабе, човече, ти имаш ли представа, че моята тоалетна вече има сталактити? имаш ли представа, че аз готвя на печка от 80те? и се очаква, че аз ще съм бъдещето на тая нация, че ще си сложа инж. пред името и ще помагам на държавата да се развива в технологичен аспект. да, ама не. по-скоро и по-вероятно ще помагам на страна членка от ес на запад от тая територия, за която е по-важно да имат бежанците условия от колкото собствените им деца.

18

dimitarbt

преди 10 години

До oshoТова е най големия и страшен проблем.

17

Анонимен

преди 10 години

До ПичПич, жал ми е за тия хора, но да си призная много по жал ми става когато видя нашите пенсионери едвам да изкарват месеца с тая мизерна пенсия а цял живот са работили за тази държава. Жал ми става като видя колко много бездомни и мизерстващи българи има. А колко много млади семейства едвам изкарват месеца.С една дума хубаво е да си хуманен, но когато твоите хора бедстват и да ги пренебрегваш за други които нямат никакъв принос за тази държава не смятам че това е хуманно.

16

dimitarbt

преди 10 години

Ах каква романтична арабо *** идилия се заформя там и ще идват ли идват още и още *** и все хрисими и нуждаещи се. Това Българските политици са интересна порода...ако ги нарека животни ще обидя животните. Вместо загрижено да питат "къде са парите" и ни просълзяват с проблемите на Африкано/Анадолско нелегална *** поне малко да помогнат на тези наши сънародници които така спешно се нуждаят. Все пак са "народни представители".

15

ВЪН

преди 10 години

ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНИЯ ВАРИАНТ :ВЛИЗАМЕ В ТУРЦИЯ , ХВЪРЛЯМЕ СИ ПАСПОРТИТЕ И ПРЕМИНАВАМЕ НЕЛЕГАЛНО ГРАНИЦАТА, ЗАПОЧВАМЕ НА РАЗВАЛЕН АНГЛИЙСКИ ДА ОБЯСНЯВАМЕ , ЧЕ С МЕ ОТ ЕДНО СЕЛЦЕ , КЪДЕТО ВСИЧКИТЕ НИ РОДНИНИ СА ИЗБИТИ. И ГОТОВО ПОЛУЧАВАМЕ СТАТУТ НА БЕЖАНЦИ - БЕЗПЛАТНА ХРАНА, ТОК , ВОДА, ОТОПЛЕНИЕ ПЛЮС ПАРИ. АХ КАК ИСКАМ ДА СЪМ БЕЖАНЕЦ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА!!! АЗ РАБОТЯ ДЕНОНОЩНО ПОЧТИ , ЗА ДА СИ ПЛАТЯ СМЕТКИТЕ , ХРАНАТА, , ДА ДАМ НЕЩО И НА ДЕТЕТО И ПАК НЕ МИ ОСТАВАТ ПАРИ . А ТИЯ ????

14

Монархист

преди 10 години

до oshoЩе стане като в Лондон - на всеки ъгъл ще виждаш по един такъв субект, който отказва да се интегрира, който рупти срещу системата, който иска джамия, иска свобода и т.н. - т.е. иска много, а не дава нищо от себе си. Дано не се окажа прав, но от опита, който имат англичаните - май точно така ще стане и тук.

13

Л

преди 10 години

Който говори за луксове да иде да спи в такъв фургон. Ад е и през зимата и през лятото.

12

Анонимен

преди 10 години

Ние българите се трудим с пот на челото и вземаме не повече от 600-700 лв. на месец, а сирийските бежанци не работят нищо, те са нещо като ромите, които само смучат. На всичкото отгоре издръжката на един бежанец на месец е над 1000 лв., а ние изкарваме по-малко дори и от тяхната издръжка, да не говорим за издръжката не пенсионерите, която не надвишава 400 лв.

11

dobre

преди 10 години

Добре, че показвате колко хубави и обзаведени са фургоните; каквито НЯМАМЕ в къщи( на 80 години съм, висшист).Сега ще видим КАК ще ги оставят като си заминават ; не дай, Боже, да останат, но ги покажете и след година- две! Тогава ще разберем като *** ли са или като насю- да се отнасят с ГРИЖА към всичко, защото струва пари; а пари трудно се спестяват за ремонти.

10

anonim1000

преди 10 години

За Българи пари няма, но за *** (помощи) и бежанци има.Четох за една украинка навремето бягала на запад в една северна държава (май Швеция) и вътре в бежанските лагери било ужас, изнасилвали се жени, малтретирали се. Било пълно с араби и всякаква ***. Едвам избягала и се върнала в Украйна. Западът само си прави реклама, но не показва "тъмните" си страни.

9

12

преди 10 години

Фургоните /600бр/ са поръчани и направени с държавна поръчка от началото на годината и изпълнени от българска фирма с турски собственик и сега влизат в употреба ,нищо случайно няма в БГ всичко е планирано предварително .а ако повече се замислим става страшно управляват ни украинец,турчин и продажен плъх ,както е казал народа бог да пази България.

8

Анонимен

преди 10 години

усещате ли как нашите политически дебилихем пуснаха всички араби, хем държавата ще плати за всичкохем най-накрая ще се осерат и с шенген

7

Анонимен

преди 10 години

Е, че това си е направо мини апартамент. Какво се жалват? А ние с кредитите по 30 години изплащаме нещо с една идея по-голямо.

6

Анонимен

преди 10 години

селска работа, 40 лв за месец в София - наем + режийни, и му малко и вие сте като бежанци от селата НА големио град, но не ви търсим кусури аре в стол 4 за 1,50 обяда и тихо

5

Анонимен

преди 10 години

На тия бежанци дават, а на българите не дават. Ще взема да си извадя сирийски паспорт, ще си сменя имената и ще дойда в България, като бежанец, че по-лесно-ще ме издържат безплатно за 1500 лв. на месец. Пари, които никога няма да искарам в тази държава.

4

Hristo

преди 10 години

УЖ НЯМАМЕ ПАРИ АМА ЗА *** И БЕЖАНЦИТЕ НЯМА ПРОБЛЕМ...

3

Пич

преди 10 години

До АнонименПриятел, да утре и ти можеш да бъдеш бежанец, нищо не се знае. Недей да гледаш в паницата на човек, който бяга от война и иска да спаси живота си, и живота на децата си. Не мога да повярвам, че българите се превърнахме в такива ***, че да отвръщаме глава от хора, които искат да спасят децата си от войната. Червените ли направиха този народ толкова бездушен, мизерията, и двете комбинирано ли ... не знам. Но това определено не са хората, чеиите предци са спасили българските евреи от сигурна смърт. Засрамете се!

2

бъдин

преди 10 години

Европата се атакува денонощно от чернилилки-арабучакали!Ду-*** да ни е яко!

1

Монархист

преди 10 години

И аз като 1 се замислих - на тия им се осигуряват некви луксове, а за студентите (в това число и аз) тънем в абсолютна мизерия по общежитията. Естествено, тук ремонт не е правен от 20-30 години, а още по-вероятно е единствения ремонт да е бил още при построяването на сградата. Вземете вижте как изглеждат общежитията на университетите в Англия. Има клипове в youtube.