47

jiko

преди 10 години

VSICHKI PODKREPIASHTI TOVA PRAVITELSTVO SA PREDATELI NA BG. NALI ZNETE KVO SE PRAVI IZMENNICI NA RODINATA?

46

Отряд 28,29,30

преди 10 години

Бай Бойко ,ако глупоста имаше способност да летиагент Буда щеше да лети само с хеликоптери и самолети!Ако нямаш самолед са пробвай без...

45

просто аз

преди 10 години

До електорат матряловВиж сега, както вече казах правителството на ББ е еталона, за некадърност и неадекватност., така че него няма какво да го коментираме. Тези обаче уж щяха да променят нещата, а не промениха нищо. Масова чистка провеждана само и единствено на политически принцип. Масови назначения на същия принцип. Къде е разликата? Не е проблема, министъра да е етнически турчин, проблема е, че няма нито нужното образование, нито нужния опит, май звучи познато, нали?

44

До Kaleko Alekо 52/ментето/Искаш да сравняваш Рашидов с младото ***, секретарка на Доган??? Все едно орел с ла*но..

43

40

преди 10 години

До Анонимен, А дано. Не може всеки 18 годишен *** да се бута с Голфа и да прави задръствания.Да поработи малко, да покара на баща си колата и тогава. Който няма пари за кола, значи не му трябва. Хайде лузъри, почвайте с минусите !

42

Kaleko Aleko

преди 10 години

Добре де, защо турчин член на ГЕРБ можеше да е министър, а турчин от друга партия не може да е зам. министър? Тук-там бива, ама в момента администрацията яко е налазена от турци. Министри, зам.-министри, областни управители и какво ли още не.

41

eeha

преди 10 години

Кой запуши устите на синдикати с пачки пари?

40

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н матрялов,ама там средната възраст на автопарка е много по-ниска от тази на нашия. И хората имат достатъчно пари за нови коли, а тук? По провинцията коли са масово на над 10 г., ако не и повече.

39

Анонимен

преди 10 години

bolniat ot odrtial koja e svim uste kato da duhne na vietnamski biznesmen edno oralno trompet4e. duh duh duhs edin dedo fashist i drug dedo komunist, a samoto to pojarnikar ot kam studenia krai na marku4a.

38

Малеееееееееее, къф продуктивен платен драскач съм!! Страшен съм нали???

37

WIND

преди 10 години

До are_kulata-Това,което си написал е вярно,обаче нешо не мога да схвана за комунизма!При комунизма всичко е държавна собственост,а не е дадено на концесии!И изобщо по форумите се пише "комунизмът така,комунизмът онака".Пичове,приятелски съвет-прочетете нещо за идеологията на комунизма,за да не изпадате в неловки,да не кажа смешни ситуации,като например да пишете ,че Борисов,или Цачева или Пръмова или Рамадан Кънев са "комунисти"!"Партийци"-да!,но комунисти са толкова колкото българите са негр

36

Анонимен

преди 10 години

Вчера уволниха шефката на ДНСК.Тя беше спряла незаконните строежи на арх. Калин Тихолов- най-големият мафиот в проектирането.(Негова е заслугата за Слънчев бряг !) Калин Тихолов беше първата номинация на Орешарски и олигарсите за министър на Инвестиционното проектиране. След големият отзвук ,той беше сменен от арх. Иван Данов -най-близък негов приятел и съдружник. В момента Тихолов е съветник на Данов в МИП . Мафията махна още един честен чиновник, спъвал далаверите и. Правителство на мафията

35

иван

преди 10 години

безмозъчен типигьоз защо ли въобще ни занимавате с тикви и кратуни.Беше ясно че тиквата си ляга с една мисъл,става с друга а до вота ще е с трета ,четвърта или пета.4 години бе срам за България а и още продължава кратуната с кратуна.

34

Революционер

преди 10 години

ГЕРБ и Реформаторите, много ги обичате, те ще са следващите управляващи, но ако не им стигнат гласове ще търсят ДПС или Атака да помагат :).

33

гг

преди 10 години

Няма угодия на този народ, първо що бил цялостен вота, сега що си променил мнението....

32

Анонимен

преди 10 години

Вдигат данъка на старите коли, да ви е честито новото социално правителство.

31

:)

преди 10 години

Реформаторският блок е единствената партия, която заслужава внимание в България.ГРОБ - пълен с Калинки, мутри и крадци, управлявани от бивш бодигард на Тошо Живков с криминално минало, БСП - крадливи комунистически синчета и дъщери + диви и пробивни *** от Прованса, ДПС - на заплата в турското посолство, АТАКА - на заплата към ДПС :)

30

bochko tikveto

преди 10 години

До АнонимниятАбе колега, нали се разбрахме, че под тази статия аз ще пиша!! Няма да ми взимаш постовете, ей!!! Щъ таковъм у устиЧката гладната! Ама ха!

29

я

преди 10 години

Ще пробват да протакат , за да има по дълго заседание и да има безредици с протестиращите.

28

просто аз

преди 10 години

До АнонимниятБратле, правителството на ББ може и да беше олицетворение на неадекватност и некадърност, факт! Да твърдиш обаче, че това правителство не е същото, означава само две неща: или не си запознат изобщо с биографиите на министрите, или повтаряш, като папагал това , което ти казано да повтаряш. Малък пример за това е назначеният вчера зам. министър на инвестиционното проектиране.