11

bobo

преди 10 години

Много интересно на кого е тази фирма Партньори АТ ЕООД?

10

Някой

преди 10 години

До АнонименТоя пожар не идва сам.Следствие е от действията на дадената персона.Другото което искам да изтъкна , е че това не е начина за решаване на даден тип проблем.

9

Анонимен

преди 10 години

До иванАко тва коет пишеш е вярно значи всичко е ясно.Опитала се е да го рекетира нещо и той я отстрелял.С такива се преговаря така.

8

иван

преди 10 години

Ами те банкерите и политиците са убили този човек, преди той да извърши това убийство.

7

Анонимен

преди 10 години

Да имало е отношения мажду тях искала му е поне 200 000 чекалък от кредита.

6

Анонимен

преди 10 години

До Някой Дано да не дойде такъв пожар до главата ти! Тогава ще намериш хиляди оправдания!

5

бъдин

преди 10 години

Къде си генерале Пиночет,да изчистиш *** подред!

4

Някой

преди 10 години

Няма оправдание за подобно дело.Не може да се търсят някакви смелчаващи вината обстоятелства.Трябва да се върне смъртното наказание за подобен род престъпления.Бил фалирал някой трябвало да сигнализира за поведението му,какви са тея глупости.Много българи са поставени пред трудности но не убиват наред.

3

бахура

преди 10 години

A защо не пишете, за хилядите жалби, които човека е пускал до различни инстанции за поведението на банкерката и други висши служители на банката? И как бизнеса му е съсипан, но не от кого да е, а от поведението на тая пасмина банкери? Еми добро утро, че поведението му ще ескалира, като е бил подложен на рекет и неправомерни действия (криминални) от страна на банката...

2

иван

преди 10 години

На 8 май 2012 г. директорът на УКБ гр. Бургас Павлина Йовчева ми казва, че трябва да помисля за смяна на строителната компания и фирмата за строителен надзор. До края на същия месец и директорът на УКБ гр. Карнобат Таня Колева както и мениджърът на Бизнес клиенти Христина Кацарова ми поставиха същото условие: Любо, нищо няма да направим, докато не смениш строителя с Партньори АТ ЕООД. След моя отказ да сменя строителната компания ми бе отказано финансиране на проекта.

1

zabobol

преди 10 години

bog da prosti,no pitam?- koi dokara inache krotkiq bulgarin do tova? otgovor-69g. chervena chuma.a sega-smeite se na usa...haide de...????????>?