68

BGмъж

преди 10 години

До KOSTAS LINKEMalaka,1986г в Гърция нямахте какво да ядете.Такава мизерия ми се видя в сравнение с България,че не мога да я опиша.Имах приятел,Бог да го прости,трябваше да си оперира очите,в гръцко му искаха 6000(шест хиляди)долара и то при положение че работеше.Дойде ми на гости и тук в България го опериха без пари,понеже казахме че по време на престоя му се е появило заболяването.Така че и вие сте били на нашия хал..Пък и сега сте гола вода

67

Анонимен

преди 10 години

До Shark (55)Не са само ***, а и баш чисти българи!... Народ като българския с такава долна от културна гледна точка и просташка тълпа рядко се среща!

66

demosten2

преди 10 години

Пак пропуснали кавичките тия от днйес.бг: "българи" ;)

65

Анонимен

преди 10 години

Ами, няма само тука - в България, да е като някакво БУНИЩЕ И КЛОАКА!... Нека и немците се поизмъчат да живеят така - сред ***, простаци и престъпници.П.п. Напр. български любители риболовци - стопроцентови ***, вече затлачиха с *** бреговете на реките и езерата в Гърция. Ей, долнопробно племе, плъзнало по Европа, ей!

64

wc

преди 10 години

*** si padat po bavarskite koli neka elitnite hora jiveeshti tam da priemat lubimcite si

63

бай Пешо

преди 10 години

До АнонименУНИКАЛНО ПОСТ НАРОД СМЕ,ДОРИ ТРЯБВА ДА НИ ИЗСЛЕДВАТ....

62

BGмъж

преди 10 години

Дойчланчета,направете ни заплатите по 1500-2000евро и централната ви гара ще се изпразни.Така като навремето наляхте много милиарди в Испания,така направете и в БГ,която между другото,винаги е била ваш съюзник във военните конфликти,през годините.Ако ли не,маправете ни услуга и ни освободете от заробващия ЕС...

61

Цвета

преди 10 години

А-а,нека западните правителства да се потрудят и да видят как се интегрира ***! Нали непрекъснато ни плюят,че не ги интегрираме .Ха сега да ни демонстрират като как става това?

60

Топ Идиот

преди 10 години

Има една държава която никога не е имала проблеми с *** и това е Турция, но там *** помощи не взимат и ако краднат влизат в затвора ... ама ТУРСКИ затвор. Както се казва - тоягата според кучето!

59

комунист

преди 10 години

Я долните нацисти да си затварят устите и да престанат да дискриминират другите хора които не са от тяхната раса !!!!!!!!

58

Анонимен

преди 10 години

Айде всички *** в германия, англия и франция! Дават помощи на всички! Ще бъдете посрещнати добре! Не забравяйте да унищожите и българския си паспорт!

57

дамн

преди 10 години

"В Мюнхен са вдигнали ръце от българи, работещи на черно" - а у нас Държавата е вдигнала ръце от българи, работещи на черно. ХО ХО ХО поне 80% са в сивата икономика.ае "филолозите" .... чакам полазване за правописни грешки

56

Анонимен

преди 10 години

Айде стига сте се оплаквали, тези там са си на мястото, това са немските *** които изгонихте в миналото, сега се връщат по родните си места, трябва да приемете ваще прадеди, и да сте толерантни с тях, както ние бяхме, въпреки че не бяха чужди!

55

Анонимен

преди 10 години

бижутерът Йомер Киначи ТОЗИ НЕ Е НЕМЕЦ!!!! А СТРАХЛИВО ХАБИБИ!!!

54

DULO

преди 10 години

С баварците сме братовчеди по тракийска(т.нар. прабългарска линия) ... много добре сме приети там и те го знаят това... не става въпрос за това се сещат много хора надолу... вечно необразованите и безработните попадат в ръцете на експлоататори и проблем...

53

Исмаил

преди 10 години

От турци никой не се оплаква че бачкат(вече има и министърка туркиня),от Бай *** са вдигнали ръце че където идат там и ядът и се изхождат и спът.Банкоматите са хакнати от байгьовски вирус.А жените....магистрални труженички.

52

roman.anev.9

преди 10 години

LAYNA I ZARAZA TROPAT PO 4ISTITE VRATI!!!!!!!!!!!!

51

един

преди 10 години

До 7 Много ми хареса!

50

Shark

преди 10 години

СТИГА!! СТИГА! НАРИЧАЙТЕ НЕЩОТА Д ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА. ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ, ТОВА СА ***, ***, ***, МРЪСНИ,, ДЛОНИ НАГЛИ КРАДЛИВИ ***. ЗАЩО ПАРВИТЕЛСТВОТО НИ СПИ?! НИКАКВА ИНТЕГРАЦИЯ, ДА СЕ КАЖЕ ОТКРИТО....................ТОВА...СА...***..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49

sistemata

преди 10 години

А ние,уважаеми,съблеещи овце,защо не се надигнем и да разгоним всички западни банки,фирмимонополи,търговски вериги,които ни третират като роби в собствената ни страна и ни подхвърлят жълти стотинки,за работа,за която ,в която,в собствените си страни плащат като попове десетократно повече?И когато,направили ни такива роби,отидем в страните им,автоматично ставаме "престъпници"?!!!РАЗБЕРЕТЕ,НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ***!*** НЕ ОТИВАТ ДА РАБОТЯТ!ТОВА СА БЪЛГАРИ,ТУРЦИ И ПОМАЦИ!ВРЕМЕ Е ДА КАЖЕМ КРАЙ!