17

Мистър Х

преди 10 години

за съжаление и 340 левна да взимат депутатие товаа няма да помогне, защото те може да имат малак заплата, но голям зоход (защото са вързани в схеми солигарсите и получават пари които не декларират)Навреемто Софиянсик получаваше 700 лева. как според вас е обличал 3 жени с тях? Днес дъщеря му е женена за сина васил Божков -черепа, който е милардер. какив ли сделки е прави Мазния със Черепа? Навремето входа за Биад бе 20 лева, но Ива Софиянска влизаше без пари и си купонясваше и НЕ ПЛАЩАШЕ.

16

Анонимен

преди 10 години

Яснооооооо, пак ще се теглят заеми, ама тоя път няма да са 1 млрд, а повечко.

15

Анонимен

преди 10 години

Заплатите на депутатите са вързани за минималната работна заплата. Всяко повишение на МРЗ води автоматично до скок на депутатската заплата. Сега ясно ли ви стана за какво се ползва инструмента МРЗ. Задайте си въпроса, защо вече 24 г. не се направи диференциране на МРЗ по отрасли и професии, а и според образованието. Докато не избесим така наречения елит, нищо няма да се промени. Уж са други, а пак са си същите, даже и т.н. десни реформатори. Подготвят ни нова залъгалка, да ни е честито.

14

Хм

преди 10 години

Хасан дава, Хасан реже!Така е било и преди 500 години.

13

xph

преди 10 години

Прощавайте, но флага зад този БГ министър да не би да е... Интересно, нали е БГ министър...

12

Анонимен

преди 10 години

Само че 90% от българите НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от минималната заплата, а от СРЕДНАТА след данъци, такси и осигуровки. Тези приказки за минималната ги говорете на *** си електорат от столипиново и факултето...

11

Анонимен

преди 10 години

измамници ...*** ,прости и арогантни

10

makedonski

преди 10 години

Срам и позор! Заплата от 340 лева, при положение, че за имигрантите- сирийци (т.нар. бежанци) се харчат много повече от обявените 1100 лв. на месец. Оставка!

9

мм

преди 10 години

уникален *** е този "министър"

8

AIMILIVS

преди 10 години

Тя колко е в момента? 300 ?

7

Анонимен

преди 10 години

AshhhhkolsUm Hasancho !!!!

6

Ok!

преди 10 години

Увеличението на МРЗ е в полза единствено на дупетатите. Тяхната заплата автоматично ще скочи.Заплатата на дупетат да е равна МПЗ в държавата. Никакви допълнителни екстри, като бесплатни жилища, коли, комисии и т.н. Да видим тогава дали ще има желаещи да стават дупетати. Така от само себе си парламента ще стане 50 човека.

5

Анонимен

преди 10 години

Всеки ден ще ни приказват за минималната заплата и като дойде време,ще решат я от 1-ви юни, я от 1-ви октомври,както обикновено става в ***.

4

БРАВО машала

преди 10 години

Хасанчо , няма такова увеличение на пенсиите цели 2% средно ще се падат по 5 лева на пенсионер и то чак от юли , а зимата който уцелее. Да не говорим за гръмкото ви намаление на тока с почти половин стотинка .С това темпо след 10 години ще настигнем албанците по пенсии. Къде са ви 250 те хиляди работни места , защо не премахнахте данък лихва на депозитите на хората както обещахте , на всичкото отгоре прочето , че щели сте да слагате данък на нивите на хората. Вашето е ужас без край

3

Uchen

преди 10 години

Bravo, tia minimalnata chte bade pochti kolkoto na docent v BAN. Napred naukata e slance.......

2

Logik

преди 10 години

Депутатите са слуги на народа. Щом народа ще взема 340 лв , да приемат за депутатска заплата сума по-малка от 340 лв.

1

Аishe

преди 10 години

Хасане хасене