56

Анонимен

преди 10 години

Не е ромка, а ***/***! Такава дума "ромка" не съществува!

55

трънчо

преди 10 години

Абееее какво ни занимавате с разни ***.............то всичко ни е наред, че за техните *** истории ще мислим. Ае да се трепят там,дреме ми.............

54

Анонимен

преди 10 години

До онбашиятаТи си поредния "капацитет"....специалист...абе дървен философ, даже не ми се кометира вече!

53

M

преди 10 години

До ПловдивДруже..какъв ти подпис, какъв ти държавен служител. Защо му е на *** да подписва? Нали после ще вземе по-малко пари от помощи. Парите за "самотна майка" са повече ;) *** не е ***..*** сме ние, че работим и му плащаме ;) И не говорете колко е зле държавата. Защо ли? ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА- ТОВА СТЕ ВИЕ!!!! ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДРУГ, А САМИТЕ ХОРА! БОЛИ ДА ГО КАЖА..НО Е ФАКТ!!! НЕ НАРОД, А ***!

52

влиза с ''

преди 10 години

Как така се влиза с ''брадва'' в частен Дом през ноща , това България ли е или е Византия, Тодор Живковия МОДЕЛ не се е променил с годините

51

онбашията

преди 10 години

а иначе квичите "ама изчезваме, ама демографски срив", но вместо да се учите от *** как се прави (явно го могат), давате от глупави по-глупави идеи за държавни помощи и за майчински. единствения начин познат на човечеството за положителен прираст е млади булки, без образование. и вашите баби са били такива, затова са имали по 7 деца.

50

gio

преди 10 години

да се избият сега двете фамилии. Хем по-малко кражби в района, хем по-малко пари за помощи от държавата.на 15 год. е това дете, а вече го оженили и сигурно е бременна. Е затова това племе не може да се интегрира, такава им е културата и обичаите.

49

AIMILIVS

преди 10 години

@ онбашията , успокой се бе друже... масовото престъпление знаеш ли как назубрихме ,че секва ? Като вкарат не всички , но половината в панделата с хубави присъди да им дойде акъла в *** тикви , отнемат се родителските права на животните , които са позволили това да се случи и се решават полека лека проблемите , ти между другото какво предлагаш !????

48

Анонимен

преди 10 години

po publikaciata v romskite medii ..cirk

47

Анонимен

преди 10 години

Интересно, като правят простотии се казва - това са си техни традиции, нормално, а като се закучат нещата се обръщат към закона. Сега ще се харчи държавен ресурс да поправят бакиите на племенните отношения. Откъде накъде ще се забранява на *** да си изнасилват булките :)

46

Анонимен

преди 10 години

кой е виновен? Това с кражбите на булки при *** е от време оно. Наказания за похитителите няма. Не е тайна, че булките се продават от семейството си за пари на жениха, не е тайна, че те в 99,9% от случаите са малолетни, наказания за родителите няма! Няма да коментирам, че били роднини, как така деца на роднини се женят и че кръвосмешението не е правилно е друга тема, но показва колко не им пука на родителите.Ако ония са броили пачки а булката е избягала, не се очудвам за боя и отвличането

45

онбашията

преди 10 години

абе вие всички ли сте зубрачи тука? никога ли не сте бягали групово от час? няма как да тикнат всички *** в затвора за малолетните им булки, защото масовото престъпление не е престъпление, зубрачи смотани очилати. малко са ви били в училище

44

Пловдив

преди 10 години

Кой нормален родител ще разреши да се ожени детето му на 15 години ? И сватба даже спретнали ! Е ? Кой държавен служител е позволил това и е положил подпис, ако изобщо са подписали ? Драми,бой и скандали - всяко чудо за три дни. Като е намерят тя няма да иска да се прибере защото се е оженила по "Любов и си е избрала момчето " Сега яки глоби за родителите, защото безумието е започнало от тях!

43

бъдин

преди 10 години

До неразбралите:В БГ има четири подплемена *** които са по бели от поне половината българи!Вместо да възклицавате, вземете се информирайте, разбирачи!

42

Анонимен

преди 10 години

Като чета подробностите за мене родителите са си заслужили боя. Да омъжват дъщеря си на 15 години. Жалко само за момичето.

41

анонимен

преди 10 години

Това е най-загубената държава.много лесно могат да спрят малцинствата да раждат като малолетни.закона определя такова поведение като педофилия, а затова се лежи в затвора.що за държава е тази която стимулира раждането на деца от деца.абсолютно безобразие.това хубаво дете вместо да учи и да се развива от малко трябва да търпи безчинства.

40

Един

преди 10 години

Или МВР, или журналистите са объркали снимката. Това не е въпросната Адрияна просто.

39

бъдин

преди 10 години

Отвлекли една джипсанка-ще яде *** "КАР", няма да и е за севте!Обаче като започне Мафията да отвлича бежанци за органи, кьорав арабучакал няма да дойде в БГ!

38

Анонимен

преди 10 години

Това хубаво детете е българче. Изглежда съвсемно нормално и прилично.

37

Несъгласен

преди 10 години

Речта на президента Владимир Путин пред руската Дума беше"В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация.Владимир Путин