55

hehee

преди 10 години

хвърлете едно око в статията за оправданите петима *** за садистичното убийството на две беззащитни старици и после се репчете за тоя и оня.няма червени,няма пембяни.с това правораздаване България е обречена на гибел.стига толерантност за наша сметка.

54

муспи

преди 10 години

С радост забелязвам че неплатени форумци почити няма. Това е така, защото хората не участват в тази говорилня, считат я за еврейско шоу като всичко останало. Истината е в едно изречение - България е еврейска колония подложена на геноцид, а почити не се споменава думата евреи! Протестиращите също не я споменават, значи ясно кои протестират. Някой за споменава че затворите са пълни с политически, повече от при официалния комунизъм, наистина без встъпителните години, - поне за сега де.

53

Анонимен

преди 10 години

До историк-анализатор ***!!! Смени плочата, че се изтърка и вече хърка! Измисли нещо ново, ама нали имаш само една мозъчна гънка, та няма начин да напишеш нещо по свястно!

52

kalpazanivov

преди 10 години

калпазанинът - гербер с ник иво...явно припечелва и от постинги. викането и вувузелите видяха че не става и сега ще протестират само виртуално в нета

51

Анонимен

преди 10 години

Дедовият ми знаеш!ХАХАХАХАХАХА!

50

Анонимен

преди 10 години

Спонг, долу ръцете от Маркс! Да живее Революцията и Народният съд!)

49

гражданин

преди 10 години

ИМА ЛИ ПОЛИЦИЯ В ДЪРЖАВАТА НИ???КЪДЕ Е ДАНС???КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ???Не е нормално 40 пияни и дрогирани терористи да смущават населението на България!!!Защото те са именно такива - ЗВУКОВИ ТЕРОРИСТИ, ПЪТНИ ТЕРОРИСТИ, ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ ПРОПАДНАЛИ ***-***!!!

48

историк-анализатор

преди 10 години

БСП-ДПС-ДС , са партии наследници на терористи. БКП-БСП след 09.09.1944 г. избиха над 200 000 умни и образовани хора за да могат мандраджиите да крадат на спокойствие. ДПС-ДС на гара Буново взривиха влак във вагон за майки и деца и убиха десетки хора. С такива партии не става с мирни протести . За тях трябва бой по главите докато се счупят. Харесва ли им или не този ден наближава.

47

боко т.

преди 10 години

ще ви спирам кранчето скоро. много слабо викате бе протестъри. кво става. малко ви се виждат парите , свършихте белото или прегракнахте? тук съм в тоалетната в банкя и докато не ви чуя оттук как викате пари няма да има вече.

46

rumеn221

преди 10 години

До ivokalpazanovТо ако беше само ника.........с мед да го нахраниш "лоши гербер". Ами и ануса...........боли, боли......

45

Анонимен

преди 10 години

Г-н Гурчо, пуснете нещо ала Карибски пирати- да има по някой шебек, череп и кости задължително, гъста мрежа от арабески и една плевня за подправка(магданоз). Стига с тоя дискредитиран протест! И те самите вече не си вярват!

44

Спонги

преди 10 години

До КРАДЛИВИЯ СЪСЕЛИстината е, че Музеят на Терора от Нацистите е разположен до руините на Гестапо и част от Стената погубила хиляди. Германците учат децата си още от началното училище, че Национал-социализмът и Комунизмът са еднакво вредни за човечеството. Най-проспериращата Европейска Държава не допуска комунисти до държавни длъжности и, а нормалните работодатели не ги наемат на работа. Браво на тези хора.

43

баш другар

преди 10 години

БСП успешно спазва основното си предизборно обещание " ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА ХОРАТА".Вече ги видяхме кои точно са ХОРАТА ! Да ни е честита новата Българотурска социалистическа партия атака за права и свободи ! Целта е достигане на жизнения стандарт на Северна Корея. Ура другари !!!

42

hwlt

преди 10 години

Имам въпрос: В кой от 4-те нашенски Биг брадера е най-сполучливата извадка?---- на пл. "независимост";---- пред НДК;---- в Нови хан;---- в НС.

41

Спонги

преди 10 години

Платените клакьори на Олигарски, пратени от Кутев дори не четат кой какво е написал.

40

КРАДЛИВИЯ СЪСЕЛ

преди 10 години

До СпонгиНационалсоциалиста Хитлер е избил около 200 000 от собствения си народ. Др. Сталин/комуниста/, през 1936-1939 "само" 20 000 000/двадесет милиона/. Руснаци!!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

протестиращ гербер

преди 10 години

досега съм спечелил 97 х 40 =3880лв. готов съм да крещя и до 1097-мия ден за тия пари.

38

ББ е пидал!

преди 10 години

И ЦвъЦвъ е ***!

37

Анонимен

преди 10 години

Тумба9лумба разходки по паветатаНе пишат вече бройката, ама защо и да пишат. По снимката си личи .3 реда по 10=30лумпена. "Ще ги изръчкате". Някой ви каза това, или сте го сънували. Правителството работи и то не лошо в условията в които е поставено.В началото бях скептичен, но сега със всеки изминал ден все повече ми харесва. Радващото е ,че и мойте познати в преобладаващата си част мислят така. И какво предлагате в замяна? Тумбалумба разходки по паветата. Така, че врякайте, крякайте все тая.

36

Тоягов

преди 10 години

Трябва да си ***,***,наивен или неграмотен Дечко,за да вярваш на комунистите...ОСТАВКА.Истинските подръжници на комунистите са мафиотите и техните ***,които живеят в охолство за сметка на ограбените и гладните.