47

gost55

преди 10 години

До gogi75 Единвнственото което направиха твоети любимци българоубийици от герб е само магистрали.Е съжалявам аз асфалт не ям.Герб не увеличиха пенсиите на възрастните хора не се погрижиха за майките които не могат да имат деца.При герб бяхме много зле защото този *** на снимката облогодетстваше ссамо свойте хора за другите хич не му пукаше.Имено тези които са били облагодетсване при управлението на герб защитава бойко урода и компания

46

1111

преди 10 години

До Бай *** с BMWмахай са МИШКА,ЗАРАДИ *** КАТО ТЕБЕ ДЪРЖАВАТА УМИРА

45

Анонимен

преди 10 години

А ти не взема ли и от какво си се очистил в кавички.НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТИКВУНА ДА ЯХНЕ ПРОТЕСТА ПОНЕ БЪДЕТЕ ДОБЛЕСТНИ И НЕЗАВИСИМИ. БЕЗ РЕФОРМАТОРИ И ТЕМ ПОДОБНИ БИВШИ.БЪДЕТЕ ИСКРЕНИ ЗА ДА ВИ ВЯРВА НАРОДА ЧЕ СТЕ ПРОТИВ ОЛИГАРСИТЕ.НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ ДВА ПЪТИ.

44

Бай Ганьо с BMW

преди 10 години

Бойко,Бойко,пари имаш чедо но акъл нямаш!За нищо НЕ ставаш.Ти си грешка на природата и природата си знае работата:::))))================================================

43

Анонимен

преди 10 години

"Там хората го посрещнаха с викове: "Бойко, Бойко, Бойко"."Тикво, айде събирай си клакьорите от площада и дим да те няма.

42

Анонимен

преди 10 години

ей комунисти нагли национални предатели масови убийци и разрушители на нациии.... яд ли ви е че скоро ще ядете дървото!? а *** недни ? Колко невинни деца изнасилихте тази нощ в съня си ? Колко невини хора запалихте и убесихте живи тази нощ в съня си уруди гадни? а?А?А? За нищо не ставате !! Дойдете ли на власт , държавата се връща в праисторияата! Всеки път когато доидете на власт се леее кръв! И всеки път когато сте на влас се краде и се убива безмилостно ! УРУДИИИИИИ!!!!! ВИЕ СТЕ РАК!!!

41

Пюре от тиква

преди 10 години

Бойко е алчен за власт и пари!Тази проста тиква е*ба мамата на малкия и среден бизнес за да *** % от големите фирми и от контрабандни стоки.Бойчо,закон не те лови но рано или късно Господ ще те накаже!!!

40

nelineli9

преди 10 години

Главният клоун на държавата трябва да бъде прибран на лечение,нарцисизмът му е стигнал големи размери и му пречи да вижда реалността!

39

Анонимен

преди 10 години

Странно с каква лекота *** подръжници на "тройната коалиция" наричат ГЕРБ българоубийци! Или са шизофреници или прости манипулатори! Много добре знаем кой е убивал Българи и ги е пращал в лагерите! И това не е ГЕРБ, а борците за социализъм и комунизъм!

38

digidigi

преди 10 години

А от ЦЦ кога ще се отървеш ?

37

digidigi

преди 10 години

А от ЦЦ кога ще се отървеш ?

36

анонимен

преди 10 години

Нито ти , нито орешарски имате право да управлявате.а ти боко си за затвора.даже и от платените ти протестиращи един от ямбол по ново тел. Те нарече *** и ......махайте се гадове............

35

марш

преди 10 години

Махни се нагла мутро,ти не си с нищо по-добър от упрввляващите! Те поне правят нещо и за обикновените хора!

34

The truth

преди 10 години

На кои избори народа е казал ГЕРБ??? Без бюлетините се видя колко ви иска народа. Бе, човек слез на Земята или отлети надалеч, щото тук не ти е мястото. То умът ти го нема, време е и ти да го последваш......скрий се и си пей прецъфнал герб...уфффффффффффффф

33

Geri

преди 10 години

Егати наглоостта ! "ГЕРБ" се очисти от осъзналите се свой членове. Останаха неосъзналите се ***, начело с Б.Б. и Ц.Ц. които нямат друга алтернатива, освен да подклаждат напрежение в страната, ако ще да е с цената на гражданска война, само и само да си върнат властта, която сдадоха поради плахост, незрялост и некадърност. Хората, които ги подкрепят са тотално използвани от "ГЕРБ" !!!

32

Владимир

преди 10 години

Мръсни комунисти ...готовисте да убиете майките си и децата си за да сте на власт ...онзи световно известен некадърник който се слави в европа и света със мега голямата си некадърност и всеки му се подиграва зад гърба от другите държави и го описват като народен предател и му се смеят как си продава държавата е пълен уруд , ДА, за него говоря , Станишев се казва този безбожен уруд който в момента насъсква народа един срещу друг ! Отново ще си оцапа рацете с кръв !

31

Лошата

преди 10 години

Ех,Бойко,не успя да си свършиш най-важната задача-да унищожиш партия Атака....сега квоще правиш?

30

digidigi

преди 10 години

До МафиотпКак им видя IP адресите ?

29

digidigi

преди 10 години

До МафиотпКак им видя IP адресите ?

28

ВИСАРИОН

преди 10 години

Доказан *** ***